В коремчето ми бебчо си лудее, да го гушне мама ЯНУАРИ си копнее!

• 14 064
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
Добър вечер, добро утро....  Embarassed
Аз съм съгласна с коконка за тези пластмасови кошари, на мен дори и на външен вид не ми прилича на бебешко легло, по-скоро на място, пълно с играчки и бебчето вътре, докато мама се занимава с нещо друго.
Филипа, аз малко като рекламата на колдрекс, знам как се чувстваш!!! Пожелавам ти да се събудиш по-свежа от всякога с голяяяма усмивка на лицето!
това е от мен, продължавам да се въртя из леглото защото краката ми ме влудяват, от коленете надолу все едно тръпнат от нерви ли е от схващане ли е и аз не знам, като сменя позата за секунда спират, но след това пак старата песен на нов глас! други оплаквания нямам ама това е достатъчно  #2gunfire

# 226
добро утро момичета усмихнат ден Joyна  пук на дъждовното време

# 227
  • Карлово
Добро утро!
Ох, Деби, какво да ти кажа за това спане. Предишния път Мартина се научи да заспива само на гърда и чак като тръгна на ясла се отучи. Иначе си спеше в кошарата, ама я слагах  като се унесе дълбоко.
Все си мисля да питам: до каква разлика децата се считат за породени newsm78. Надничам отвреме-навреме в темата, има какво да се научи за отглеждането на две деца.

# 228
Микки - и аз се чудих на този въпрос, но си мисля, че май не се класираме, разликата ще е над 2 години  newsm78

anqie много е хубавичък шезлонга от къде си го взе?

От Марсел Тойс.

# 229
Е, и аз да се включа. Не съм особено редовна, но просто не ми остава много време .Аз съм Йорданка и термина ми е 31 януари и за сега се очертава да е младеж, а си мечтаех отново за девойка.А иначе ми е втора бременност за моите 31 години.

# 230
добро утро момичета,абе то вече май добър ден Grinning ей ама какъв сняг вали навън чак настроението ми стана едно празнично,коледно santa2хубав ден на всички

# 231
  • София
Честита истинска снежна зима! Навън е като в приказка - натрупало е по дървета и покриви и продължава ситно да се сипе. Красота! А в главата ми се въртят разни коледни песнички. Колко малко му трябва на човек за да се почувства щастлив. Липсва ми само греяното вино с канела и идилията ще бъде пълна.

# 232
  • Варна
Честит ви сняг Софиянки:)
Тук е само мрачно и вали дъжд....гадно!
Исках да питам това Марсел Тойс, е-магазин ли е, или просто магазин в София? И мене много ми харесва този шезлонг, и още откак гледах една серия на Секса и града с на Миранда бебето, съм му хвърлила око.... Mr. Green Мисля че там една от героините постигна този ефект с вибратора си, но няма значение hahaha

За кошарите Кокона е права, и аз съм на мнение че трябва да има детето стабилна кошара. Ние имаме така разтегателна, но я ползваме само като ходим някъде с малката и най-много няколко дни да спи в нея, или пък като я оставам в баба и.

За количките, Хана е права че не е кой знае колко важно, макар че и аз така мислех при първата ми бременност, но се оказа че количката става част от теб, като продължение на ръцете ти, и ако това продължение е леко и маневрена си спестяваш доста усилия, особено в малко по-късен етап когато бебетата натежат. Иначе лично и аз мисля, че колички от по 800-200 лв са си безумие, аз затова и си взех втора употреба.
За Маг Ингланд мога да кажа че са много здрави и попринцип с това се славят, но са доста тежки. Аз гледах Велизара с такава, сега я продавам.

Е това е! Лек ден коремчета...а забравих Мари рус много хубава количка, да ти е честита. А ти изглеждаш превъзходно на снимката!!!  bouquet

# 233
Здравейте мамчета!Завиждам ви за снега Simple Smile той наистина създава празднично настроение, макар че и при нас какви коледни украси и декорации навсякъде но без сняг си е друго Sad Благодаря ти Илянка!Радвам се , че количката ти хареса, аз гледам най-вече да ми е удобна, както се казва няма да ставе роби на количките си!Много усмивки от мен !

# 234
Добро утро или Добър ден  Hug
ние сега ставаме и малко ще по разчистя ...  wash hang
Честит Ви сняг на София !
Тук прехвърча само  , но дали ще натрупа ?! Май си е малко студеничко и зимата идва .
това ме радва защото ме навежда на мисълта, че срещата с бебка е близо .
Ние с мъжа ми отиваме да гледаме количките на Чико   1stroller да преценим на място дали си заслужават паричките. За мен най - важното е да е лекичка .
Трябва да си харесаме и легълце вече    newsm07, че то от много умуване и избиране времето си върви ...

Въпреки мрачното време Ви пожелавам весело настроение .
 newsm03

# 235
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
Приятен зимен ден на софиянки. Наистина си навява като посред зима. Сега понамаля. Аз ходих на маникюр, че довечера сме на сватба.  Laughing Булката дали си е купила кожух??? newsm78 Сега мисля да сложа Алекс да поспи, че довечера да не се разкриви много.
Относно покупките на кошарки. Писахме преди и за това. Нашия татко направи сам леглото на Алекс и сега то е достатъчно голямо да спи в него до...10г. Сега съм решила да му купя на бебо дървена кошарка. Спряла съм се на това:
http://www.dibobg.com/products.html Синьото горе в дясно, което става и на люлка.
Аз също ги гледах шезлонгите в Марсел и аз много ги харесах и ми се иска да си купя. Реално ние друго почти няма да купуваме, така че мога една глезотийка да си позволя. Embarassed Laughing Количката на Алекс си е цяла и здрава и ще ни отгледа и второто бебе. Маг Ингланд  е и съм много доволна от нея. Тежка е наистина но не е мръднала, докато лятната на Чиполино е поправяхме 100 пъти и сега за нищо не става. Много некачествена излезе.
Това е сега от мен момичета.  Hug
Лек и спокоен ден на вас и малките бебоци в коремчетата. Peace

# 236
dama, и аз отивам да гледам леглото, което ти си харесала .
има и още един модел, който ми направи впечатление
ето го : http://dizainbaby.com/bg/desi.php

# 237
Ама времето едно мрачно...лелеее..направо незнам.Ама като дойдат бебенцата няма да ние е никак скучно а? Simple Smile И 5 метра преспи да има навън настроението ще е на 6+.
На мен като че ли ми спряха болките вече...чувствам се добре, обачееее доста взех да си похапвам, имам чувството, че както не съм качила килца..и ще си ги наваксам за два месеца. Laughing

# 238
  • София
dama, и аз отивам да гледам леглото, което ти си харесала .
има и още един модел, който ми направи впечатление
ето го : http://dizainbaby.com/bg/desi.php
Да, и тези не са лоши. Само нямат адрес в София. На Дибо всъшност са на съвсем нормална цена леглата.

# 239
Исках да питам това Марсел Тойс, е-магазин ли е, или просто магазин в София?

Ето им сайта, но аз на място в магазина си го купих, та не знам как работят по интернет.
www.eshop.marseltoys.com

Последна редакция: сб, 10 ное 2007, 18:12 от angiе

Общи условия

Активация на акаунт