Сряда- пазарен ден, да си отворим сергията!

• 35 373
  • 721
  •   1
Отговори
# 480
  • При хората, които обичам
Ох, благоверният ми пак артиса. Отзивите са блестящи - Небесната ми го върна с цяло кюлче злато в добавка. Само не се уточни това благодарност ли е или подкуп, за да си го взема обратно  Mr. Green

# 481
Рони, ти хубаво го искаш, но с него върви целия фенклуб Арсенал-България. Пре желание, мога да предоставя и снимков материал  Mr. Green Да го откажеш от запалянковщината - хапсуртно  Twisted Evil

white_r - уефскарче - никогаш!

# 482

Хаха, като се освободи милото от Цомба и Мина, дано да е живичко още, ще ти го пратя, той ще те научи.  Joy
Дотогава и бърбън ще намерим, само да се огледаме из пазара, не може някой да не менка.  newsm78

# 483
. Само един литър ще си заделя за разтривки да имам.
не те е срам- да хабиш така хубавата ракия! я се разтрий с бърбън де!

# 484
Калинке, Бербата е у Лондон, питай Алиса за него.

Ама не се знае докога. Тръшка се, че не го уважавали. Но да, засега е даже на скрийн-сейвъра на секретарката ми.

Аз съм стисната и моят не го давам, но ако нещо ви артиса, ще прибера- да не става зян. За двуметровите викинги - предлагам чанти Марк Джекъбс или Миу-Миу, за не-викингите пък- торбичките от Марк Джекъбс. Ракия ще им осигуря местна, не се притеснявайте за чеиза, моля пращайте ми ги, обичам да има много от всичко.

# 485
Моят артиса, чакам оферти.
Харесах си един 'много мъж' аз.  Mr. Green

# 486
Ако искаш да излезеш от депресията, мога да ти го заема с цел превъзпитание.
Аз си взех едно пуловерче, вече не съм в депресия  Blush Но ти пак го дай, ненавистта към млякото с ориз ще ни сближи  Flutter

# 487
  • Кацнала на едно дърво.
Василиса, не се поддавай, всички знаем тайнствения му метод за отслабване - разделно хранене = разделяш се с храната. Пффф!

Това, разбира се, е лъжа. Чиста проба. Личи ти, Калинке, че искаш да запратиш Кирето далеч. Прозрачна си ми.
Василиса, приготвил съм багажа и тръпна. А и Бу с парите, надявам се, ще си купи нещо подобаващо.

Айде, добре. Идвай в Куба.
Какво ли не прави човек зарад едната хубост. ooooh!

# 488
  • До хладилника, който обичам
Чакай, чакай... на мен забрави да платиш за Rent-a-Sopran.

# 489
Брей, никой го не ще. Само да кажа, че точката шопинГ си я носи в портфейла. Не мрънка, ако я ползвате, стига да не прекалявате.

# 490

За двуметровите викинги - предлагам чанти Марк Джекъбс или Миу-Миу, за не-викингите пък- торбичките от Марк Джекъбс. Ракия ще им осигуря местна, не се притеснявайте за чеиза, моля пращайте ми ги, обичам да има много от всичко.

Никоя не се е обадила,че моя викинг е положил морно тяло до нея,за това го броя безстопанствен и си го прибирам.Сменям го за чантите,може да се навия и на торбичка,стига да е обемиста и да се събира вътре лаптоп и кило хатия. Laughing

# 491
  • Кацнала на едно дърво.
Чакай, чакай... на мен забрави да платиш за Rent-a-Sopran.
Не щеш ли лот Борис и Антонио Бандерас (бонус китара)?

# 492
За какво и е Бандерас, тя държи и ДжониДепио, лакомията...

# 493
  • До хладилника, който обичам
Не щеш ли лот Борис и Антонио Бандерас (бонус китара)?
Ти полудя.
Не ща мъже.

За какво и е Бандерас, тя държи и ДжониДепио, лакомията...
bowuu

# 494
Dona, давам ти го за диаманта. Става ли?
P.S. Ако оцени пуловерчето или го оплюе, не е гей, просто е обременен от мен.
Ох, малко ми мъчно...ама нали е временно.

Общи условия

Активация на акаунт