В коремчето ми бебчо си лудее, да го гушне мама ЯНУАРИ си копнее!

• 14 064
  • 283
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте мадами,
Lalka-много са слади4ки покупките
Мари- коли4ката изглежда практи4на.
Вал-дано да оздравяваш, да сте взели холовата гарнитура вече:)
При мен пък ново двайсе:( Не ми стигат другите ядове, ами от днес съм 10 дни на антибиотик, заради такава невероятна глупост... Ухото ми се възпали този път от сребърна обеца, и явно ве4е ще си остана само злато да нося, та като се възпали, 4е взе, 4е се поду цялото ухо наред с лимфния възел и 4аст от врата ми. Подобно 4удо никога не ми се беше случвало, ама явно сега беше идеалния момент. Направо съм дива.
Дано вси4ки да сме добре, 4е малко ни остана още и се пазете много:)
х х  х

# 256
kokonka , ти направо ме разбиваш с твоите преживелици, ами вземи най-сетне си вържи един червен конец на ръката, или и аз незнам какво!!! А гарнитурата утре ще я уговаряме, харесах вече една, евентуално в петък да я вземем, мисля да капарираме, ама пусто само бяло ме влече, а с тези деца ... Тази пак е бяла.
Аз съм по-добре, разгеле, въпреки, че още ми е гнойно гърлото, бъркам си почти до долу с една марля, махам налепите, плакна, мажа със сода и след два часа пак! Така се лекува гнойно гърло без лекарства, уж.
Кафява мечка, съгласна съм с всичко казано от теб за количките, но като допълнение към моя случай трябва да е пригодна за каране в България. Незнам защо си мисля, че след като кача 5-тия тротоар и нещо ще се счупи, дано само с мисълта си остана, разчитам да са здрави за всякакви условия.

Моята малка принцеса ми къса нервите като не иска да яде зеленчуци. Дайте някакъв начин да я накарам да яде. Какво ли не опитвам, днес например се напъна и си ги повърна - а това все пак е дете на 5 години!!! А ако не ги яде достатъчно я боли корем. В чудо съм!!!

# 257

При мен пък ново двайсе:( Не ми стигат другите ядове, ами от днес съм 10 дни на антибиотик, заради такава невероятна глупост... Ухото ми се възпали този път от сребърна обеца, и явно ве4е ще си остана само злато да нося, та като се възпали, 4е взе, 4е се поду цялото ухо наред с лимфния възел и 4аст от врата ми. Подобно 4удо никога не ми се беше случвало, ама явно сега беше идеалния момент. Направо съм дива.
Дано вси4ки да сме добре, 4е малко ни остана още и се пазете много:)
х х  х

Това е гадно, дано мине бързо, и без никакви последствия!  Naughty   bouquet

Валя, леко преместване ти желая и успех с госпожицата!

# 258
Валя- за госпожицата, нали и нашата госпожица и тя е от"много ящните", та последния пък като ходих в драг марта, фармацевта ме посъветва да взема витамини, които съдържат желязо и препоръ4а на Флинтстоун, едни като бонбон4ета. 4естно да ти кажа, по- ящна не е станала, но витамин4етата си ги търси като наследство.
Колкото до кон4ето ако ще и звън4е да си вържа на врата- все тая:)
ани4ката- ти защо не спиш Simple Smile

# 259
Добро утро на всички тумбита.Хайде каня ви на по чаша чай Да се стоплим в студените дни Simple SmileТази нощ съм спала непробудно newsm10 И днес се чувставам страхотно.Хайде лек ден от мен и да се пазите  Hug

# 260
  • Троян
Благодаря за чайчето,аз всеки ден си пия към литър и половина с мед,че да се подсилим.
Да ви попитам,как са ви гърдите?Моите все си ме боляха по малко,но от два дни са станали толкова чуствителни,постоянно ме сърбят,а като се почеша ме боли,дали като са по-малки и не могат да свикнат на напрежението newsm78

# 261
Благодаря за чайчето,аз всеки ден си пия към литър и половина с мед,че да се подсилим.
Да ви попитам,как са ви гърдите?Моите все си ме боляха по малко,но от два дни са станали толкова чуствителни,постоянно ме сърбят,а като се почеша ме боли,дали като са по-малки и не могат да свикнат на напрежението newsm78
Ти май си със същия термин като моя newsm68.Аз не мога да кажа, че ме сърби, обаче направо вените ми ще изфръкнат на гърдите...така са се надули..направо Памела Андерсън пасти да яде  smile3534

# 262
Здравейте и от мен  Simple Smile. И аз се наливам с доста топли напитки, а напоследък гледам веднъж на ден да изцеждам по един лимон,  който пийвам с лъжичка мед. Миналата седмица усетих дразнене в гърлото и приложих ударна доза. Сега съм ОК и мисля, че все пак витамин С-то помогна. Така че ви препоръчвам да пийвате по веднъж на ден сокче от лимон или грейпфрут - те са естествени имуностимулатори.
От няколко дни бебчо толкова активно рита, че понякога имам чувството, че ми е оплел червата на топка. Дори ритниците му стават на моменти болезнени. 
Вие как сте с усещанията на бебоците?
Хубав неделен ден от мен и стойте на топличко.

# 263
добър ден  Flutter
и аз карам само на цитруси напоследък. Лошото е, че налитам и на бананчета и те ми се лепят на дупето Blush ама какво да правя Crossing Arms

Иначе от два нощи спим неспокойно с бебчо  Sad мене много ме боли срамната кост, че чак на умряло извивам и не мога да си намеря място. Заспивам само ако съм се качила върху гърба на тати. А аз като се въртя и бебчо се върти ooooh! имам чувството, че ми размества и намества вътрешностите по негово усмотрение. А тази нощ сънувах, че двама невероятни момъка се сбиха за мен защото съм била много секси по къси ръкави hahaha Странно, мъжете по принцип се стряскат от бременни коремчета- тези пък се сбиха Shocked мъж ми още ме бъзика, че вече няма да се разхождам никъде по къс ръкав Crazy

хайде, лек ден засега Heart Eyes мисля да отида до този магазин дето вчера го коментирахте тука. Креми 74 май беше  newsm78 та намирал се в Люлин 5, а аз там живея. искам да видя дали работят и в неделя, пък и да се разходя, че малко да ме отпуснат кокалите Blush

# 264
  • София
Първо Честит Имен Ден, ако сред вас има някоя Минаи днес празнува!

Браво, че успявате да поспите, макар и инцидентно. Аз не спя добре, но странното е, че не ми се спи много и през деня.
Трягбва и аз да се разходя малко на шопинг да се разсеям, ама как ме мързииии, пък и покрай ремонта гледаме да поспестим малко парички.

# 265
  • Варна
Здравейте и от мен!
Днес ни издуха вятъра, и цялата разходка беше 20 минути навън. Плюс гости на баща ми за пране и обяд, понеже все още не сме виждали течаща вода в нас  Mr. Green
Тедсан, и аз така с бананите, много ми се ядат, и грейпфрути също, та по цял ден това ям, от време на време по някоя вафла за разнообразие  Grinning
Моето бебе не се спира, само ме подбутва отвсякъде  Grinning

А, да, и без да всявам паника, обаче декемврийките си имат вече първо бебче  Heart Eyes

# 266
Здравейте и от мен!При мен май бебка малко с кротна с ритниците явно вече и е утесняло Laughing За яденето основното ми е зелна салата със сирене!Аз също хапвам бананчета но повече мандаринки Simple Smile   chef готвено почти не ям! Гледам , че пак сме към края на темета, няколко заглавия от мен-
В коремчето на януарчето е вече тясно то рита мама бясно!
Януари ще празнуваме, бебенцата малки ще целуваме!
Слънчицето малко ще се появи, януари всички с радост ще дари!

# 267

Януари ще празнуваме, бебенцата малки ще целуваме!
Слънчицето малко ще се появи, януари всички с радост ще дари!

Гласувам и за 2-те!
Алекс отивам веднага да хвърля едно око !  #Crazy
То не е шега работа.... леле, декемврийчетата започнаха.....

# 268
  • Троян
Аз онзи ден гледах ,че при ноемврийките имаше две мисля,които са родили с по 2 месеца по-рано,сега и декемврийките почват,изводът от цялата работа е ясен-скоро и ние ще почнем Shocked
Моята бебка още не се е обърнала,но явно е по големичка,че като седя седнала и леко се приведа и ме натиска нещо в ребрата и седя полулегнала.Иначе още си е доста шавлива,понякога и доста груба.

# 269
tedsan, вземи си колан за бременни, че тая болка ми е позната и е ужасна, вярвам ти. Особено като легнеш и полудяваш, не можеш да се завъртиш. Това ми  препоръча моята докторка и работи, засега. А лятото може да се засечем по градинки, аз ще идвам в бг и ще отседна при майка, която също живее в люлин  Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт