Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли детски магазин, от който мога да купя всичко необходимо за бебето наведнъж?
Какви са ползите от червеното цвекло и черната ряпа според фитотерапевта от предаването „Часът на мама“?
Какви са препоръките за болки в китките и какви са опитътите на други хора с подобни проблеми?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли детски магазин, от който мога да купя всичко необходимо за бебето наведнъж?
-
Какви са ползите от червеното цвекло и черната ряпа според фитотерапевта от предаването „Часът на мама“?
Фитотерапевтът в предаването „Часът на мама“ спомена, че сокът от червено цвекло може значително да повиши нивата на хемоглобина. Те също така препоръчаха черната ряпа като полезна при настинки. Тези кореноплодни зеленчуци могат да се консумират сурови или варени в салати за подобряване на здравето.
-
Какви са препоръките за болки в китките и какви са опитътите на други хора с подобни проблеми?
-
Какви са преживяванията на хората с бременност във втора градска болница и какви са техните планове за раждане?
-
Какви са преживяванията на хората, особено жените, с използването на епидурална упойка по време на раждане?
Значи почти няма почивка..ако има то да е най-много за половин час

А ВИЕ МОМИЧЕТА СЕГА КАК УСЕЩАТЕ ДВИЖЕНИЯТА НА БЕБОЦИТЕ, ПО АКТИВНИ ЛИ ВИ СЕ СТРУВАТ?
Но ако има някой който му се идва с мен, пишете ми и на лични ако искате.

Аз ще раждам отново тук в нашият град, имаме само един родилен дом и за радост и за съжаление е така.Надявам се господ и лекарският екип да е с нас.