Цяла сутрин се каня да ви пиша, даже започнах, но пишейки правех и други неща, та моя синковец - малкия - като се докопал до мишката и всичко изтрил
Та айде пак:
mari_anka кафенцето беше супер.
Станало е малко недоразумение относно професията ми. Аз съм счети, но пък по душа съм еколог и то смея да твърдя от най-заклетите.
Ави честито!
Признавам твоя мъж за майстор, сравнение с моя. Нашарил ги е. 
Доника сега елате на Беклемето да видите какви хотели какво чудо е.

Кузманка миналата седмица свършихме шишенцето с витам. Д и не мислех повече да давам, но сега ти ме накара да се замисля

Биберона на дали ще го махнем скоро. С тия зъби дето изкачат по 4 наведнъж
, та всичко лапаме.А на гърнето всяка вечер си седи. А недай си боже нещо да има вътре - голяма радост, голямо пляскане с батко му.

Ние сме късметлии ,защото при нас въобще не е спирала 

.

Даная го спря отново....Сега започвам на ново.

До сега правеше 2-3 крачки и пълзешком. Но снощи - крачките станаха доста. Е малко ни залита дупето.
. Давайте съвети, че аз от големия съм позабравила - не че беше отдавна.

Като ми домъчнее много, си пускам едно смешно клипче, в което тя усърдно си тъпче царевични пръчици в устата и ми става по-добре. В тази връзка, irinii, благодаря за полезната информация за раздялата с мама. От понеделник отново съм на работа, да видим как ще е - имам доста да наваксвам. Използвах изминалата седмица да свърша доста ангажименти с профилактични прегледи, зъболечение, обществени институции, чистене и т.н.
По-велико нещо от майчината любов и инстинкт няма, затова просто им се доверете (е, естествено като не пропускате редовни консултации и задаване на въпроси към педи). Всяко дете си е строго индивидуална личност и чрез вашата грижа и обич ще се развие както трябва. И на гърне ще проходи, и бибата ще я изостави, и зъби ще изникнат, ще проговори.... Всичко ще стане!
Тя пази поведение 2 седмици третата започна да се поотпуска и аз тъкмо си затърсих нова жена и тя си взе парцалките та даже и от мойте и избяга