Отговори
# 120
  Ей здравейте и от мен, вчера много задачки имах, ама днес си отседях вкъщи и попрочетох, а сега дойде ред и да се включа...
  В Истанбул изкарахме добре , много път и лошо време, но все пак беше интересно и различно, разбира се обещахме да отидем за повече и в по- подходящо време на годината.. за да видим повече. При всички положения се отядохме на турска кухня, а аз много обичам...
  Естествено нещата тук не останаха така спокойни, Лаци пак вдигна температура, разтройство, отказва храна и не може да спи.... казвам пак, защото като бяхме преди време в Гърция той го спретна същото, незнам дали не е налудничаво , но си мисля, че това е в резултат на емоциите покрай оставането без нас, защото и двата пъти това се получава на първата нощ , в която остава с баба си. Дойдохме си , а той спеше, след час се събуди с висока температура, дадох му Панадол и като се гушна при нас до сутринта спа хубаво, вчера през деня както казах имам задачи и трябваше пак да не съм с него , а той беше горе-долу и само разтройството... днес цари пълно щастие тук, нито температура , ни чудо.. мрънкане или плач.. единствено от сутринта имаше два пъти включване в памперса... но толкова. Извинете , че така обстоятелствено разказвам, но и аз се чудя възможно ли е..
 Да ви кажа пък за баба му (свеки) аз си трая ама все на някой трябва да оплача, като дойде тук уж за добро се втурва да ми оправя къщата, да ми мие хладилника, да прибира на Лаци играчките.. Той пък така страда, защото тя в момента в който пипне нещо и тя ходи да го подрежда.. и резултата е : Лаци ходи и реве защото няма с какво да се занимава, мъжа ми вика "ееееей , какво ни е оправена къщата, как така майка ми като е тук може, пък ти не можеш... " и естествено на мен ми кипва, ама ако кажа нещо какво става - аз черна "Ти си странен човек, тя го прави да ти помогне, ти пък все недоволна". Незнам аз ли съм странна, какво ли...
 Както и  да е оплаках си се извинете....
 Стели, стискам палци да сте добре вече и ти и Додо.. много е гадно да се разболее детенцето, особено тази процедура с болницата е най- неприятна, но ти трябва си силна и да вярваш, че всичко ще се оправи. Дано скоро се върнеш в къщи и да ни увериш, че сте го преживяли и ти и Стенли...
  Фибичка , малката фурия верно е голяма работа... Да ти е жива и здрава
  За отбиване и аз мога да кажа, че приключих с това .. много ми беше мъчно, то аз си бях за отбиване, ама... първо няколко дни спрях да му давам през нощта , то Лаци сучеше само сутрешното будене около 5-6 или 6-7 , но Ангел взе да ме стяга, че много съм отслабнала, че вече не било нужно и т.н , а честно казано и той не се засищаше и само се дъвчеше и плачеше, дърпаше ми блузата и т.н ... аз също исках да го отбия, но на моменти губех воля и си казвах, че може и още ... но като заминахме и той остана с баба си и сега вече не ме търси за това, но пък сутрин ставам да му правя мляко.. ама така ще е край вече с това бебе... да има за другото , нали... Heart Eyes
 За ръкавичките да ви кажа при нас са хит, незнам как е навън с тях но в къщи умира да си ги премята през врата , нали са с връзка и си ходи с тях , а като му ги сложа на ръцете и няма сваляне... харесват му #Crazy..
 Биби от към 8 мес , реших, че повече аз му я тикам отколкото той я иска и също спрях..
 Поздрави на Диман за отбиването, Мия наистина беше пристрастена ,но е хубаво че така лесно е минало
 Честити ходещи крачета и прощъпалници ...

# 121
Оооооооо  mama_meggie изобщо ама изобщо не си заслужава да се ядосваш заради свекито ти.  smile3521. Аз с мойто свеки въобще не се разбирам. В началото много се впрягах на приказките и, ама сега не ми правят впечатление, даже се и забавлявам с тях, щото тя е от т.н. градски клюкарки. Не живее при нас - и тя е от Троян, но идва веднъж на 1-2 месеца в къщи. По-ми е добре така. Случвало се е и да се караме с моя заради нея, щото тя си е дракичка. Не ми пука!.
 smile3533
Така, че горе главата и не и се подзирай.   newsm10

# 122
Стели 4акаме те скоро с добри новини  Hug

Последна редакция: ср, 14 ное 2007, 00:47 от viki81

# 123
  Ехо ,привет и от нас! Най -накрай да ми остане малко време да попрочета нещо и да драсна някой ред  Hug Ние сме с баба (свеки)цяла седмица и аз тичам по задачи,но за съжаление не ми остана време да направя един тур по магазинчетата,които аз толкова обичам Mr. Greenмного е хубаво когато има още някой в къщи , иначе Габи търчеше все след мен ,а сега тича след баба си  Laughing Да ви се похвалим казваме вече думички като пои(пари) ходи и пипа парвото и вика паи,паи Grinning , няма най-добре го казва , още и дата (вода) .Непрекъснато ходи и си пее песнички ,нейни си песнички па,па па с някаква мелодиика, после та,та,та пак със същата мелодиика,голям смях пада. За ръкавичките слагаме си вече когато е по-студено навън,такива с пет пръстчета си купихме и най интересното е че не ги махва ,а и те самите и се държат на ръчичките. За ноктите преди и ги режех докато спеше ,защото само като видеше нокторезачката и се захласваше от рев  #Crazy , но сега вече като и кажа хайде да си изрежем ноктите ,тя хуква към спалнята с пръстчетата напред и чака чинно докато ги изрежем всичките Hug А относно свекървите ,на  mama_meggie мога да кажа да не и се впряга толкова , ние (казвам ние защото и мъжа ми е на мойто мнение) бяхме в същото положение, идваше и започва да готви ,чисти ,мие и каквото се сетиш още досадно занимание , и два дни неизлизаше от кухнята . неможехме да и видим очите,все с нещо се занимаваше,вместо да седне и да си кажем две приказки или да си почине покрай детето тя чисти и готви.Аз много се разбирам с нея ,но и на двама ни с мъжа ми ни дойде в повече и един ден мъжа ми и се накара, каза и че неиска да я вижда повече да върши нещо,че е много досадна и т.н. и тя се обиди и си тръгна. Но сега вече е друго нещо,идва и поведението и е съвсем различно. Hug Така че,  както се казва ,трябва да има ред  Joy
Хайде стига толкова,че се поувлякох , поздрави на всички от нас с Габи   bouquet  bouquet  bouquet

# 124
Хей, ама къде изчезнахте? Май и при нас може да се приложи сентенцията на Мечо Пух - Колкото повече, толкова повече, в случая: Колкото по-малко пишете, толкова по-малко пишете?
Я бързо на отчет.   Naughty
Ави, как изкара в Лондон?
Мамо Меги, тази нощ те сънувах, барабар с подредената от свекърва ти къща  Hug  Чудесната новина във вашата ситуация е, че не живеете заедно и в крайна сметка дразненията ти не са постоянни. А и по принцип си толкова позитивен, човек, че... я неси променяй имиджа заради такива теми. Иначе психиката на мъжете е по-различна от нашата и наистина е трудно да се обясни с думи "как ги чувстваш нещата в тази ситуация". Те само отчитат, че е чисто и подредено и точка.  Миличкият Лаци - гушанчото е страдал за теб. Хубаво е, че вече е добре.
Цвети Берова, Габи и Минчо се зформят най-бърборивите септептемврийчета. Представям си колко ти е мило, когато водите някакъв диалог с думички вече. Ние все още си говорим на бебешки и се разбираме преди всичко интонационно, с жестове и с погледи  Heart Eyes С няколко срички / и комбинациите им/ Спаси общо взето обяснява повечето важни за него неща.  hahaha
Фибичка, страхотна танцувалка си имаш. За работата - убедена съм,че в точния момент ще се появи и точната работа за теб, а нещо отвътре ми подсказва, че няма да има нищо общо с доскорошните ти професионални занятия.  bowuu
Базел, за съжаление не могада ти бъда от полза за водопроводчик, но в подфорум Нашия дом със сигурност ще намериш обективна информация.
Вениш, и на теб макар че има много време, ти пожелавам плавно завръщане към работния ритъм. Убедена съм, че ако имаш добра гледачака и си организираш времето както трябва, ще се чувстваш наистина мноого добре /независимо, че няма да си постоянно с Иги/!  Hug

При нас, Спаси се упражнява да ходи назад  Laughing Тази нощ спа при нас. Вече трети ден е нпълно здрав, което предивд тенденцията ни напоследък, е повод за радост. Аз днес имам разни не особено приятни ситуации, но и това ще мине.

Ще влизам да ви проверявам, ей!!!  Naughty

# 125
Ей, аз съм тук!
Наистина много хора се губят напоследък, дано всички човечета да са здрави! И много ми се иска днес да е денят, в който Стенли ще се прибере в къщи здравичък!
ЦветиБерова, ама много говори твоято Габи, Алекс освен няколко срички, думичка не обелва още. Всичко обаче разбира и се подчинява/засега/ като му кажеш нещо. Вчера се изненадах, че събрахме всички кубчета от една игра, те бяха разпръснати по цялата стая и той почна едно по едно да ги събира и да ми носи. Тези, които останаха и той не ги виждаше, аз му ги посочвах, запътваше се натам и ги донасяше! Laughing
Dvv, нямам фотоапарат в момента и няма как да снимам обрива. Пък и той е съвсем бледичък, няма да излезе нищо на снимката. Според лекарката е вследствие на медикаментите за сваляне на температурата, и ще отшуми за 2-3 дни. Та най-вероятно не е шарка! Миналата година , като бях бременна, Ивето , след няколко дена темп, направи алергична реакция , но обрива беше различен, пламна цялото й тяло , и бързо тичахме към поликлиниката, носейки я на ръце, биха й някаква инжекция и бързо се оправих нещата.
Приятелчета, стискайте палци утре! Оказа се, че Ивето ще тръгне на градина още утре! Толкова чаках този момент, а сега ми се е свило сърцето! Незнам как ще й понесе адаптацията! Освен това е свикнала да става по-късно сутрин и това ще е допълнителен проблем. Тази сутрин, като я събудих в 8.30 за да отидем до детската, ми казва: Мамо, аз още не съм се наспала, отивай ти сама до градината! Grinning Днес ще приготвяме раничката с вълнение, и утре сутрин с цветя и бонбони, хайде при децата!
Хайде засега толкова! Хубав ден ви желая и само весели преживявания в днешния мрачен ден!

# 126
  • гр.Русе
Привет и от нас!  Hug
Дано сладкият Стенли вече си е вкъщи.  Praynig
Ние сме добре,Крис спинка,аз свърших с домакинската работа и чакам гости(спретнах страхотен сладкиш)
От скоро и Крис е станал много бъбрив,непрекъснато пее,говори си някакви негови работи,идва при мен и сериозен се опитва да ми обяснява нещо,но и за като Ирини го разбирам според интонацията,жестовете и отделни срички.
Цвети,и Крис всеки ден преди баня ми помага в прибирането на играчките,знае всяко нещо къде стои и чинно си ги слага по местата.А на Ивето желая бърза адаптация утре в градинката.
фиби4ка,имаш невероятна танцьорка,много ми хареса клипчето  Grinning
Спирам да пиша,гостите ми пристигнаха...до скоро  Heart Eyes

# 127
Момичета, моля ви, зимата започва от 22.12... рано е за зимен сън  Mr. Green

Цвети, радвам се, че така бързо са се развили нещата с градината. Стискам палци Ивето бързо да се адаптира и без никакви болести  Peace На Ичи все още му е трудно ставането и са едни клизми сутрин... днес обаче имат куклен театър и много бързо отвори очи, и газ при децата  Mr. Green

Мама Меги, чакай сега аз да ти разправям за моя така наречен свекър... готви, чисти, мие чинии, съвети обича да дава, обаче сина му му обявил пълен  ignore2 и аз като добра душа му разрешавам да прави всичко това у дома щом пък толкова иска  Mr. Green той щастлив, аз махам с ръце, идилия Laughing На рожденият ми ден идват на гости, а дъщеря му от далече ми вика... Ренииии идва миялната машина, аз се пуля насреща, а то за свекър ми било това определение  Joy изобщо, погледни всичко от веселата му страна, и както ти е казала Ирини, най-хубавото е, че не ти е в къщата  Stop

Ирини, радвам се, че Спаси е по-добре, това да са ви болестите тази зима  Stop

Пламиии, а за нас сладкишче?!  Crossing Arms

ЦветиБерова, много хубаво, че така разтоварващо ти е дошла седмицата, а за малката бърборивка едно голямо гуш  Hug

Очертава се за 8.12 да празнуваме на Паничище, там още не съм ходила

Мацки, Коледно тържество за септемврийския отбор няма ли да организираме  newsm78

Хайде, и не се скатавайтееее

# 128
Здравейте майчета .
Радвам се да видя , че всичко е наред в общи линии .
Тединка вече ходи много добре . Още не съм направила прощъпалка (май така се пишеше  newsm78 ) , но се каня да е тези дни .
Къпем се на 3 дни , а иначе дупето , ръцете , лицето и прочее всеки ден .
От вчера я слагам на гърне и сега засичам на колко време се напишква и само забърсвм локвичката  newsm62 , но няколко пъти вече е пишкала в него и един път акахме , а аз съм доволна . Не я насилвам , за да не я уплаша от гърнето , когато се научи , тогава .
Корнфлейкса не го хареса и не съм й давала повече от 1 лъжичка .
Irinii , съболезнования за загубата ви , знам колко е тежко ..
 Weary Иначе сме добре , излизаме когато е хубаво времето и нямам работа у дома , Тединка е мноооого послушна , (пу-пу-пу  newsm17 ) , прави само малки белички , но важното е че си върша всичко . Заспива сама с бибата и едно мече , което много обича , все така си е поспаланка , хапва и слава на бога най-накрая е здрава . Заведох я при д-р Пейчев (хомеопат и педиатър ) и се оправи . Сега си хапва всичко , но пие едно сиропче - билково и нещата са ОК .
Не знам с какво да се похваля , освен , че не ми се стои вече у дома , но няма как , още няколко години  newsm62 , все ще ги изтърпя .
И аз см добре - отново стабилна емоционално . Повечко меитации и релакс , плач на воля и сега съм като нова  newsm44 .
Приятен ден на всички и целувки от нас  newsm51

# 129
Щастливка, преди време Ави беше предложила да си направим коледно парти на 15.12/събота/ , пак в Барбарони 3.
Но оттогава не коментирахме повече въпроса. Та казвайте дали желаете и дали датата е подходяща/ след това следват многото празници и повечето от нас сигурно ще са ангажирани/. Предполагам, че ако искаме да направим парти тогава, е необходимо още от сега да направим резервация! Heart Eyes

# 130
  Ирини, ама я като ги насмете как една по една взеха да пишат... пууу ... Радвам се , че Спаси е добре и също се надявам съня ти с мен да бил приятен.. Crazy хихи .. Също и да кажа , че вече ни липсвате и трябва да полудеем заедно някой път
 Благодаря ви за подкрепата покрай свекито, но то ми напича понякога ама  се старая да дишам дълбоко...
 Щастливка, обичам да пишеш винаги се смея с глас особено за "миялната машина"
 Аз всъщност няма какво да кажа повече  Mr. Green... за сега хехе
 Коледно парти  Peace на 15-ти - незнам дали ще сме в Бг, но естествено не се съобразявайте с мен, аз мога да цъфна навсякъде дори да не е на уговореното парти

# 131
  • Пловдив
Здравейте, добри ми виртуални приятелки! Hug

Нямам никакво време в момента да ви изчета, но бърза да се похваля, че днес ни изписаха със Стенли /Додо/ и вече сме си вкъщи! Той е доста стресиран и иска постоянно да е в мен, но се надявам бързо да забрави! Аз съм безумно изтощена, не съм спала почти през последните 6-7 дни, но сега искам само и 2-та да забравим бързо болницата и да сме здрави!
Когато имам възможност ще пиша пак и с повече подробности!

Много благодаря на всички за подкрепата и окуражителните думи, а и по- специално на Веселка, Цвети и Ирини... Heart Eyes Hug  bouquet Помогнаха ми в момент, когато силите ми бяха на привършване!Развълнувахте ме много и наистина съм щастлива, че ви има -  вас и този форум!  Hug

# 132
 Стели, радвам се ,че сте добре и сте в къщи вече, желая ти бързо възстановяване и да го забравиш завинаги, а Стенли никога да не си спомня..  Hug

# 133
Стели,много се радвам,че вече сте си в къщи,тези дни нямах даже настроение да пиша тук,пожелавам ви бързо да забравите преживяното в болницата и да не ви се случва повече! Hug
При нас новото е,че на Дари и избиха три кътника и милата много я мъчеха последния  месец,на път е да излезе и четвъртия,много и е надут венеца и я боли ooooh!
В тази връзка Ивелинче как сте,появиха ли се още зъбки на Сисо?Отдавна не си се разписвала и ти Naughty
На края на деня искам да ви накарам(надявам се) да се усмихнете,като видите какъв интерес и каква любов има  в очичките на моите деца към сладката ми племенница Mr. GreenЕдвам я спасяваме от целувките и прегръдките им Joy

# 134
Мили приятелки, ето ме и мен!

Имали сте милост и докато ме нямаше не сте прекалили с писането, та успях да ви изчета!

Честит имен ден на патерица на многобройните именици от изминалите дни! Живи и здрави да са всички!

Мила Стели, радвам се, че вече сте си у дома със Стенли! Пожелавам ви много скоростно физическо и психическо възстановяване!

Честити прощъпАлници (Ирини, и за мен беше ужасно странно, че това е правилният правопис след няколко десетилетия от прощъпУлници, но какво да се прави) на Али, Спаси, Минко, Бобо, Вики, Крис! Смело напред и нагоре в живота!

Ирини, честита принцеса на приятелката ти! Как се казва куклата? Съболезнования за лелята на мъжа ти. Наистина, така е в живота - един умира, а друг се ражда.

Марианка, надявам се безболезнено да разрешите въпроса със срастванията на ръчичките на Веси!

Доника, как е твоята ръка?

Рамзи, че е майстор мъжът ми - майстор е!  Wink Деси, същият доктор позна пола на бебето и предния път още в 12 г.с. Всъщност той не позна, а видя. Каза ми, че не работи с вероятности.

Бебе Дунди, как мина изпитът?

Цвети, мислех, че кметът е запълнил вече всички дупки и няма такива, в които да пропадаме! Успешен първи учебен ден на Ивето и Алекс бързо да оздравява!

Меги, радвам се, че сте изкарали добре в Истанбул. А за свекърите - какво да ти кажа. Тревата на съседа е винаги по-зелена. Аз като си нямам свекър и свекърва пък, си мисля колко жалко, че Сашко няма да познава баба си и дядо си...

А за Лондон: ех, Лондон! Много съм доволна, че взех поредното спонтанно решение в живота си и хукнах натам. Всеки ден осемчасови разходки, забележителности, музеи, паркове, галерии, ресторанти. Освен, че плаках за Сашко в самолета на отиване и ми беше ужасно мъчно за двамата ми мъже се чувствам заредена. Едно от най-хубавите неща на всяко пътуване е завръщането у дома. Е, вече съм тук! Тези дни ще кача снимки. Сашко като ме видя му падна ченето - погледа ме така няколко секунди и ми се усмихна!

Лека нощ и сладки сънища на всички!

Последна редакция: ср, 14 ное 2007, 22:16 от Ави

Общи условия

Активация на акаунт