В Истанбул изкарахме добре , много път и лошо време, но все пак беше интересно и различно, разбира се обещахме да отидем за повече и в по- подходящо време на годината.. за да видим повече. При всички положения се отядохме на турска кухня, а аз много обичам...
Естествено нещата тук не останаха така спокойни, Лаци пак вдигна температура, разтройство, отказва храна и не може да спи.... казвам пак, защото като бяхме преди време в Гърция той го спретна същото, незнам дали не е налудничаво , но си мисля, че това е в резултат на емоциите покрай оставането без нас, защото и двата пъти това се получава на първата нощ , в която остава с баба си. Дойдохме си , а той спеше, след час се събуди с висока температура, дадох му Панадол и като се гушна при нас до сутринта спа хубаво, вчера през деня както казах имам задачи и трябваше пак да не съм с него , а той беше горе-долу и само разтройството... днес цари пълно щастие тук, нито температура , ни чудо.. мрънкане или плач.. единствено от сутринта имаше два пъти включване в памперса... но толкова. Извинете , че така обстоятелствено разказвам, но и аз се чудя възможно ли е..
Да ви кажа пък за баба му (свеки) аз си трая ама все на някой трябва да оплача, като дойде тук уж за добро се втурва да ми оправя къщата, да ми мие хладилника, да прибира на Лаци играчките.. Той пък така страда, защото тя в момента в който пипне нещо и тя ходи да го подрежда.. и резултата е : Лаци ходи и реве защото няма с какво да се занимава, мъжа ми вика "ееееей , какво ни е оправена къщата, как така майка ми като е тук може, пък ти не можеш... " и естествено на мен ми кипва, ама ако кажа нещо какво става - аз черна "Ти си странен човек, тя го прави да ти помогне, ти пък все недоволна". Незнам аз ли съм странна, какво ли...
Както и да е оплаках си се извинете....
Стели, стискам палци да сте добре вече и ти и Додо.. много е гадно да се разболее детенцето, особено тази процедура с болницата е най- неприятна, но ти трябва си силна и да вярваш, че всичко ще се оправи. Дано скоро се върнеш в къщи и да ни увериш, че сте го преживяли и ти и Стенли...
Фибичка , малката фурия верно е голяма работа... Да ти е жива и здрава
За отбиване и аз мога да кажа, че приключих с това .. много ми беше мъчно, то аз си бях за отбиване, ама... първо няколко дни спрях да му давам през нощта , то Лаци сучеше само сутрешното будене около 5-6 или 6-7 , но Ангел взе да ме стяга, че много съм отслабнала, че вече не било нужно и т.н , а честно казано и той не се засищаше и само се дъвчеше и плачеше, дърпаше ми блузата и т.н ... аз също исках да го отбия, но на моменти губех воля и си казвах, че може и още ... но като заминахме и той остана с баба си и сега вече не ме търси за това, но пък сутрин ставам да му правя мляко.. ама така ще е край вече с това бебе... да има за другото , нали...

За ръкавичките да ви кажа при нас са хит, незнам как е навън с тях но в къщи умира да си ги премята през врата , нали са с връзка и си ходи с тях , а като му ги сложа на ръцете и няма сваляне... харесват му
..Биби от към 8 мес , реших, че повече аз му я тикам отколкото той я иска и също спрях..
Поздрави на Диман за отбиването, Мия наистина беше пристрастена ,но е хубаво че така лесно е минало
Честити ходещи крачета и прощъпалници ...
. Аз с мойто свеки въобще не се разбирам. В началото много се впрягах на приказките и, ама сега не ми правят впечатление, даже се и забавлявам с тях, щото тя е от т.н. градски клюкарки. Не живее при нас - и тя е от Троян, но идва веднъж на 1-2 месеца в къщи. По-ми е добре така. Случвало се е и да се караме с моя заради нея, щото тя си е дракичка. Не ми пука!. 

, няма най-добре го казва , още и дата (вода) .Непрекъснато ходи и си пее песнички ,нейни си песнички па,па па с някаква мелодиика, после та,та,та пак със същата мелодиика,голям смях пада. За ръкавичките слагаме си вече когато е по-студено навън,такива с пет пръстчета си купихме и най интересното е че не ги махва ,а и те самите и се държат на ръчичките. За ноктите преди и ги режех докато спеше ,защото само като видеше нокторезачката и се захласваше от рев

На Ичи все още му е трудно ставането и са едни клизми сутрин... днес обаче имат куклен театър и много бързо отвори очи, и газ при децата
и аз като добра душа му разрешавам да прави всичко това у дома щом пък толкова иска 

, но няколко пъти вече е пишкала в него и един път акахме , а аз съм доволна . Не я насилвам , за да не я уплаша от гърнето , когато се научи , тогава .
Иначе сме добре , излизаме когато е хубаво времето и нямам работа у дома , Тединка е мноооого послушна , (пу-пу-пу
) , прави само малки белички , но важното е че си върша всичко . Заспива сама с бибата и едно мече , което много обича , все така си е поспаланка , хапва и слава на бога най-накрая е здрава . Заведох я при д-р Пейчев (хомеопат и педиатър ) и се оправи . Сега си хапва всичко , но пие едно сиропче - билково и нещата са ОК .
.
хихи .. Също и да кажа , че вече ни липсвате и трябва да полудеем заедно някой път

Деси, същият доктор позна пола на бебето и предния път още в 12 г.с. Всъщност той не позна, а видя. Каза ми, че не работи с вероятности.