Отговори
СЕПТЕМВРИ 2006

СКЪПИ МОМИЧЕТА, ПРЕДВИД ЗАСИВЯЛОТО НЕБЕ, ПОНИЖЕНИТЕ ТЕМЕПЕРАТУРИ И ОЛЕСЯЛИТЕ ДЪРВЕТА, А СЪОТВЕТНО И ЕСТЕСТВЕНАТА НИ СКОЛННОСТ КЪМ ДЕПРЕСИВНИ НАСТРОЕНИЯ ПО ТОВА ВРЕМЕ НА ГОДИНАТА, СИ ПОЗВОЛИХ ДА ПОСВЕТЯ ТАЗИ ТЕМА НА....НАС! ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО НАСТРОЕНИЕ И ЦВЯТ В "АРТИСТИЧНАТА ДУША", МНОГО РОМАНТИКА И РЕДОВНА КОСУМАЦИЯ НА ВИНО И ЛЮБОВ!!
НАШИТЕ НЕПОВТОРИМИ БЕБЕТА [/glow]

са вече много, много на брой и рожденните им дни са ето ТУК, но ние винаги се радваме и на всички нови попълнения!

ПЪРВОТО НИ СЕПТЕМВРИЙСКО ЗЪБЧЕ Е НА НИКИ НА МАМА DVV
ПЪРВОТО НИ ПРОХОДИЛО СЕПТЕМВРИЙЧЕ Е ДАРИЯ НА  МАМА teedy 

НАШИТЕ СЕПТЕМВРИЙСКИ ДЕЧИЦА можем да виждаме освен в личните си сайтове и на сайт www.snimka.bg потребител - septemvri парола - на лични
ПОЛЕЗНИ САЙТОВЕ
Референтни стойности от кръвни изследвания и други ново
Приучаване на детето да ползва гърне ново
Когато детето плаче на раздяла с вас ново
Методи за възпитание на децата /по аюрведа/ ново

ОТГЛЕЖДАНЕ И ВЪЗПИТАНИЕ НА МАЛКОТО ДЕТЕ-хигиена-дрехи-пособия
ОТГЛЕЖДАНЕ И ВЪЗПИТАНИЕ НА МАЛКОТО ДЕТЕ-хранене
ОТГЛЕЖДАНЕ И ОТГЛЕЖДАНЕ И ВЪЗПИТАНИЕ НА МАЛКОТО ДЕТЕ-болести и неразположения

8ТЕ РЕВЛВИ ПЕРИОДА=КРАЧКИ НАПРЕД
Плачът въобще не е полезен. Ето какво става в детския организъм...
Новият Имунизационен календар

ИМАМЕ ХОДЕЩИ КРАЧЕТА Инфо за обувките І
Инфо за обувките ІІ-възраст, подметка,форт и ток на обувката І
Инфо за обувките ІІІ- за размера на обувката

А СЕГА ЗА ХРАНАТА

План за хранене на новороденото, бебето и малкото дете до 36-месечна възраст
Примерна таблица за захранване
РАЗНООБРАЗНИ СХЕМИ ЗА ЗАХРАНВАНЕ
инфо за храните и захранването
ТАБЛИЦА НА АЛЕРГИЗИРАЩИТЕ ХРАНИ
ТАБЛИЦА НА ЗАХРАНВАНЕТО ЗА АЛЕРГИЧНИ /И НЕ САМО/ ДЕЦА
ПЪРВИ ХРАНИ
ЗАПИЧАЩИ И РАЗХЛАБВАЩИ ХРАНИ

НИТРАТИТЕ

# 1
Да ни е честита новата тема,Ирини  bouquet Hug

# 2
В този сив,дъждовен ден Сесилия пред компа сяда за да се разпи6е в новата тема на септемврийките посветена! Grinning

# 3
  Еееех  хайде и аз веднъж сред първите в новата темичка!

# 4
  • София
Хелоу и в новата прекрасна тема!

Да ви споделя, че току що съм се наяла с едни чудесни  Mr. Green люти чушлета "Пукана шипка"...обожавам ги! Само дано Вики не ги усети много в кърмата. Иначе без да я видя облиза капака на лютите чушки..ахххх

Весел ден!

# 5
Хайде и аз на топличко в тази топла-топла тема  Grinning
От вчера Никол е с едни големи сополи. Половината нощ е спала върху мен. Затова и двете имаме нужда от топлинката на форума, че да не ни налягат депресивните настроения, за което се е погрижила и Ирини.   bouquet

# 6
Да ни е честита новата темичка   bouquet Както винаги е страхотна, топла и уютна, за което irinii благодаря   bouquet

# 7
  • гр.Русе
Здравейте,Септемврийки с артистични души...  Hug
irinii,   bouquet
Ние се върнахме от разходка,адски е студено навън,не знам като стане -10 как ще е...
Набързо по темичките от последните дни
За излизането-Крис спи до обяд така,че се разхождаме в ранния след обяд за час,два.
За къпането-Това ни е последното удоволствие за деня и много,много рядко го пропускаме,тогава само си мием дупето.
Корнфлейкс,не съм давала,ще опитам скоро.Вие от кой давате?
На мен вече ми е коледно настроението и дори и да е малко раничко ще ви попитам какво ще донесе Дядо Коледа за мъниците.Иска ми се под елхата да е отрупано с подаръчета,но още се колебая какво точно да купя.Със сигурност искам да му взема някакъв конструктор с едри части,ако вашите дечица имат бихте ли споделили какъв модел е,че не мога нищо да харесам.В момента правим детска стая и искам да купя от онези надуваемите басейнчета с многото топчици-като тези по детските клубчета,но за жалост в Русе няма Хиполенд и не знам от къде да намеря въпросните топки  Sad
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=190229
Ще купим и нови книжки,коли,камиони,хеликоптер,старите вече само им събирам частите.Чакам вашите идеи за коледни подаръци  Grinning
tonitta,бързо справяне с хремата на Ники
Ави,Мама Меги,приятно пътуване и страхотни емоции ви желая.
Рамзи  welcome
Хайде по-късно пак...

# 8
Здравейте и от нас!
И аз само ви чета и не пиша особено, защото и при нас няма нищо ново.
Все още сме без зъби /то май вече сме единствените без  newsm78/, ваксината мина и слава богу без проблем, вече тежи 10.500 кг /качил е 600 гр. за месец и половина, което май е множко/ и е висок 80 см.
За къпането - ами по принцип го къпем всеки ден с таткото, но ако много му се спи, пропускаме този ритуал. А косичката я мием около 1-2 пъти седмично, че захладня.
А за разходките - засега до кухнята и обратно, но понякога за час и нещо, зависи дали имам някаква работа нанякъде.
Аз засега на Ники не му давам корнфлекс, ще видя, може би по-натам.

Мама Рамзи добре дошла в нашето форумче. Тук има много интересни мами и вярвам, че ще ти допаднат.
Честит Рожден Ден на Чочи, /на патерици/ бъди жива и здрава, и много обичана!
tonitta - да се оправя бързо малката сладуранка.
mariaF и Ави - погалете коремчетата си от нас. И на Ави приятно изкарване и много положителни емоции.
Плами и аз се чудя какво да купя на Ники за Коледа /а преди това - и за именния му ден/, защото и на мен ми се ще да направя празника незабравим за него. Ще ми се да върна магията на този ден, защото откакто порастнах май нещо не мога да радвам много на празниците. А преди чаках Коледата с нетърпение...
irinii отново чудесна темичка, благодаря.

Последна редакция: ср, 07 ное 2007, 16:17 от la estrella

# 9
Дзак Kissing Heart

irinii    bouquet

Навън е студено  cold Сега се прибрахме с Ники- ходехме на пазар.
Ники има ново забавление -вчера ни монтираха новата секция и той сега отваря навсякъде да види кое къде съм сложила.
Обещавам да се включвам повече Heart Eyes

За коледен подарък не сме мислили още -след последната му придобивка /къщичка/ няма място за обемни подаръци и ще трябва да мисля нещо интересно Thinking

Отивам да си правя кафе  morning  И да събера дисковете който Ники току що  пръсна perko

Корнфлейкс - не съм давала още
За излизането - ако е  под 5*С  не излизаме .тогава и намен ми става студено Nature Snowman
За къпането има дни в който толкова му се спи ,че направо си ляга newsm46
Рамзи  добре дошла   bouquet
Ау аз като никога до сега писах много Crazy

# 10
Иринии - ослепителна както винаги е новата ни темичка. Дано цялото ти послани се сбъдне или по-скоро самите ние да се заредим с много положителна енергия.

# 11
Благодаря ви много момичета, за прекрасните пожелания!!! Hug
Черпя ви всички виртуално и се надявам да ви предам моето еуфорично настроение!!
С Ян сме добре, гостита, клубчета, страхотен мързелив уикенд...
Вчера романтична вечеря само с любимия Simple Smile
Целувам ви Hug Hug

# 12
Мили приятелки, ето ме и мен в новата темичка!

Ирини, благодаря за вдъхновеното и вдъхновяващо пожелание!

А сега на отчет:

Днес водих Сашко на консултация. 10 кг и 78 см. Биха му ваксина за полиомиелит. Следващата ще е Инфанрикс напролет. Дадоха ни направление за ортопед. Отидохме веднага. Всичко е наред. Следваща среща след половин година.

Току що се връщам от "Фемина". Ще си имаме момиченце! stork-girl Бебчето е в норма. Има си всичко. Махна ми с ръчичка! Сега трябва да отивам да стягам багажа за Лондон, че рано утре излитам!

Момичета, благодаря за пожеланията! Дай Боже всяка от вас да посети този чудесен град!

МарияФ, радвам се, че се чувстваш добре! Дано сме все така до края!

Меги, и на теб приятно изкарване в Истанбул!

Тонита, бързо да секнат сополките на Никол!

Ще ми липсвате! Целувам ви и до скоро!  Heart Eyes

# 13
 Ирини, свежо и оптимистично за нас - Благодарим!
При нас:
Излизане да ако е слънчево, над 5 гр. и не сме кисели.
Корнфейкс  папкаме редовно от несладкия.
Къпане не е задължително особенно ако му се спи или е на ръба на настинка, но то е е винаги готов Laughing
Думички: моля, патица, пак, не , има , няма,

Имунизацията-благодаря ви че предупредихте, защото нистина сле 6 дена имахме температура са 1нощ Sad

За горичката - вегитацията свърши но е мн.студено и ако има топли дни ще алармирам, че да не се изпоразбилеем.

До скоро.

# 14
Aви, тъкмо седнах да се разпиша, но като прочетох новината, че ще си имате момиченце и ми се насълзиха очите от радост!
За това, само ще поздравя irinii за труда, който влага с толкова много любов, за да ни спретне както винаги едно красиво и уютно местенце.
Малко по-късничко ще се разпиша (да ми отмине мъничко вълнението от новината на Ави Grinning).

Общи условия

Активация на акаунт