В коремчето ми бебчо си лудее, да го гушне мама ЯНУАРИ си копнее!

• 14 048
  • 283
  •   1
Отговори
# 30
На мен не ми се подуват краката, само дето взех лесно да се изморявам.Беба толкова силно ме ръчка понякога, че чак викам от бока и подскачам ..понеже е много ниско долу..ииии абе много гадна болка.Милвам я уж да престане ама като че ли на нея още повече и става хубаво и рита ли ритааа.. newsm30Значи почти няма почивка..ако има то да е най-много за половин час jump

# 31
......Искам да ви питам има ли мами,които са избрали да раждат в 2 - ра градска  в София

Както вече казах аз там ще раждам, а и зайка байка, доколкото си спомням.
 newsm10

Напоследък имам много работа (обучавам трима нови колеги – на мойто място Joy Joy Joy) и не ми остава време да пиша, но ви чета до диагонал.
Да ви кажа – не се подувам, но имам проблем с краката, като спя ми се схващат прасците и се будя от болка...направо е ужасно, но както се сещате било нормално. Confused
За прахта за прането да ви кажа – най добре било да е течен, така се разтваря най лесно и няма вероятност да остане някоя част от твърдия и да предизвика алергия.
Към списъка за болницата за бебето, добавете си и сухи кърпички (нежни салфетки), за попиване след мокрите, и крем против подсичане.
На мен ми е лесно, сестра ми роди в края на Май в Швейцария, и дава страхотни съвети.   bouquet
Като се сетя още нещо ще пиша. Лек ден и се пазете, още малко остана.  Simple Smile

# 32
относно болежките - на мен през нощта ми изтръпват ръцете и сутрин като стана ме болят, и аз едвам си свивам пръстите, особено на дясната ръка. трудно ми е докато се измия, но после като си раздвижа ръцете ми минава. и кръстът вече ме понаболява от време на време, но тези неща явно са нормални и гледам да не им обръщам много внимание.

пигис хаус се намира до централния софийски затвор - http://www.piggyshouse.com/bg/
има доста неща и са много любезни. аз харесвам и малечко, там също са много любезни консултантите - http://malechkobaby.com/

алекс, много е хубава темата Simple Smile

# 33
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ТЕМИЧКАТА, КАКТО ВИНАГИ ПЕРФЕКТНА newsm10 ОТНОСТНО БОЛКИТЕ АЗ НЯМАМ ВСЕ ОЩЕ ПЪК И НА МЕН НЕ МИ ТЕЖИ КОРЕМЧЕТО ОЩЕ Grinning А ВИЕ МОМИЧЕТА СЕГА КАК УСЕЩАТЕ ДВИЖЕНИЯТА НА БЕБОЦИТЕ, ПО АКТИВНИ ЛИ ВИ СЕ СТРУВАТ?

# 34
Здравейте и от мен.И на мен от време на време ми се подуват пръстите на ръцете и глезените,но ги слагам в студена вода и се успокояват.Относно гъбичките и аз страдам от тях откакто съм бременна.Лекарката ми изписа гинопеварил глобули.Вчера ходих на лекар и ми казаха,че всичко е наред с бебо,даже вече се е обърнал с главата надолу.Zaika baika гледам,че ни е един и същ термина,така че може да се засечем в 2- ра градка,нали там ще раждаш.Лек ден на всички

# 35
  • Троян
Здравейте мамчета!Аз засега нямам проблеми с подуването,но ми е много трудно вече да се згъвам в кръста,снощи едвам си изрязах ноктите на краката и заявих на моя скъп,че другият път той ще се заеме с това задължение Simple Smile
Аз също нямам иизбор в това къде ще раждам,болницата е една,лекарите трима,само мога да се моля да няма някакви усложнения или обърквания от тяхна страна. baby_neutral

# 36
  • до една звездичка
newsm10

Напоследък имам много работа (обучавам трима нови колеги – на мойто място Joy Joy Joy) [/quote]

Еееее, туй сме ний - незаменимите и трудно заменимите:)))
Аз пък се шегувам с колегите, като ме питат кой ще ме замества и им отговарям - шефа:)!
Да ви се похваля - тази седмица ми е последна, само в понеделник ще издам и излизам в отпуска:))
Ураааа!!!!

# 37
  • София
Здравейте и от мен,
и аз за сега нямам оплаквания от подуване или нещо подобно, само дето вече немога да ходя толкова бързо колкото преди,защото корема ми се клатушка наляво и надясно  Joy
С покупките за бебо още съм явно доста назад, само 1 гащиризон4е съм взела за сега...но има време,надявам се от другата седмица да мога по-обстойно да обиколя магазините и да понакупя някой нещица.Разгледах вашите покупки и са страхотни! Браво!
Весел и усмихнат ден за сега.
ПС: от 1 Дек. ще има у4илище за майки и татковци в клиниката където ми следят бременоста и е безплатно, 3 класа, съответно 1 ден = 1 клас. Ще бъде 3 поредни съботи.Ако има желаещи от София да дойдат с мен, казвайте, за клиниката на Щерев става въпрос,аз ще званя да се запиша,макар че е още малко раничко де  Wink Но ако има някой който му се идва с мен, пишете ми и на лични ако искате.  

# 38
mushmi  и аз там съм решила да раждам, не съм от софия но ми е интересно за курса. Можеш ли да дадеш повечко инфо. Аз сега на 13ти за пръв път ще ходя там и ще видим как ще тръгнат нещата. Как е там ? хубаво ли е? мен ме записаха при доктор Андреева
 newsm03

# 39
Добро утро и от нас! Някой може ли да ми препоръча детски магазин, от където бих могла да си купя всичко необходимо за бебока наведнъж?

привет и от мен в новата ни темичка  Hug
към списъка мога да добавя и Пакостник: http://www.pakostnik.com/bg/promotions.php - има всичко от - до

Относно болежките - и на мен ми се схваща десния крак, докато не го раздвижа, съм като куца кокошка, с невероятни болки в таза. Но явно бебо притиска нерв.
За движенията на бебо - явно вече му е тесничко и е по муден.
Вчера бях на ЖК в Токуда, еййй, лудница е станало и там. Човек вече и час не може да си запише, уж през 2 седмици да ходим, а то няма как Sad
Видях си бебо, обърнал се е надолу с главата, с приятелки се шегуваме, че е видял светлината и вече се е ориентирал от къде ще излиза  Crazy
Обаче тези контракции не мога да ги преборя, пак ми смениха магнезия, никакви разходки и да си почивам Sad
Но важно бебо да е добре  Praynig

# 40
  • София
 ами аз там ще раждам, доволна съм, от 4 години си ходя там на прегледи. За курса, както писах, 3класа=3 съботи май, 1 клас-бременост, 2клас-раждане и 3клас-първи грижи за бебето в къщи.
То сега от миналата събота почна ноемврийския курс, но реших че ми е малко рано, та ще се запиша от 1 дек.За жалост таткото го няма, в чужбина е и ще съм сама на тези курсове,за това и предложих който иска да дойде да се съберем дружинка и да идем.Безплатен е както написах, както и зайка байка ме попита, тамън званнах там и казаха че няма проблем да иде там човек,дори и да не ражда там.Записването е на тел. като си давате 3те имена и тел за връзка, така че ще трябва момичета сами да званете и да се запишете там, а на нас остава да се разберем от тук и организираме да идем и да си изкараме весело естествено.
записването става на регистратурата им на тел 02/9200901

# 41
Супер явно ще звънкам или даже като ида във вторник направо на място
Благодаря за инфото  bouquet

# 42
  • Бургас
Здравейте януарски мамчета,най-после съм на линия.Вече се преместихме ,че и нет имаме даже  Joy Joy
Днес бях на консултация,малкият ми мъж си е добре,а лекарката се чуди как при толкова тесен таз имам две нормални раждания и то с не много малки бебета,второто беше 3,700 .Надявам се и това раждане да мине нормално. PeaceАз ще раждам отново тук в нашият град, имаме само един родилен дом и за радост и за съжаление е така.Надявам се господ  и лекарският екип да е с нас. Peace
Вече,бебо започва сериозно да ми тежи,Вие как сте??И това нощно пишкане направо ми разказва играта  Twisted Evil ставам през 2-3 часа.
Хубав ден пожелавм на всички ВАС  Hug

# 43
Здравейте мами и от нас,
бяхме болни от тоя вирус с гърлото и се тръшнахме покрай малкия цялото семейство. Смело мога да заявя, че аз го изкарах най-леко. Мъникът още подкашля сутрин и вечер.
АЗ СЪМ МАМА ВОДОЛЕЙКА НЯКОЙ БЕШЕ ПИТАЛ ПО-НАПРЕД В ТЕМАТА.
Иначе, много се замислям за секцио момичета. Направо ще ми се сцепи кръста и гърба. Освен това първия път не можах да се справя много успешно (родих вакуум) и нямам вяра в себе си. Не се чувствам достатъчно силна в момента за такова геройство пак. Но ще видим не съм решила 100 %. Ще говоря и с докторката.
За влагалищните инфекции и аз съм с проблеми от както се помня. Даже имам една раничка доста голяма на шийката, която ще трябва да оправям след раждането.
Иначе вечер най-много усещам тежестта на бебка. Явно се изморявам покрай малкия. Като легна по гръб после нямам отлепяне.
Стига съм се оплаквала вече. Доста нетърпелива съм вече да гушна малката госпожица. Щастлива съм като го гледам мъника и си представям още едно съкровище в къщи. 

# 44
Bibun, честити рожден ден на твоя малък юнак! да е жив и здрав и много да ви радва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт