Отговори
# 135
Бързо възстановяване на малкия Стенли Hug

# 136
Хайде и аз да се включа с резюме;-)
С Яни двамцата сме се тръшнали болни, и се гледаме вкъщи, че таткото ни замина за 3 дни, а пъкбабата гледачака има разни ангажименти. Добре си изкарваме, не сме си подали и носа навън.
Боримечко е веселяк, не говори нищо разбираемо, но почти всичко, което си говорим, разбира. Борим се с дерматита, засега с диета и Мустела Стелатопия, има подобрение. Миналия уикенд се обзаведе със зимни обувки No. 25 (като тези от постинга на Ирини, от цената малко ме заболя, но...), шапка и чорапогащници, сега чакаме 2-метровия сняг и скачаме на шейните. Дори сънувах, че имаме Чук и Гек.
Днес си пуснах нет-а вкъщи след 3-часово чакане и настройки, та сега по-често ще ви досаждам
Ави, страхотна дамска новина! И както виждам, добре си изкарала в Лондон.
Ирини, честито на приятелката ти, и съжалявам за загубата ви.
Яни, много неприятна работа с гледачката, дано бързонамериш качествена, а пък за краденето, всичко се връща на този, който го направи.
Марианка, дано се оправите със срастванията
Рамзи, здравей и  от мен
Mама Меги, добре сте се разходили. За причичната за състоянието на Лаци когато ви няма, според мен е напълно възможно. Аз само 1 нощ оставих Ян, но на другата той се скъса да плаче, будеше се през 15мин и искаше да спи на 1 см от лицето ми, накрая спахме на светната лампа и така явно по-лесно ме виждаше и се успокояваше. То и аз си поревах в Букурещ, когато в ресторанта вечерта видях едно русо рошаво дете, седнало в столче за хранене.
Къпането ни е всяка вечер, освен когато сме до късно някъде на гости или пък ме мързи ако сме сами двамата. Иначе си спим в нашето легло, от 10-ина дни нещо пак е в период на болезнена привързаност.
Стискам палци за бързото оздравяване на Стенли
Целувки на всички Hug Hug и лека

# 137
Steli-ssd Hug!

Ави, Чочи! Hug Добре завърнали се!

# 138
Здравейте  Hug
 Радвам се да прочета, че Сиска и Додо са си в къщи  Hug Много целувки и на двамата и без такива преспивания в болниците вече  Naughty

При нас новото е,че на Дари и избиха три кътника и милата много я мъчеха последния  месец,на път е да излезе и четвъртия,много и е надут венеца и я боли ooooh!
В тази връзка Ивелинче как сте,появиха ли се още зъбки на Сисо?Отдавна не си се разписвала и ти Naughty
Малеее  ooooh! цели 3 наведнъж, браво на вас  Hug Много бързо да излиза и четвъртия и стига с тези мъки  Hug
Аз да се похваля  Crazy днес ни проби 3-тото зъбче (горе в ляво)  Party И аз съм много щастлива, нали до сега бяхме само с два броя  Flutter
Ами това е от нас милички, сега бързам да лягам, че утре пак тежък ден ще е  Crazy

# 139
Ехооо,

Моят мъж се прибра преди малко от работа и аз като се разсъних, ей ме на...
Но тъкмо ще използвам момента да попиша, че през деня е невъзможно.

Стели, супер е че сте си вкъщи вече. Хиляди целувки за сладкия Додо!
Ави, радвам се че си изкарала чудесно. Как е малката бонбонка?  Hug Първата част (казусът) на изпита мина успешно, в петък съм на устен.
Чочи, радвам се че писа. Прегръдки за Ян!
Йоана, много са сладки тримцата  Heart Eyes

Сега да споделим и нашите речеви умения. На мен ми се е паднала голяма приказливка: както бях писала преди една от първите ни думички беше благодаря - "бъгаля", казва още пари "паи", казва че е "на ена" годинка, мечо е "меме", маймуната е "мамууу", котката си е "котка"! Мама се казва "Ади", а леля - "Маия", а пък Стефи се казва "Тети". Казва още "моя" за моля, "айдеее", "ела", на една малка кукличка й вика"кукли".
Много е сладка като иска да ме гушне застава пред мен разперва две ръчички и ми вика "ела". Направо ме разтапя.
А сутрин ме строява в две редици като се събуди гладна - отваря очи, става и вика "ам-ам", после ме бута по рамото да ставам и ми вика "айдеее".

Май ми стига толкова писане да това време на нощта   Mr. Green
П.П. За Коледното парти съм за  - за 15-ти!

# 140
Добро утро  Hug , отбих се да ви почерпя едно кафенце и да ви събудя с една жица от моите любими
 Peace 
Песничката е поздрав за всички супер-мами  newsm51  http://www.youtube.com/watch?v=ybjQEJ6Pc3s
Приятен ден на всички  Hug Hug Hug Heart Eyes

# 141
Хей, Добро утро, сладурки! Grinning
Нетипично за мен, не съм писала от няколко дни. Grinning Чудя се, колко ли часа ще пиша този постинг? Че малката ми кипра е станала голяма ревнивка. Grinning Ревнува от Мимка и от всякакъв вид дейности, които не са свързани с нея. Храня се на крак, готвя и мия чиниите, докато тя буквално ми виси на крачола Laughing... Голямо кърлежче е.
Вчера погостувахме мъничко на Marys която вече ми е съгражданка Grinning. Ники е пораснал невероятно много. За съжаление, тя ще има нет чак след Нова година и изпраща целувки за всички.
steli-ssd, със свито сърце прочетох, че сте в болница. Знам целият ужас, който си изживяла. И съм изключително щастлива, че сте си вече у дома. Hug Желая на Стенли да е много здравичък и никога повече да не му се случва подобно нещо.
Йоанка, колко много ти е пораснала племенницата! Grinning Когато аз я видях, тя беше съвсем, съвсем мъничка. А сега си е цяла мацка вече. Flutter
Чочи, бързичко да оздравявате с Ян! Praynig
Ави, добре дошла отново на родна земя. HugЧакаме снимки от невероятната екскурзия до Лондон. Grinning
Доника, и аз се тревожа за ръката ти. Как си?
Цвети, днес непременно да разкажеш как е минал първия учебен ден на Ивето. Сигурна съм, че ще е доволна. И знам как се чувстваш сега. Първият път, когато децата се отделят от нас и отиват на ясли или детска градина, се изживява много тежко от майката.
mamaKapi, така се радвам да те заваря в добро настроение и кондиция. Hug
Към пловдивските момичета - хайде и ние да си организираме коледно парти. Ще изчакам да "чуя" вашето мнение и тогава ще умуваме за подробностите. Grinning
След малко излизаме на разходка. На вас пожелавам много усмивки днес! Hug

# 142
Добро утро и от мен!
Исках аз да ви почерпя с кафенце, но МамаКапи ме е изпреварила! Благодаря й  и за хубавия поздрав рано сутрин!   bouquet
Днес е голям и вълнуващ  ден за мен! Ивето за първи път е в детската градина! Оставихме я заедно с татко й, носехме цветя за госпожите бонбони, сладки за дечицата. Тя влезе спокойно, срамежливо и малко преди да тръгнем , им занесоха закуската. Мислех да надзърна през прозореца ,за да видя как е, но реших , че ако ме види, може да иска да си тръгне. Определено желанието й преди днес, беше по-голямо. Сутринта не искаше да я обличам, после имаше претенции за дрехите, накрая заедно избирахме играчки, които да си занесе с нея. Лошото е , че имаше едно болно детенце, което така кашляше милото, без да спира, а със сигурност има и други с течащи нослета и подкашлящи !
 А на мен сега ми е малко криво и ми липсва, макар че ако си беше в къщи, още щеше да спинка. Много ще ми е странно след мъничко, като се събуди Алекс, да сме си самички!
Много вълнуващ момент, исках да го споделя с вас и пожелавам на всички ви да изживеете тези емоции! Hug

# 143
Добро утрооооо Grinning

Навън засега се учертава страхотно време Hug

Ники е голяма фога ,преди малко изчезна и се появи с едно малко чукче ooooh! /наместа още сме в ремонт/ Tired
Сага изпразва един шкаф Crazy явно търси нещо Joy

Не съм ви показвала скоро Ники   ooooh!

Ники на разходка
Ники гледа телевизия
Фен на Мак Доналдс

Цвети   bouquet честит първи *учебен* ден Hug

# 144
  Цвети, успех с преживяването на първия учебен ден, пожелавам ти Ивето да е много доволна от лелите, децата и  са секунда да не се замисля дали й харесва, а ти смело се впусни в това ново начинание в живота на дъщеря ти - още един етап от израстването и изграждането на личността...
 Ави, радвам се че се завърна , сигурна съм , че си отпочинала и заредена.. очакваме подробен опис на местата , които си посетило и снимкови доказателства... Hug
Чочи, от една страна искам да ти пожелая барзо оздравяване, от друга много се радвам , че си си останала в къщи , за да се "видим".. наистина странни животни сме , като сме с децата се чудим как да се отървем , за да отделим време за себе си, като го направим умираме от мъка , заради липсата им.. изводът за мен е , че трябва да се свиква, от тук нататък все повече ще бъдем разделени, за повече или за по- малко... а пък ти сега имаш пълно право няколкото дни, които си вкъщи да ни скъсваш от досаждане, даже ще ни е приятно....
DVV, Ники е много сладък...
 Мари_анка, и унас е същото Лаци е като гербова марко, с каквото започна да се занивам и той е там - миенето на чинии е същото като у вас, като пускам пералня той 30 пъти вади дрехите от пералнята докато слагам прах и т.н., като съм на компютъра през цялото време си спасявам разни документи, които неудячна са на ръба на бюрото и т.н ... разбирам те напълно, но ... каво да ги правим - зверчета
 Бебе Дунди, е вие според мен сте от най- приказливите, браво на Стефи. Лаци също не спира нещо да бръщолеви, но азсъм далеч от това да схвана какво има предвид.... но пък много забавно от два дни ме хваща за ръкава и ме води там където нещо иска - солети , вода. измъсва ме даже от леглото...
 Йоана77 вие биете всякакви рекорди по зъби, А честити нови 3 Shocked
 Ивелина, честит ви нов и на вас...
 Айде приятен ден и до после.....

# 145
  • София
Hello и от мен.
Първо искам да пожелая бързо възстановяване от преживения шок на Стенли и мама.
Ави, чакаме снимки-утре зълва ми се завръща от една екскурзия-Бразилия, Аржентина и Уругвай и ще се нагледам на красоти. И си мечтая за вревмето, когато ще приключим с всички ангажименти около къщата и да попътуваме надалеч и ние Simple Smile
Меги, напълно ти съчувствам и разбирам за "оказването" на помощ #Cussing out
Двв, ако ти трбва помощ за ремонта да изпратя Хриси-с Ники ще са добра бригада Joy

Ето и моя къщовник как подрежда Simple Smile Благодарение на него новите ни секции всичките до една ги поръчахме с ключалки hahaha Само дано опазим ключовете, че #Cussing out
Цвети, честит първи учебен ден. Да кажеш после как се е чувствала каката.
Ох, мацки, майсторите ми дойдоха и ставам.
П.С-ръката зараства лека полека, надявам се да се възстанови напълно, но има още време

# 146
 newsm03  Приветки и от нас.Ето ни вече на Софийска територия.В тъмни зори сутринта сме запътували и сега следва работата по разтоварването на чантите и отиването на всичко по местата и влизане в стария -нов ритъм.Извинете ,че не писахме,но в Пловдив компютъра е моят първи от ученическите ми години и е ад да се отвори каквото и да е.Нямах нерви.
Ето,че и нашата дългоочаквана бебе Рая се роди на 13 ти,за съжаление доста тежко разждане за малката принцеса с последствия счупена ключица,оток на главичката,кръвоизливи в оченцата и почти липса на сукателен рефлекс.Мама е много силна и за сега се държи и ине спира да се бори с това да я кърми въпреки досадата и нетърпението от страна на мед.персонал.Ще се опитаме да ги навестим тези дни ,за да им вдъхнем кураж.
Стели радвам се че сте у дома  Hug Сигурна съм Стенли ще забрави неприятностите по-бързо от теб  Heart Eyes
ДВВ - много порастнало това момченце Ники  Hug
Йоанка и Алекс са ни големи подреждачи и къщовници.Браво!Арен си пада по хаоса и то точно по негов начин да е и нетърпи промени и намеса от моя страна.А виждам ,че и Доника има подредено момче  Joy
Цвети -Дано Ивето се адаптира бързичко и свикне с дечицата и ставането сутрин.Това ми е била най-голямата трудност в градината и училище .
бебе дунди ей,голяма бърборанка е Стефи.Много ми е интерестно да разказвате кой какво говори.При нас са мимики,жестове,интонации и маалко на брой разбираеми неща.Установих че разбира доста,но команди не изпълнява ако ще на челна стойка да застана.Прави нещата когато и както сам си реши.Лъвска му работа  Mr. Green
МарианкаЗвучиш ми много свежо,както и Мама Каписпециални прегръдки  Hug
Ави и ти си с много бодър тон.Радвам се,че си изкарала добре въпреки липсата на двамата мъже.Приеми че сте били по женски на тази екскурзия  Laughing
Chochy дай някоя снимка на боримечето да го видим колко е голям.Леле 25 номер обувки.Аз си мислех,че Арен е с голям крак.Не сме сами виждам  Laughing
Йоана и трите броя на дивана са много сладки.Да ги нацелуваш  Heart Eyes
Мама Меги и ти си ни един пътешественик.Отиваш,връщаш се...много ви се радвам.А симптомите които описаваш на Лаци съвсем може да са от тъга по тебе.Аз до ден днешен ако съм в голям стрес вдигам Т за отрицателно време,после така и изчезва.
Ириниприятно ми бе да чуя гласа ти сутрин докато си пия кафето  Wink
За коледно парти съм за.А не искате ли да е в барборони в белите брези .някак си е по-уютно?
Оставям ви,че имам да си наваксвам тук с домакинстването  Hug

# 147
Меги  dennis  bouquet
Дони пращай пък  Rolling Eyes после ще му мислим Joy

# 148
Здравейте, момичета!   

Steli-ssd радвам се, че малкия сладур си е вкъщи и да се възстановява много бързо.  Hug
Irinii пожелавам ти желанието ти за куче да се сбъдне. И аз съм голям любител на кучетата, вкъщи си имаме цели две.  Grinning
Ави много се зарадвах, когато прочетох, че ще си имаш момиченце  Hug Аз винаги съм си мечтала да имам и момиче и момче. И да не забравиш да качиш малко снимки от Лондон.  Party Явно си си изкарала чудесно.
Цвети, как мина първият ден на каката в градината? А ти как си? Хем чакам с нетърпение Ники да тръгне на ясла, хем си мисля, че ще ми е много мъчно. Но е факт, че трябва да свикваме децата да далеч от нас за повече или по-малко време и да ги оставим да се развиват и да стават по-самостоятелни.

Имам едно въпросче - давате ли цитруси на децата, напр. портокали? Аз давам на Ники от няколко дена, защото така се беше запекъл /все още не се е оправил напълно/ и четох, че портокаловия сок помага.

Аз съм ЗА партито на 15 декември.
Лек ден на всички!

# 149
la estrella цитруси вече може Peace вчера Ники за пръв път пи фреш от портокал и много го хареса Peace

Общи условия

Активация на акаунт