Сряда- пазарен ден, да си отворим сергията!

• 36 176
  • 721
  •   1
Отговори
# 195
Предлагам не много строен млад мъж. Зодия Овен.Може всичко, но го прави само ако му се приложи метода с пърхане на мигли. Много мисли, ако го накарате да свърши работа, без да пърхате, ще отдели повече време да обяснява защо не е необходимо да се прави нещо, отколкото да го свърши.
Готви, пуска пералня,дели домакинска работа ( разбирай пуска прахосмукачка), вози без да се налага да мърморя,прави качествен секс, носи пари, трудно става сутрин,  сменя ужасно много тениски, чорапи и гащи, пуска пералня ако му свършат и ме няма, не съм го виждала да глади, може и да може. Пуши, пие малко. Угажда на капризи.
Недостатъци: не иска да гледа животни вкъщи ( тук и пърхането не помага), недолюбва деца, без сладко не може,мрънка.

VG, ей го моя.  Май за мен е по-изгодна сделката.

# 196
А бе и аз се замислих за Шанеления мъж..............
Добре,двойно плащам моя на Дона,после го продавам с 50 процента по-евтино на теб,вземам твоя мъж,децата остават при вас-твоите 2 и моите 2.Вземате мезонета,на нас вилата.И пълномощните са за теб-4 деца храниш.на вилата можете да идвате за уикенда,но с предупреждение.Става ли така?
Казвай къде е вилата, че едната кола е на ремонт и ще трябва аз да ти го карам моя!

# 197
  • Стара Загора
А моя пак никой не го ще!  Cry

Ще си го гушна довечера за утешение.  Flutter

А вие, нещастници, гърчете се от мъка, какво съкровище изпуснахте! Хак ви е, пък на!  Whistling

Не плачи де, и за моя не се натискат, ама карай. Аз поне с палачинки се уредих.  Mr. Green

# 198
Мога да пусна на пазара двама братя таксиджии. Ще ви разкарват безплатно навсякъде. Колите им са нови. Когато не возят вас, ще изкарват пари за вас. Непретенциозни, не пият.

# 199
  • София
Барби, предлагам прасе 200кг. живо тегло. Върви комплект с романтика на VG. Нищо не искам в замяна, щото ме кефиш. Отстъпката е сериозна, да знаеш! По принцип искам вила в Несебър за такава оферта.

Е ти ме уби с тая оферта #Crazy.К'во да права с тая гуца.Дай нещо слабо ,жилаво и подвижно.Благодаря за офертата но се отказвам.Двора ми е малък и кочинката няма къде да я сложа.НО Благодаря ти за реванша  Flutter

# 200
Не плачи де, и за моя не се натискат, ама карай. Аз поне с палачинки се уредих.  Mr. Green

Ми да си ги менкаме тогава? Моят прави вино, ракия, луканки, пастърми и палачинки, ако някой му забърка тестото.  Flutter

# 201
И моя никой не го иска,допълвам - опитомен,синеок,леле за друго не се сещам.
Е до тука 15г. си го гледам,какво са още толкова.

# 202
Фло, зех прасето, ще взема и такситата! Пу за мен! Любов, но и бизнес...

# 203
  • При хората, които обичам
Флор, спри се, продаде половин Русе.

# 204
взимам 200килограмовото, но търся още вино

# 205
А моя пак никой не го ще!  Cry

Ще си го гушна довечера за утешение.  Flutter

А вие, нещастници, гърчете се от мъка, какво съкровище изпуснахте! Хак ви е, пък на!  Whistling
Я дай пак офертата.

# 206
  • Варна
Хм, изглеждам ще посъбера овните тук - кво пък - овцете не ставали за конспирация.

Добрееее, момичета - овнешко, 2 броя, мерино и нашенско. Опит-неопит - давам да се пипаааа!

# 207
излязох до едното място и изпуснах сюжетната линия ... тюх

търси се под дърво и одеало мъжът на Де Ваня?

# 208

щом се разбрахме с пълномощните (детегледачки бол), става.........

колко време викаш, го няма
По девет месеца го няма.Майка му не е крокодил.Не гледа деца нон стоп,но ако й кажеш :искам да отида на почивка за 1 седмица,ще поеме децата.Само не я форсирай често.Баща му през ден ще ти носи тенджерки с топла храна.

# 209
Ауууууу, взимам Сийкиния мъж FlutterСпециалиста по множествените оргазми Crazy

Общи условия

Активация на акаунт