Отговори
# 15
Ави    bouquet   Heart Eyes

# 16
Гутен абенд!

Таз вечер, по съм от рано тук, че Димитър взе да гледа мача и освободи РС-то от обичайното си присъствие по това време......
irinii - много хубава и ведра темичка си ни стъкмила пак. Мерси, мерси  bouquet
Ави - страОтно - малка принчипесса . Айде весело изкарване в Лондон и да си вземеш топли дрехи, че кой знае какъв е студ и там.
За подарък от Дядо Коледа за малката сладурана - не съм зачудила още много обстойно, но много ми се ще да и вземем от тези люлеещите се кончета, за надявам се дотогава готовата, нова детска стая.

Мацки, мерси за отговорите на въпросчето ми. Значи ще и взема и аз някакъв подходящ за закуска с кисело мляко!
Хайде, друго ако няма - до нови срещи!

# 17
 Ето ме и мен!
Ави, чудесна новина, напоследък имам чувството, че все еднакви деца се раждат (или по 2 момичета или по 2 момчета) в едно семейство.
 Chochy, с малко закъснение те поздравявам по случай рождения ден.
 Рамзи добре дошла при нас!
 tonitta, бързо оздравяване.
 Irinii,  smile3501 .
 Корнфлейкс и аз не съм давала още.
 Днес най-накрая и аз направих прощъпалник. Представям ви банкера Мишо. Най-напред хвана портфейла.

Това ще е моето хоби. След работа ще релаксирам с рисуване.
 Третото нещо, и което задържа най-много в ръцете си беше една елка със слънчеви батерии, може би , защото не я беше виждал досега. Телефон не сложих между нещата, защото и без това е голям телефонист. Днес 2 пъти се обадил на Affroddita, защото е на първо място в тел. указател. Та тя ми се обади, за да ме предупреди, че някой ми е докопал GSM-а.
 fibi4ka, и аз едва се домогнах до компютъра, но при мен има по-голяма конкуренция. Тия дни направо не мога да се вредя.
 Лека нощ на всички. Отивам да се наспя, защото вечерта беше много приятна, но преди това трябваше да се приготвя за случая.

Последна редакция: чт, 08 ное 2007, 16:46 от sladur4e*2

# 18
Честит имен ден на малки и големи празнуващи днес!

Моят син също празнува днес и бързам да ви почерпя виртуално за негово здраве още в първите часове на празника!

# 19
На бързо и от мен да изкажа радоста си от прекрасната новина на Ави-Честита принцеска Hug Hug Hug
Отивам да ви чета,че да си призная изпуснала съм доста Crazy

# 20
Добро утро мацки.
Честит имен ден на всички, които днес празнуват! Да са живи и здрави!  bouquet
Ави страхотна новина, аз се зарадвах супер много, а представям си ти как си реагирала на новината. Весело изкарване в Лондон и от мен.

# 21
Момичето тук при вас е супер. Още веднъж да благодаря за топлото посрещане. Направо съм очарована.  newsm51.
Да се впиша и аз. Честит имен ден на всички именници. Да са живи и здрави  bouquet
За излизането - преди обед - до кухнята, следобед - ходим да взимаме баткото от детската градина, която ми е наблизо. Ако вали - с колата. Влача го с мен като котка котето си.
За къпането - почти всяка вечер, но пропускаме от време на време - ако ни се спи или ни мързи. Laughing
До преди една седмица имахме само два зъба. Ама пък сега - 4 излизат наведнъж  #Crazy.
sladur4e*2 честито ти пощъпулниче. Да ти е живо и здраво. Ние правим само по две-три крачки - и хайде пълзешком - владеем пълзенето перфектно. newsm62
За сега толкова, че стана дългичко.

# 22
Оооо, много празнуващи! Да са ви живи и здрави дечицата!!!

Георги слушка, мама учи, а той ме имитира. Като седне на земята и започне да разглежда едни списания с интерес, и да си говори нещо е много сладка гледка.

# 23
  Страхотна новина от Ави... да расте здрава малката ни нова госпожица... Мария Ф, хайде чакаме да видим и ти какво ще ни родиш... я колко много орисници сме се събрали тук.. 
  Черпя за моето момченце (мъжа ми) казва се Ангел и ми е истински ангел, Да ми е жив и здрав и много щастлив ... с нас!
 Честит имен ден и на Ради на Йоана, както и на Мишо на Сладурче и на всички малки и големи именници....  bouquet
 Ние имахме ужасна нощ незнам защо, но Лаци плака толкова жално може би сборно около 3 часа... Shocked мислех , че може да е зъб, но сега сутринта всичко си му е наред newsm78
 Ирини , супер нови линкчета има.. или за мен са нови, но пък много интерестни.. особено за гърнето, аз съм от тези от вас, които още не съм се заела активно с това, но сега виждам, че нищо не съм изпуснала... на пролет!
 Приятен , недепресивен ден ви желая въпреки студа на вън!
Ама заслужаваме си и ние една тема понякога... какво и ние сме хора нали  Heart Eyes

# 24
 Заповядайте:

Честит имен ден и на Ради на Йоанка!
                      mama_meggie, да ти е жив и здрав!
                                   Плами, честит иман ден и на теб
!

# 25
Ави Heart Eyes Hug страхотна новинка  bouquet

# 26
Честит празник на всичките ни именници!С пожелания да бъдат здрави,засмени и много обичани  Heart Eyes
Мишето си е избрал супер предмети на прощъпулник Grinning
Благодаря за ведрата тема Ирини   bouquet
Алфи - големи езикови умения има твоето момче.Браво!
Ави сигурно вече си стигнала в Лондонско.Сигурна съм ще изкараш весело времето си.Много се радвам за новината,че чакаме беба.Имаме нужда от една дамска серия,че много момчета станаха.
Йоана разхожда се Арен предимно с дядо си из Кючук Париж /коя мама от форума ги е разпознала вчера и е направила снимки?/и на гребната база където живеят моите баба и дядо.Аз вършея из приятели и главната.Впуснала съм се по зъболекари.Днес ще се кача малко в планината.Целувки на всички ви  Heart Eyes

# 27

Ето че и аз намерих време да се разпиша по-надълго. Първо искам да поздравя нашата любима приятелка Ави с розовото щъркелче . Новината идва съвсем в унисон с женската ни темичка. Нека бъде красива, добра и оправна като теб. Но засега най-важното е да я износиш така леко, както досега. Весело изкарване в Лондон /един от любимите ми европейски градове  Simple Smile/
Искам да честитя прекрасния празник днес на всички празнуващи именници - специални прегръдки за малките ни ангелчета Мишо на Сладурче и Ради на Йоана, и разбира се на любимия на мама Меги. Да са много здрави преди всичко!
Рамзи, добре дошла и от нас със Спаси. Чудесно е, че септемврийския ни отбор се увеличи с мама еколог, живееща в красивия Троян. Да се разписваш редовно!  Hug
Сладурче, честит ти банкер!
За къпането - скъпем Спаси всяка вечер. Това си е част от ритуала. С шампоан косичката му мием 2-3 пъти седмично. Дупето се мие всяка сутрин и след акане. Моят въпрос по тази тема е - продължавате ли да мажете цялото тяло на децата ви след баня?
Корнфлейкс - още не съм давала.

При нас новините са три:
1. По-миналата вечер - когато бяхме на фамилна вечеря спонтанно реших да направя прощъпАлник /хич не ми звучи така тази дума - ама хайде/ на Спаси - Омесих една погача /която забравих да снимам  Embarassed/наредихме какви ли не предмети с какви ли не "наричания". Е, в крайна сметка ще става ОТКРИВАТЕЛ - първо хвана един античен предмет /нарочен за археолог, историк, колекционер/ и една мида /нарочена за пътешественик/, после хвана един калкулатор /банкер като баба му/, а за хоби хвана един пистолет /дядо му се занимава с това, а е и ловджия/
2. Вчера приятелката ми роди момиченце при доктора, при когото и аз раждах. Вълнувам се като за сестра и просто като се сетя политам! Справила се е блестящо - без нито един шев /а е толкова фина мадама/. Малката е мнооого красива и утре ще праз-ну-ва-ме
3. Миналия ден бяхме семейството, а днес сме вече с един член по-малко... Почина лелята на съпруга ми. Няма смисъл да влизам в детйли относно настроението и емоциите в семейството ни.

това е засега момичета  Heart Eyes

# 28
mama_meggie много ще ми е приятно да ми се обадиш, ако дойдеш в Троян.   newsm51 Само ще ми чукнеш, преди да тръгнеш. Аз живея по-нагоре от Вила Вана. А пък иначе съм израсла на 2 км от Троянския манастир - Черни Осъм - прословуто балканско селце. А пък тази дискотека - "Фламинго" наскоро я ремонтираха и е станала много по-яка - още не съм ходила, щото нямам време   Mr. Green

И другите мами - намира ли ви се път насам, диша ли ви се чист планински въздух, допие ли ви се Троянска сливова - аз съм насреща  welcome

# 29
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! И СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ НА НАШИЯ ПРИЯТЕЛ МИШО НА СЛАДУР4Е и да не ни забрави ако ни потрябва някое кредитче от неговата банка! Честито и на Ради на yoana77 и на мъжа на mama_meggie!
Забравих да кажа на Рамзи  добре дошла!  welcome
Мале DVV, и аз ти се учудих, че си писала толкова много  Wink
Ави, много ми е мило да чета за бебка. Наистина както казва Марианка е чудесно, че ще е момиче. Батко Сашко много ще си я пази и обича. Страхотно и незабравимо да си изкараш в Лондон!
За подарък не съм мислила, че то най-малко за трима Дядо Коледовци трябва да измисля подаръци (бабите и дядовците на Никол и ние). Но ще си позволя подмолно да открадна някоя от вашите идеи. Мисля да купим обаче костюм на белобрадия старец, така и така ще го ползваме години наред. В някой от маркетите ги рекламираха. Само дано Никол не ревне от страх като го види. Май някои от вас и миналата Коледа бяха споделили, че имат.
irinii, аз мажа вече само в областта на памперса, но и аз се чудех как трябва. Понякога мажа и други места ако ме хване музата на мазането. Да ти е жив и здрав малкия откривател, да направи много и велики открития. А като гледам и без дивеч няма да останете.
А Плами, ти наистина ли имаш имен ден?  newsm78  Ако е така честито  Hug

Общи условия

Активация на акаунт