Януарски сладури 2005

• 19 110
  • 255
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Честит Празник на Елена! Да е здрава, усмихната и щастлива.

# 121
  • София
Благодаря ви много момичета за хубавите пожелания  Hug На свой ред да ви почерпя  Wine Glass

Доста съм изморена и или по-точно изтощена, много емоции тая седмица имахме.
Успях да подам молба за Бориската, сравнително рано към 11:05 ми мина регистрацията.

Лека нощ от мен.

# 122
  • София
Здравейте!
Честит рожден ден на Ели и от мен с мааалко закъснение!
Дааа, големи емоции бяха с това записване  #2gunfire
Аз да се "похваля", че не ми се размина и сега аз на свой ред съм на антибиотик  Sick добре, че поне така и така съм болнични заради Влади, той вече е добре де и вместо да излизаме навън малко за се позакрепи, мен не ми се става от леглото Embarassed
Хайде лек ден от мен   bouquet

# 123
  • София
Бързо да оздравявате цялата банда   bouquet

# 124
  • София , Монтана
И ние успяхме да подаде ме молби.В едната градина сме 25 молба от 13 свободни места,а в другата сме 27 от 25 свободни.Аз успях да подам първата кандидатура в 11.30ч. а как са успели да влязат толкова хора преди мен не зная.Честит рожден ден на Елена!!!На патерици

# 125
  • София
Ще ни заключат темата, само защото никой не пише в нея   bouquet

# 126
  • София
Ще ни заключат темата, само защото никой не пише в нея   bouquet
Аааа,не може така:)ще пишем щом трябва LaughingИскам да ви попитам как сте с нощния памперс.Аз още слагам,въпреки че по-често е суха отколкото напишкана.

# 127
  • София
Аааа,не може така:)ще пишем щом трябва LaughingИскам да ви попитам как сте с нощния памперс.Аз още слагам,въпреки че по-често е суха отколкото напишкана.

Аз го слагам от страх да не се напишка, че една нощ си спеше в напиканото без проблеми  Mr. Green

# 128
  • София

Аз го слагам от страх да не се напишка, че една нощ си спеше в напиканото без проблеми  Mr. Green
Значи не съм единствена:)То и аз повече от страх да не спи в напиканото в тия студове. Като се затопли ще  й го махна съвсем. Наистина  на седмицата веднъж може да се напишка,ама все пак се случва все още.

# 129
  • Там някъде нейде !!!

И аз така слагам го за всеки случай да няма авария . Снощи даже лежи пред заспиване и изведнъж скача и аз "Кво бе мамче ?" и тя "Ами пишкам ". Направо паднах да се смея .

# 130
  • София
Аз го махнах през есента, в началото един-два пъти е имало фалчета и за сега сме добре. Той  спи в нашето легло и напиканите ще сме повече  Wink

# 131
  • София
E хайде, като се е раздвижила темата и аз да се разпиша!
Ами ние поболедувахме малко, минахме пред 2 антибиотика за 3 седмици. Изкара 1 седмица-10 дни здрав и миналата събота пак започна да му тече носа и да покашля Sad Започнахме веднага осцилококцинум и стодал и вит.Ц и за сега удържа фронта, ама си е на ясла, така че може и да успее да се доразболее, ама няма как Sad
Иначе с нощния памперс сме на моменти. Случвало се е с месеци да не се напишква и по принцип сме го махнали още миналото лято. Но от време на време се случват фалове и слагаме. Ето оная вечер се напишка - целия мокър и леглото, и торбата... Та след това сложихме памперс. Снощи пак за всеки случай и сутринта беше пълен, т.е. ако не бяхме пак щеше да е мокър Cry

# 132
  • София
Явно са на моменти .... и мойта една нощ сънува някакъв кошмар, събуди се с рев и писък..и последва напикаване ....

# 133
  • София
Аз давам цитросепт  профилактично и да не кажа голяма дума от октомври не е боледувала, даже и хрема е нямала,а си ходи на градина Peace

# 134
  • София
Аз давам цитросепт  профилактично и да не кажа голяма дума от октомври не е боледувала, даже и хрема е нямала,а си ходи на градина Peace
А по колко капки даваш и в какво, че помня че горчаха много?

Общи условия

Активация на акаунт