В коремчето ми бебчо си лудее, да го гушне мама ЯНУАРИ си копнее!

• 14 055
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Honora аз съм водолей - на 30.01. А ти? С bibun ставаме три  Laughing, ако правилно съм разбрала.

За болежките - гръб /в следствие на много уседналата ми работа/ и срамната кост Embarassed На моменти ми идва да крещя - особено когато се раздвижвам след едночасово седене. но няма как - такава ми е работата.

На всички - лека вечер и спокойни, непрекъснати сънища  Flutter

# 61
Аз също съм избрала вече къде ще раждам , в една частна клиника близо до нас , естественно раждане за секцио не искам да си помисля откакто гледах един филм как се прави, пък и тук ще ме помислят за луда ако кажа че искам секцио по желание.Никой от докторите тук неможе да повярва , че при нас е по желание.Аз пак за колички отварям теми Simple Smile вие спряхте ли се вече на определен модел и какъв е?

# 62
Здравейте и от мен,аз редовно чета темите страхотни са Simple Smile
Аз също съм водолей на 21.01.,
относно болежките-мен все още не ми е много тежко въпреки че съм качила доста килца,само дето от време на време ме боли кръста ,а другото е че много често ставам до тоалетна по 3-4пъти нощем.
Не знам още как ще раждам секцио или нормално ,но съм се ориентирала към Шейново
Лека и спокойна нощ на всички  bouquet

# 63
  • Варна
Айде и аз сложих първите си покупки в албума  Grinning Но тъй като една приятелка ме зареди с огромно количество дрешки, остава ми да купя само няколко бодита и някакъв комплект за изписване. Е, разбира се, и разни други неща, но по-дребни - козметиката, памперси, за мен каквото ще трябва.
Качих и една снимка на корема  Grinning
Усмивка, браво че си по-добре  Hug
Мари, аз вече писах май - нашата е Чико 3 в 1

# 64
  • София
Здравейте майчета Hug
Току- що си направих албумче и качих няколко снимки на нашите придобивки и на полу готовата ни стая.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=190338

# 65
Много хубава темичка, но като гледам до ден два ще е запълнена Grinning Grinning
Страдате ли от бактерии и гъбички? На мен ми откриват постоянно бактерии и дори след лечение с антибиотик микробното число не се промени #2gunfire днес пак ще нося материал за посявка ooooh!

Аз не страдам, полудявам е точната дума. От третия месец имам гъбички, които не могат да се излекуват докато съм бременна (така казаха двама доктори) и просто съм полудяла. Чеша се по цяла нощ, не мога да спя, като болна съм. Какво ли не съм слагала и ефект никакъв. Даже пуснах тема в здравния форум, ако някой може да ми каже някакво средство, което не съм опитала, но уви......
Иначе аз нямам проблеми със ставите, но се подувам като балон вече.....
и аз съм със същия проблем но не съм пила никакви лекарства.Взех че си купих интимни гел на ейвън не че ме излекува но облекчава може да ти помогне newsm10

# 66
  • София
Алекс това покупки от Ларедута ли са?
Моля те кажи ми кой размер си поръчала и стават ли от 0 до 3 месеца:)

# 67
за болките в краката аз се мажа с фастум гел в повечето случай помага а за китките само раздвижване

# 68
Avi , пощата ти е препълнена и не мога да ти изпратя нищо .  smile3523

# 69
  • Троян
Алекс,дрешките са страхотни,но поледното мечешко гащщеризонче направо ме разби,толкова е сладурско.За пръв път си харесвам дрешка от снимка,направо се влюбих Heart Eyes

# 70
Много хубава темичка, но като гледам до ден два ще е запълнена Grinning Grinning
Страдате ли от бактерии и гъбички? На мен ми откриват постоянно бактерии и дори след лечение с антибиотик микробното число не се промени #2gunfire днес пак ще нося материал за посявка ooooh!

Аз не страдам, полудявам е точната дума. От третия месец имам гъбички, които не могат да се излекуват докато съм бременна (така казаха двама доктори) и просто съм полудяла. Чеша се по цяла нощ, не мога да спя, като болна съм. Какво ли не съм слагала и ефект никакъв. Даже пуснах тема в здравния форум, ако някой може да ми каже някакво средство, което не съм опитала, но уви......
Иначе аз нямам проблеми със ставите, но се подувам като балон вече.....
и аз съм със същия проблем но не съм пила никакви лекарства.Взех че си купих интимни гел на ейвън не че ме излекува но облекчава може да ти помогне newsm10
Мерси много, ще си купя и това да пробвам толкова съм се отчаяла вече.
Аз също съм ВОДОЛЕЙКА, родена съм на 23 януари и много ми се искаше да докарам беба водолей ама май няма да стане тъй като терминът ми е на 23 януари.
bibun, Да ти е жив и здрав рожденика, много да те радва и малко да не те слуша.
Ивон, аз ще раждам в Майчин дом, писах някъде по- напред, ама общо взето май само едно майче ми отговори и аз затова се отказах да се повтарям, че звуча като глас в пустиня. Аз ще раждам при проф. Димитров, специализирал е 30 год в Канада.
А иначе утре заминавам за Лондон, дано всичко да мине гладко, да не взема да родя в самолета, че ще стане весело. Аз уж на пазар ама какво точно ще пазарувам като сега като преглеждах старите дрехи на Емма, ми то аз всичко си имам.

# 71
Привет момичета, да ви питам напоследък как сте с нервите?

# 72
  • Canada, ON
Привет момичета! Леле, едва смогвам да ви изчета.

Valia , ами аз нямам проблеми с нервите, поне за сега. Даже обратното. Преди бях доста по-нервна мисля, а сега не ми пука почти от нищо.
И на мен ми се ще моето бебе да е водолейче, щото аз съм везни, но ще видим. Да е живо и здраво. Това е най-важното.
От количките - спряла съм се на тази:
http://www.sears.ca/gp/product/B000QVS4TC/sr=1-3/qid=1194491030/ … mqnodeid=16340351
или тази:
http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=2688749&cp … parentPage=family
Но ще почакам да видя дали ще им паднат цените. Щото в щатите са почти двойно по-евтини, та е крайно време и тук да ги понамалят.
За раждането - и преди бях писала, че предпочитам да е естествено, та дано така да е. А избор нямам никакъв - тук дето живея болницата е една. И екип не мога да избирам. Ако е през деня - моят доктор ще бъде извикан, ако е през нощта обаче, ще бъде извикан дежурния доктор, който се пада на смяна. Така че няма какво да мисля или правя по въпроса.
Притеснявам се обаче как ще се разбере позицията на бебчето, като му дойде времето. Уж казват, че с напипване ставало... Щото повече видеозони няма да имам и се чудя как ще разберем дали се е обърнало правилно. За сега ми се струва, че не е, щото ме рита ниско, но нали има време. Кога според вас е последния срок за правилно позициониране ( в коя седмица)?

За гъбички и подобни - въобще не знам какво ми е положението. Никой не ме е изследвал през цялата бременност. Течението ми е засилено, но се успокоявам от факта, че не усещам сърбежи и парения, та се надявам всичко да е ОК.
За болките - и мен ме боли тук и там - предимно нощем. Въртя се по 1000 пъти. Ставам и един-два пъти и до тоалетната и като цяло хич не се наспивам. Но споко. Това явно са тренировки за след това Simple Smile
Коконка, честито за изпита! Браво! Отличничка си значи Simple Smile. И аз се мъча с моето училище, а като наближи контролно или тест и все се чудя дали ще издържа да не ми се доходи до тоалетната точно по това време. Последните изпити ще са края на декември, та ще видим как ще съм с този проблем тогава. Най-много да спра течностите 2-3 часа преди изпитите.

# 73
  • Варна
Добро утро!

Слънчоглед, от Редута са, това са 54 размер, наложих ги върху гащеризончета на Сали 0-3 месеца и са точно.
Албена, наистина е много сладко - с отделни терлички и ръкавички, като отдолу на терличките има мечешки лапи, пък на ръкавичките има мечешка главичка  Grinning

Кафява мечка, бебето може да се обърне и седмица преди термина  Grinning Но по принцип с опипване може да се разбере, как са го правили акушерките години преди ехографа  Grinning

Нашата сага с водата продължава, още не е дошлаа където живея, а после не може да се използва 72ч..Симона е вкъщи, добре че мъжът ми днес ще почива да я погледа.

Хубав ден момичета!

# 74
Добро утро!
ILIEM и аз съм се ориентирала към Шейново, ти към кой лекар?

Общи условия

Активация на акаунт