Януарски сладури 2005

• 19 101
  • 255
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Честито на всички пораснали дечица и на техните родители  bouquet

Мия, честито ново бебе Георги! Много, много здраве му желая! А кака Ева много да помага Grinning

# 91
  • София
Добре дошла на MIA

Така е за съжаление .... ние и до сега имаме този проблем, тъкмо почна да храня Бориската и ето я принцесата с неотложна молба ...търси си вълшебната пръчка или внезапно много ев огладняла ...  Mr. Green но я обожавам ....

В момента в който ме изписаха с бебето и прегърнах Елената осъзнах колко е голяма тя ....

Отивам да мия чинии  Rolling Eyes

# 92
  • София
За щастие при нас периода на ревност мина бързо и леко.  На този етап не могат един без друг. Постоянно се търсят и си играят заедно. Вчера  Йоанна ми каза - "Мамо, ти излизай от къщата(има си къща за игра).Само аз  и бебето ще играем" Rolling EyesИ аз какво да правя - вече съм излишна в игрите. Той  само пълзи  след нея.Като ги погледна отсрани те и двамата са си бебета още. Гледам еднакво да ги гушкам и наказвам. Дъщеря ми много внимателно ме наблюдава като се "карам" на бебето. Вчера докато отида до тоалетната  двамата нападнали саксията. Връщам се при тях и какво да видя - половина пръст на пода. Взех да им се "карам" и на двамата. Уж дърпах ушите и на двамата. А те бягат и се кискат Whistling

# 93
Ехей, кога мина времето  Simple Smile
Миа, честито   bouquet
Много хубави моменти ви желая. Да са ти живи и здрави  Simple Smile

Мда, около десетина дни беше тежкия период и вкъщи, докато Сами свикне с новия член на семейството. Сега пък  е станал  един защитник, не дава никой дори да се усмихне на брат му   Laughing

Честито на всички пораснали деца  Simple Smile

# 94
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
МИА ЧЕСТИТО ТИ СИНЧЕ    bouquet

да знаеш колко ти завиждам

# 95
миа честито
много сте сладки на снимките...

# 96
  • София
честит рожден ден на давид на tinka78

# 97
  • София
Честит Рожден Ден, Давид! Да е здрав,усмихнат и палав.

МИА, много е сладък бебчо. А тази акушерка ми е любимка, обгрижваше ме и мен.

# 98
  • Sofia
Честит рожден ден на Давид!!!

Да слуша мама и тати и много да ви радва!!!

Миа страхотен ти е бебока!
И аз си познах акушерката дето ме галеше докато ми правиха секциото. Така и не и научих името, но беше много мила.

# 99
  • София
Честито отново на всички януарчета, които пропуснах!
Надявам се сте празнували чудесни рождени дни. Нашият беше скромен по разбираеми причини, но пък Ева беше доволна: мама, тати, торта, свещички, подаръци - напълно достатъчно.

Благодаря ви, за пожеланията и милите думиза Георги!  Hug

Тази акушерката наистина е страхотна и явно с всички е толкова мила и добричка! И мен ме погали преди операцията когато ме бяха зарязали на една количка в коридора  Wink

# 100
  • Sofia
Моята госпожица е на 30-ти и тръпне в очакване на рождения си ден. Ще е малко разочарована защото заради грипната обстановка ще си празнува РД с децата след месец. Тогава ще носим и торта в градината, че аз като чух грип и болни деца в групата и я спрях от градина. Поканили сме и едно дете с родителите колкото да отчетем събитието и да има кой да и пее hаppy birthday, че ми напомни че така се пеело докато се духали свещичките.
Станаха си човечета със собствено мнение по всички въпроси...

# 101
  • София
Да ви почерпя на патерица, Мартин в събота навърши 3 годинки. Празнувахме в детски клуб, изкарахме много хубаво, малкият получи много подаръци и беше много щастлив. Ето една тортичка за всички:  party023

# 102
  • София
Честито на патерица!!!! Да ви е жив и здрав малкия Мартин   bouquet

Да споделя с вас каква голяма промяна има в Елената, започна да бърбори като дърта свекърва. Не мога да и затворя устата, убедена съм че детската градина много и помогна. Сега сме на етап "ходи ми се на градина" /чукам на дърво/ дано е така. Споделете какви са вашите впечатления от градината.

# 103
  • София
Забравих да се похваля, че Бориската е с първо зъбче. Чак сега му проби ...много мъка, много нещо.

# 104
  • Sofia
Честит рожден ден на Мартин!!!

Честото зъбче на Борис!!!

Тея я спрях от градина че имат грип. Вчера в градината е имало 10 деца. В началото ходеше с голямо желание докато не започнаха 2 деца да я тормозят. То беше хапане по бузата, то бой с кеглите - последния път я бяха нацелили на милиметри от оченцето. Отказа да става сутрин и я водех само следобедите за танците и английския когато въпросните 2 деца вече са ги взели. След това оставаше в групата да си играе. Сега пък имаме проблеми че ходи само следобед, но сме оставили въпроса за разрешаване когато грипа попремине и я пуснем отново. В нейното поведение обаче няма разлика - тя и преди говореше безумно много /в 1 през ноща буди баща си да си говорят за принцеси  Tired/, можеше да се справя с доста неща и дори с биещи я деца, но след вмешателството на госпожите вече се оставя да я бият, от което пък аз не съм никак доволна. ПОрастнала е, но до колко градината и е полезна в момента не знам...

Общи условия

Активация на акаунт