Януарски сладури 2005

• 19 099
  • 255
  •   1
Отговори
# 75
  • Там някъде нейде !!!
Аз малко на патерица , ама да почерпя за здравето на детето . Вчера навършихме 3 годинки за това  Misc Baby Bottle newsm38  food002 beer2 Popcorn  food010 cook cook Wine Glass та кой каквото обича да се почерпи .

# 76
  • София
Честит празник, Снеже! Много здраве и усмивки за малката принцеса.

# 77
  • София
Здравейте майчета!
Минавам набъро само да почерпя Simple Smile

# 78
  • Там някъде нейде !!!
Иваничка да ти е жив и здрав рожденика .

# 79
  • София
Честито момченце ГЕОРГИ на мама M I A!
Родил се е 3750 и 52 см!
ДА им е жив и здрав малкия мъж! Много радост да носи вкъщи!!!

Вижте, каква хубава новина от темата на тазгодишните януарчета Simple Smile
Да й е жив и здрав сина на МИА, да папка и да слушка много   bouquet  bouquet  bouquet
Дано да се възстанови бързо и скоро самата тя да се ппохвали Simple Smile

# 80
  • Там някъде нейде !!!
MIA , честито ти момченце . Нека ти е живо и здраво и много послушно детенце .   bouquet  bouquet  bouquet Бързо въстоновяване и леко отглеждане на дечицата .

# 81
  • София
Честито на Ivanichka, да е жив и здрав малкият Влади!

Честит син, MIA! Да е жив и здрав, много щастлив и усмихнат!

# 82
  • София
Честита Нова Година!!!!! Честит рожден ден на всички малчовци, декемврийчета и януарчета!!!! Да са ви живи и здрави малчуганите!!!!

Честита рожба на MIA, много здраве и късмет да го следват цял живот малкия сладур!!!

Ще ми отнеме малко повече време да изчета какво сте писали. Ние /Елената + Борис/ сме с пневмокок в нослето, влачим си хремата още от преди ...не помня и аз от кога...

Поздрави на всички.

# 83
  • Варна
Миа да ти жив и здрав Георги  Hug! Бързо възстановяване!

Честит празник и на Влади!

# 84
  • Sofia
Честит рожден ден на всички които съм пропуснала!!!

Честито момченце на МИА, да спинка и да папка, а за теб бързо възстановяване!

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 14:26 от Ely-st

# 85
  • София , Монтана
Честит рожден ден на всички сладури,които съм пропуснала.
M I A да ви е жив и здрав малкия Георги.Пожелавам ви да ви слуша много,да кротува и докато спи през нощта да не се буди.

# 86
  • София
Много бавно ни върви темичката  Sad

Днес за първи ден от Новата година заведох Елената на градина,от две седмици сме без памперс, и сега като я взимам питам имаше ли проблеми, а те: Не никакви ...прибирам се гледам тя с памперс  #Crazy утре пак ще обеснявам....

Много хубаво вали при нас Simple Smile

# 87
  • София
Здравейте!

Честит Рожден Ден на малчовците които съм пропуснала! Да са здрави и весели - ама как пораснаха а?

Ние от вчера сме си в къщи - малко съм недоспала и още объркана, а и малчо също.

Ева леко я е страх от него. Впечатли се най-вече, че няма зъби. Вчера го е повтаряла цял ден. Пишката и памперсите съвсем я объркаха и сега гледа да е по на разстояние от Жоржи  Mr. Green Тя имаше планове да го учи да пишка на гърне, но той я изненада  Grinning

# 88
  • София
Миа, честито бебче:)Има ли вече ревност или още не се е проявила?Дъщеря ми две седмици ревнуваше от бебето   - точно,когато трябваше да го  храня на нея й с допишкваше,пиеше й се вода и тем подобни,но бързо свикна с мисълта за  бебето.Simple Smile

# 89
  • София
Миа, честито бебче:)Има ли вече ревност или още не се е проявила?Дъщеря ми две седмици ревнуваше от бебето   - точно,когато трябваше да го  храня на нея й с допишкваше,пиеше й се вода и тем подобни,но бързо свикна с мисълта за  бебето.Simple Smile

Ха-ха, ама 1 към 1. Вчера като се прбрахме и аз взех да кърмя малкия, тя каза, че и се пишка, но и нямало гърнето  Rolling Eyes Ми какво да правя: оставих го, отидох и и дадох гърнето, което си беше на мястото. Мисля, че остана доволна  newsm78 Иначе го гледа лошо, не съм сигурна дали със страх или с неприрязан. Тази седмица баща и се е посветил изцяло на нея и на домакинството и тя е доволна. А аз като изпълзя от нашето обиталище с бебо (в кратките паузи), ходя да я целувам и мачкам. Ама то си ми идва отвътре, защото каквато съм емоционално нестабилна в момента само като и видя ръчичките колко са пораснали, а са били като тези на бебето и почвам да рева и да я целувам...абе луднала съм от всякъде  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт