Сряда- пазарен ден, да си отворим сергията!

• 36 232
  • 721
  •   1
Отговори
# 405
ХЪм, карти нямаме. Но можем едно монополи да врътнем Crazy

# 406
  • Стара Загора
Абе, моя мъж май е в Сърфлайн newsm78У Старозагорско.
Или нейде другаде.Някой да е чувал нещо за него, че малкия трябва да се приспива Whistling

У старозагорско е, ама у нас.  Mr. Green Прай палачинки по престилка. И ще приспива мен.  Crossing Arms

# 407
Абе, моя мъж май е в Сърфлайн newsm78У Старозагорско.
Или нейде другаде.Някой да е чувал нещо за него, че малкия трябва да се приспива Whistling

У старозагорско е, ама у нас.  Mr. Green Прай палачинки по престилка. И ще приспива мен.  Crossing Arms
А, грешка значи Blush
а, да не забравя да ти кажа, че само на лявата страна не хърка Joy
Ако изобщо го оставиш да спи де Twisted Evil

Кажи кога ще ми го върнеш, че да знам как да си натамъня нещата със Сийкиния мъж.

# 408
  • Стара Загора
Моя и той само тъй не хърка. Свикнала съм, пък и съм тренирана - знайш ли какви шутове раздавам кат ми хъркоти.  Mr. Green
Ако мойто си дойде в петък ти го връщам за уйкенда  Laughing. Ама тя пък Знаток го взе, знам ли дали ще го пусне?  newsm78

# 409
Моя и той само тъй не хърка. Свикнала съм, пък и съм тренирана - знайш ли какви шутове раздавам кат ми хъркоти.  Mr. Green
Ако мойто си дойде в петък ти го връщам за уйкенда  Laughing. Ама тя пък Знаток го взе, знам ли дали ще го пусне?  newsm78
ааа, щом Знатоковата го е взела, зАбрАви да ти го върне скоро Mr. Green

# 410
  • Стара Загора
Ми начи твоя ще поостане в Старозагорско. Действай със Сийкиния  Hug

# 411
Ако аз взема без пазарлък Wolf, някой ще ме отърве ли от моя добродушко?  Grinning

# 412
И аз го заменям моя - 196см, модел 1976-та,слаб,здрав, дългокос, зодия програмист.
Мие чинии, не вика, има акции в Майкрософт. Харесва  Моника Белучи, всякаква храна яде, понякога мълчи като Димитър Пенев на пресконференция, мрази Асен Блатечки (че защо?!)  и ..остана без един зъб заради което  Mr. Green Последното му смъква от цената. Laughing

Какво предлагате?

П.С. Препрочетох и се усетих, че една добра дума, не съм казала!  Laughing Добър е, обича Формула1, мрази футбол, храни се акуратно  Mr. Green, пере си чорапите, не хърка, не върви в комплект със свекърва.

Еовин, да се разберем, за теб офертата не важи. Mr. Green Искам разнообразие, все пак..  Laughing

Последна редакция: чт, 08 ное 2007, 06:54 от evanescent

# 413
Ако аз взема без пазарлък Wolf, някой ще ме отърве ли от моя добродушко?  Grinning

Ако вземеш и Борис, цената на твоя ще се вдигне.  Wink Mr. Green

# 414
Альоо, не забравихме ли Стоян в суматохата? Василиса?

# 415
И аз го заменям моя - 196см, модел 1976-та,слаб,здрав, дългокос, зодия програмист.
Мие чинии, не вика, има акции в Майкрософт. Харесва  Моника Белучи, всякаква храна яде, понякога мълчи като Димитър Пенев на пресконференция, мрази Асен Блатечки (че защо?!)  и ..остана без един зъб заради което  Mr. Green Последното му смъква от цената. Laughing

Какво предлагате?

П.С. Препрочетох и се усетих, че една добра дума, не съм казала!  Laughing Добър е, обича Формула1, мрази футбол, храни се акуратно  Mr. Green, пере си чорапите, не хърка, не върви в комплект със свекърва.

Еовин, да се разберем, за теб офертата не важи. Mr. Green Искам разнообразие, все пак..  Laughing

Пу за мен!  Peace
Чакай да видя какво мога да предложа и да си стискаме ръцете. Mr. Green

# 416
  Ако носи салам и кюфтета във Фурлата,може и добра цена да му се вземе. Thinking

# 417
  Ако носи салам и кюфтета във Фурлата,може и добра цена да му се вземе. Thinking
Салама и кюфтетата май трябва другаде да ги носи  Whistling

# 418

Тъкмо щях да кажа, че моят си има всички зъби, за разнообразие,  и той ме светна, че и на него му липсва един Joy

# 419
  • Кацнала на едно дърво.
Нова оферта: Стоян - млад, здрав, неприлично красив. Устат, но ако му я запушите с хубава луканка, мълчи и яде.
Пускам го в комплект с Антонио Бандерас. Китарата е бонус.
Ай, ай, ай, ми амор, ми корасон!
Взимайте ги, че не останаха!

Общи условия

Активация на акаунт