Януарски сладури 2005

• 18 913
  • 255
  •   1
Отговори
# 195
Иваничка, много хубави снимки!Отвори ми се прозореца:)

# 196
  • София
ехо момичета, ето ни и нас Simple Smile  чакам Ели да се събуди и да излезем малко тримата. Пак нямахме цял  ден вода, ненормална работа.
В градината на Ели има варицела, говорих с педиатъра да я пускам ли от утре и той потвърди, Борис бил голям и нямало причина да се притеснявам. Дано да е така!

# 197
Ей къде се изгубихте всички...май хубавото време ви кара само навън да стоите...Simple Smile

Ние планираме разходка до зоопарка в събота, ако на някой му се ходи, ще се уговорим нещо.
Поздрави и до скоро

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 13:38 от Veselka

# 198
  • София
Мерсаж за поканата, но ние ще се въздържим - такава жална картинка е нашата зоологическа градина, че нямам думи. У мен поражда само съжаление към животните, първия път в който заведохме Елената /живеем близо до Зоо/ изобщо не я впечатли нищо, освен едни кокошки  Mr. Green аз викам: " Ели ето го слона, мечката"  ...а тя:"кокошки та кокошки" никога не е виждала, нямаме си село и много я впечатлиха. Слон и мечка също, но не пробудиха у нея интерес....нооо виж още помни миризмата  Sick 

# 199
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Ето малко снимки от първото тържество на Габи в детската градина
http://dezygg.multiply.com/photos/album/34

# 200
  • Там някъде нейде !!!
Ето малко снимки от първото тържество на Габи в детската градина
http://dezygg.multiply.com/photos/album/34
ДейзиГ, много сте сладки. Аз често си поплаквам на нашите тържества. Толкова мънички, а толкова умнички.

# 201
  • Sofia
Деси много са ти хубави снимките!!!

В нашата градина пък нямало практика тържествата да се правят с присъствие на родителите. За Коледа дори не даваха да ги снимаме всички на куп. Мъжа ми обаче надви и им направи 10-тина общи снимки...

# 202
  • София
Деска наистина страхотна е малката на тържеството!!!

Ние още не сме имали тържества, нали сме в ясла та ни водят дребосъци  Mr. Green май сега ще има едно общо тържество, че градинат има юбилей.

# 203
Честит празник!!! Бъдете живи и здрави!!!  Нека цветята и хубавото пролетно настроение да присъстват във вашите домове !!! Честито и на всички именници!!! baloni

# 204
  • Sofia
Здравейте,

Как сте следпразнично в това неприятно време?

Нещо темичката ни закъса...

# 205
  • София
Аз дори си мислех, че са я заключили  Simple Smile

Ние и по празниците си бяхме в къщи, само таткото го нямаше. Елената е втори ден на градина, а дребния спи в момента. Сутрин и следобед само гледам облаците, ще се махнат ли или не и как да ходя до градината, пеша или с колата ....ужас направо.

Хайде да идва време за морето ...много искам вече на море, но първо да заслабна пък тогаз.
Хубав ден от мен   bouquet  bouquet  bouquet

# 206
  • София
И ние си бяхме вкъщи по празниците. Ходихме на цирк, на зоологическата градина и обикаляхме парковете. Момичета, има много кърлежи навсякъде. Аз пръскам панталоните и обувките на Мартин с OFF, дано нямаме проблеми. Сега чакам да излезе на 31.05. класирането за детските градини, въпреки, че нямам надежда за успех, но ще видим. И на мен много ми се ходи на море, а това време направо ме подлудява. Дали изобщо ще има лято...

# 207
  • София
Ние по Великден си бяхме тук. А на втората поредица почивни дни минахме и през Русенско и през Певен.
Сега пак сме си вкъщи, понеже вчера ме извикаха от работа рано-рано. Едно дете ударило Влади с едно столче и му сцепило главата малко над веждата....Отивам да го взема - той се кротнал един такъв, казаха, че изобщо не бил плакал, а друго дете ревяло и те видяли, че той е ударен вече по кръвта...След това висяхме над час при личната и аз се чудя вече защо - само да ни каже да ходим в Пирогов и толкова. Там наързо го залепиха и даже не го и шиха. Само че, взе да се върти баш когато му слагаха лепилото и без малко да му влезе в окото  ooooh! даже и сега има малко лепило по клепача.

# 208
  • Там някъде нейде !!!
Ойй, горкия Влади, какво е преживял. Ние за сега сме добре, само дето започна пак да ни се вади ръчичката.

# 209
  • София
Ivanichka много съжалявам, дано бързо му зарастне раната ....

Снеже как така ви се вади ръчичката  Shocked ох винаги ме е било страх от подобно нещо.

Общи условия

Активация на акаунт