Януарски сладури 2005

• 19 103
  • 255
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Аз давам цитросепт  профилактично и да не кажа голяма дума от октомври не е боледувала, даже и хрема е нямала,а си ходи на градина Peace
А по колко капки даваш и в какво, че помня че горчаха много?
Аз давам по пет капки,които слагам в сок от кайсия и не се усещат - един месец давам,един почива.Така до пролетта.

# 136
  • София
ембрионче мерси   bouquet

# 137
  • Sofia
Нощния памперс го махнах още май месец. От тогава е имало само 1 път фал и то октомври. Събуди се моментално и 2 дена отказа да си спи в леглото от стрес. След това проблеми никакви.

А цитросепт става и в кремчетата. Яде ги без да подозира какво има вътре. В соковете моята ги усеща и отказа соковете по тази причина.

# 138
  • Там някъде нейде !!!
Ще ни заключат темата, само защото никой не пише в нея   bouquet
Ами като сме се изсилили всички да пишем в темата на ИПО , не ще ни заключат ами ще я и изтрият Wink

# 139
  • София
Ами като сме се изсилили всички да пишем в темата на ИПО , не ще ни заключат ами ще я и изтрият Wink

И това е вярно   bouquet

# 140
  • София
Какво е ИПО?

# 141
  • София

Хахаха ще запалим всички май, ИПО е съкращение на малкото име на диетолог чийто режим се опитавам да спазвам - Ипократис Димитракос. Снежето се подвизава май по-отдавна там от мен.

# 142
  • Там някъде нейде !!!
Ами , Гале незнам дали съм преди тебе там , аз съм от 30.01 вече на режима с малки прегрешения и съм -5 кила . Заковах ги вече твърдо -5кг.

# 143
  • София
Ами , Гале незнам дали съм преди тебе там , аз съм от 30.01 вече на режима с малки прегрешения и съм -5 кила . Заковах ги вече твърдо -5кг.

Снеже, аз много се изкушавам. Цял ден спазвам диетата и вечер туко ми изкочи някоя филия с пастет  Mr. Green но съм -1,5кг вече седмица.

# 144
  • София
A става ли за напълняване?
Ако не - няма да ме зарибите скоро Simple Smile)
Аз да се оплача, че започва да ме боли гърло - да видим да не опра пак и аз до антибиотика #2gunfire

# 145
  • София

Хахаха ще запалим всички май, ИПО е съкращение на малкото име на диетолог чийто режим се опитавам да спазвам - Ипократис Димитракос. Снежето се подвизава май по-отдавна там от мен.
Този Ипо работеше във фитнес център Младост,нали?Навремето водеше гимнастиката за бременни и ходех при него.

# 146
  • София
Този Ипо работеше във фитнес център Младост,нали?Навремето водеше гимнастиката за бременни и ходех при него.
Да да той е!!!

# 147
Привет от мен толкова отдавна не съм се появявала тук че дори си мислех че темата не съществува вече  Embarassed Може и да сте ме забравили. Сега вече съм отново в редиците на очакващите мами и май ще съм по редовна посетителка на форумите.
Надявам се че нашите наборчета са добре, здрави и послушни.
Поздрави на всички  Simple Smile

# 148
  • София
Привет от мен толкова отдавна не съм се появявала тук че дори си мислех че темата не съществува вече  Embarassed Може и да сте ме забравили. Сега вече съм отново в редиците на очакващите мами и май ще съм по редовна посетителка на форумите.
Надявам се че нашите наборчета са добре, здрави и послушни.
Поздрави на всички  Simple Smile

Хей Гери Честито   bouquet

Лека бременност и безпроблемно раждане ти пожелавам.

# 149
  • Sofia
Gergana Честито!!!

Помним те спокойно  Wink

Общи условия

Активация на акаунт