Сряда- пазарен ден, да си отворим сергията!

• 36 176
  • 721
  •   1
Отговори
# 210
Ок. Алекс, тво и са. Аз се оттеглям за днес, че Русе ще остане без мъже. Моля само да ме информирате, ако мъжът ми премине в други ръце. За всеки случай, ако детето пита за него, да мога да му кажа къд е е.

# 211
  • Варна
Заминавам за Китай. Настоящите мъжове харизвам на Мюриель, да й компанират на свинината и вината.
Ако има някой поръчка да нося нещо, да говори сега. Иначе ще домъкна поне 2 контейнера с мъж, ще организирам грандиозна разпродажба.. Даже ще напълня цял МОЛ с мъжове.. Разнообразни, приказки, евтини на цена, скъпи на душа.. Тъгадък, тъгадък..

# 212
  • Варна
ДеВанчовия мъж отива у Мюриел временно. Може да бъде изтъргуван, както тя намери за добре.

# 213
Женска половинка някой предложи ли на аукцион до този момент, че нямам време да изчета всичките страници?

# 214
  • Варна
Лесбийка?

# 215
  • Варна
Ето, пазарна ниша. Не се предлагат дами. Тогаз ще внеса и дами, освен мужщини. Ок.

# 216
# 217
Насам народеее....!Само днес на прИмоция:

Красив, мил , тих, уверен
-обещава да е верен.
Сексуално е зависим,
по природа си е хрисим.
Готви,чисти и простира,
всяко нещо на местото си прибира.
Вечер и пералня пуска,
сутрин прави ми закуска.
Памперс на детето сменя.
Само днеска се заменя!

# 218
Предлагам мъж,модел '78 -110кг;198см;рус,пъстроок.
Готви фантастично,пие и пуши,купува дамски превръзки без да мрънка.
Прибира се късно вечер и излиза рано сутрин.Води и прибира деца от детска градина.
Носи тежко.Сваля пердета без стълба.
В никакъв случай да не му се дава простира,за едим чорап ползва три щипки.

# 219

Давам - яде, пие, пуши (на аванта), готви, главно на скара, може и палачинки да прави, ремонти всякакви, ама само когато му е кеф (разбирай на 5 години веднъж), не държи да е чисто наоколо, кара се, когато е подредено, няма нищо против жена му да е на компа, докато той си гледа Дискавъри или дреме на дивана.  Mr. Green
А, и с деца се оправя всякакви - мята ги на компа и ги забравя.  Joy
Има собствено лозе, разбирай вино и ракия на корем.  Party
Зодия Лъв, но от мързеливичките.  Hug

# 220
  • При хората, които обичам
Моля, който държи продадения ми мъж, нека се обади. Трябва ми за малко, да закара детето на танци!

# 221
Насам народеее....!Само днес на прИмоция:

Красив, мил , тих, уверен
-обещава да е верен.
Сексуално е зависим,
по природа си е хрисим.
Готви,чисти и простира,
всяко нещо на местото си прибира.
Вечер и пералня пуска,
сутрин прави ми закуска.
Памперс на детето сменя.
Само днеска се заменя!
Твоя човек не е за изпускане,още повече,че простира не се римува с маст...ра! Embarassed

# 222
  • Варна
Хелоу! Имам няколко новопроизведени, неексплоатирани, но обучени мъжове. Опитах да продам част от тях, но проблемът бил, че нямали хистори, а туй било най-ценното, щото новите им стопанки обичали да разпитват за миналото им. Затуй по пътя срещнах бленувания арабски шейх, който обаче имал други предпочитания от моите и произведохме сделка много прилична. Нося си кладенец с нафта, малко злато, заирско блато и наргиле.

дЕвАНЯ, поради добрата състоятелност да закупения от вас продукт, сега ще ви го върна с хиляди благодарности и с кюлче златно. Тъй и тъй има много, да имате и вий. А , и един суджук, все пак.

# 223
при мен е Ванче, давам ти го

# 224
Мю ок , 700 л домашно Гъмзовско вино, ама и свекър ми залепн към тех.........по скоро за компания, беззъб е и няма да ти яде от прасето, щото ен може да го сдъвче bowuu

Общи условия

Активация на акаунт