В коремчето ми бебчо си лудее, да го гушне мама ЯНУАРИ си копнее!

• 14 058
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
Само да дам един съвет на купуващите легълца тези дни, не че някой трябва да се вслуша, но нали тук всеки черпи от опита на другия, та леглото което тук взехме, едната страна на решетките се сваля надолу, което не касае бебето по никакъв начин, но е страшно удобство за майката. Всъщност всички легла тук са такива, решетката се смъква с една ръка, но само от външната страна, т.е. само майката може да го прави, не бебето. Така по-лесно се вдига бебето докато е малко и още куп предимства.

Ние пък днес и утре ще сме в издирване на холна гарнитура  -ужас, нали се местим другата седмица. Познайте как  ще стане с този корем, местене, чистене, подреждане на цялото домакинство. Че и пералня трябва да избирам. Много се притеснявам от натоварването да не стане някоя беля.

# 241
Здравйте и от мен! Навън е толкова красиво...И аз се замислих за идващите празници и за бебо.
Мари рус, честита количка! Много е сладка Simple Smile
Валя, не се преуморявай, намери няколко помощници. Малко остана до края и трябва повече да почиваме.

Аз отивам на пазар! Чао и лека вечер!

# 242
Хайде и с моят пресен отчет.Ние със сигурност ще си имаме мома Heart EyesДнес ходихме на 3д и малката е порастнала доста 1490гр.,т.е. вървим 2 седмици напред според лекарката.Отначало малко се срамувахме и криехме лицето си с ръчички, Praynigно после се предаде и започна да заема стойки LaughingМного съм щастлива Heart Eyes,дано и занапред всичко е наред

# 243
  • София
микки, на мен Илиянка ми го спести това - на третия ден ми разрани зърната. През следващите три дни в прекия смисъл на думата виждах звезди посред бял ден при първото засукване ooooh! Нямах никакви проблеми в последствие, но парен каша духа - видя ли я, че почва да си играе и приключвахме  Naughty.

Илияна на Вава - сайта на Марсел започва с "eshop" - би трябвало да доставят: http://eshop.marseltoys.com/index.php?cPath=32&osCsid=a867b0 … ffe44c39da9bc5e5f

Vania_84  Честита ти мома /като бъдеща тъща много се радвам на такива новини/!   bouquet Да се роди бързо и лесно, да ти е жива и здрава и много да те радва!

Лека вечер!

# 244
Ех, да успея и аз да се включа преди края на темата. Напоследък наистина нямам време да пиша, но се опитвам поне да прочета каквото пишете.
Много ми хареса поста на Ханна. Наистина най-важно е как ще гледаме бебетата, как ще ги успокояваме и обичаме, а не толкова с какво ще ги обличаме. Поне докато са малки, после самите те вече ще си имат претенции.
Аз мислех да купувам количка чак след като се роди бебето, но като ви чета, май няма да издържа до тогава  Simple Smile Много е заразно  Laughing Не съм се ориентирала още за марка, обаче. Не ми се ще да даваме много пари, още повече, че лятна си имам почти нова.
Илияна на Вава, колко тежки са Маг Ингланд? Гледах в един сайт, че са по 9 кг и не ми се стори много. Те ми се струват, че са едни от малкото, които не са скъпи.
Аз в понеделник съм на ФМ и преглед на сърцето. Стискайте палци! Доктора от ЖК ми каза , че бебето ми е 950г., което ми се стори много малко. А главата си му е колкото трябва за възрастта.
Ми това е, ще пиша пак като мине ФМ.

# 245
  • Canada, ON
Привет момичета! Значи в София - зимна приказка, а при нас - едно слънчице... Само за разходки.

Ханна, много хубаво изказване! И аз се опитвам така да разсъждавам, но паралелно с това искам да проявя и практичност и здрав разум при покупките. Точно за да направя най-доброто за бебчето. По твоя препоръка съм поръчала на сестра ми въпросната книга за бебета на Дийпак Чопра, та се надявам и аз да си повъзвися скоро мисленето Simple Smile. Аз съм му фенка на автора от преди.

Та по практичните въпроси - Усмивка, този сайт с креватчетата, дето даваш (на DizainBaby), много голямо ми се струва разстоянието между решетките. Аз четох разни неща за безопасност и според тях разстоянието трябва да е не повече  от 6 сантиметра. Иначе било опасно за бебчето. Матракът трябва да е твърд. Коконка вече е писала за това.

За количките - ами доста четох, признавам си. Но като резултат от това сега знам какво ми трябва - големи колела, щото ще се разхождам по паркове и около нас. И да е тежичка - в градски транспорт няма да я ползвам, така че теглото няма да ми е проблем мисля. И друго важно нещо - позициите на седалката - трябва да пада о пълно легнало положение. Щото на бебчето му се приспива, а аз дори по себе си знам, че седнала хич не ми е удобно да спя.

Та мисълта ми е - подробностите за покупките са важни до толкова, че да са сигурни децата в тях (сигурни, в смисъл в безопасност), да им е удобно, а ако може и да са красиви ще е най-добре Simple Smile

# 246
Здравейте,

Аз цял ден не успях да се запиша в темата. Сутринта използвах, че мъжът ми излезе с малкия - за да изчистя цялата къща и да сготвя clean. Лаптопа си стоеше отворен, че да мятам по едно око  - да не ви изпусна от поглед!  #Crazy

На София Честит Първи Сняг!!! Nature Snowman

Що се отнася до креватчето, ние си имаме - с решетки от двете страни и възможност за промяна на нивото. Бях много доволна и мисля, че е препоръчително вместо кошарка. Няма място за притеснение за решетките, тъй като нали си слагаме обиколници. По-късно ще потърся снимка и ще ви покажа как беше при нас първия път. Поразтърсих и намерих и един линк с легла. http://911.bg/a2/offers.asp?grid=25378&m=37 Магазинът на фирмата е в Люлин 5 и по принцип е много зареден. Страшно са услужливи и може да се купи всичко накуп за бебчо. Ходила съм когато пазарувах за първото си мушмороче и после още веднъж.

Магазините на Марсел са страшно заредени по отношение на играчки, но има и доста други неща. Хубаво е ако човек има възможност да ги посети. Сайтът не е много пълен. Мисля, че са 8 на брой в София.

Честити нови придобивки на всички.  newsm10И на мен ми се ходи на пазар, просто ей така, но ние си имаме почти всичко. И количките ни (зимна и лятна) са в добро състояние. Макар, че един приятел прояви вече желание да ни подари една нова.  Вчера заразена от вашите покупки реших да проверя и дрешките, които съм запазила от Джой. Аз съм запазила доста за началния период. Даже снощи ги изпрах и само през седмицата ще ги изгладя - да са ми готови.

Ще ми се наложи само комплектче за изписване да купя  newsm78, но него мисля да го комбинирам - защото не ми е нужно всичко. И сладурско чувалче си имаме, и одеалце. Каквото реша. Само шишенца и разни дреболийки ще ми трябват.

Вече нямам търпение, но мисля тук с вас да си прекараме добре  newsm19 до самото раждане - пък после да се местим в друг подфорум  Grinning.

И мислили ли сте за имена - нашето второ буболече ще се казва Мари. Бях си го намислила още за първото дете, в случай, че беше момиченце.

# 247
  • София
Здравейте момичета. Hug
Мари количката е много хубава.
Усмивка- тези креватчета са страхотни.
Аз днес се разходих до Хипо ланд и ето с какво се прибрах:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4466577
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4466576
Лошото е, че нямаха нищо по-плътно и дебело за новородени бебета.
Това е за сега от мен. Hug

# 248
L_A_L_K_A, много са сладуски комплектчетата.  Еее, много се радвам - няма да устоя - сигурно по празниците ще се разбия от пазар. Ще трябва някой да ме контролира.  341uu

# 249
  • София
Melany като влезеш в бебешки магазин и направо губиш всякакъв контрол, като видиш тези малки сладки дрешки.

# 250
Един късен привет и от мен  Heart Eyes
Честит ни сняг. И аз тази сутрин много му се зарадвах Flutter Само че милото никак не беше на мое мнение. Търчеше пред блока, викаше ми да си сложа качулката и да се качвам бързо в колата и в същото време ругаеше къде му е метлата Mr. Green

Лалка, страхотни комплектчета Grinning И аз съм се спряла на такова закопчаване- вижда ми се много удобно.

Иначе вчера се раходихме по Илиянци и попаднахме на вносителя на количките Кенгуроо. Не ми се видяха лоши, но май са малко тежички 8-9 кг, newsm78  мога да си представя какво приключение ще е с тях по стълбите като тръгна сама с бебешора на разходка Crazy Но съм се застотопорила за шезлонга Naughty и аз гледах навремето серията на Сексът и града и се запалих  Flutter

# 251
Ето и снимка на креватчето с обиколници. Тук Джой е на 6 месеца и нивото е свалено. Когато беше по-малък беше на горното ниво. Имам снимки на които е по-малък, но не са сканирани. Когато отида в понеделник в офиса ще ги сканирам, че вкъщи в момента скенера не е инсталиран.

# 252
Добър вечер сладурки!Лалка комплекчетата са много хубавки! Grinning Assidy, радвам се, че количката ти хареса!Melany, ние сме се спряли на имто Даная!Приятна вечер момичета и да кажете утре дали е натрупало вече Simple Smile

# 253
   Ей,ЛАЛКА,откъде намери шапчицата на зеления комплект?И аз си го купих,но мойта е като...шапка на джудженце-изглежда ми ужасно глупава и неудобна( а беше ОК  опакована в магазина..)И се отчаях,ама сега ти си намерила точната-кой ги прави?
   Все гледам какво сте си харесали и се радвам на всички ви за малките сладурски дрешки,ама пък те точно колко бързо се израстват...И си остава нещо като навик-поне за мен-и до сега преценявам трудно кое ще стане-все ми се струва,че мойто момче още  е малко и едва нацелвам размерите..Дали и  с бебо ще е така?Аз пазара-след Нова година,че дотогава имаме много работа и едва ли ще имам време сега в декември...Дано да устискам Wink
   Лека снежна вечер!!! Hug

# 254
  • София
   Ей,ЛАЛКА,откъде намери шапчицата на зеления комплект?И аз си го купих,но мойта е като...шапка на джудженце-изглежда ми ужасно глупава и неудобна( а беше ОК  опакована в магазина..)И се отчаях,ама сега ти си намерила точната-кой ги прави?

Шапката е от хиполанд, аз бях в този до Метро2

Общи условия

Активация на акаунт