Сряда- пазарен ден, да си отворим сергията!

• 35 324
  • 721
  •   1
Отговори
# 585
  • София
На оружие сестриииии  smile3540 smile3540 smile3540

Давам две замразени пуйки
отгледани в екологичен район
бастисани хуманно  hahaha
Зеле немам, ама ша туря бонус
три буркана КУРнишонки

# 586
Шанел, само за 24 часа, защо?!
Еми...нямам какво да предложа за повече.Месо не ям,значи нямам луканки,ботушите ги изтъргувах.И да те искам за повече,няма.

# 587
  • До хладилника, който обичам
Давам две замразени пуйки
отгледани в екологичен район
бастисани хуманно  hahaha
Зеле немам, ама ша туря бонус
три буркана КУРнишонки
Ако направиш пуйките на пет, отстъпвам мъжа си (ремонти и т.н., всичко е описано) за срок от 4 седмици.

# 588
  • При хората, които обичам
Той луканки не яде, Шанел. Ама обичал зеле, чувам. Давам ти зеле, за да примамиш Сопрано. Аз нищо не ща, след като вече съм имала мъжа ти.

# 589

Защо ще плаче? Смяташ да го оскърбяваш ли Mr. Green Да го прелъстиш и изоставиш Mr. Green
И като се наплаче,ще пусне тема в ДиС.Анонимно.Това розовкото как се казва,всъщност?

# 590
Нещо между пенис и кентавър ще дойде Grinning
Нежната ми женска природа се чувства неудобно да замени думичката пенис с други синоними и да ги колаборира с кентавър Blush Grinning

# 591
Той луканки не яде, Шанел. Ама обичал зеле, чувам. Давам ти зеле, за да примамиш Сопрано. Аз нищо не ща, след като вече съм имала мъжа ти.
Колко зеле даваш?Не яде ли?Супер!Точно няма да губим време в ядене и ще имаме повече време да се сприятелим.

# 592
Нещо между пенис и кентавър ще дойде Grinning
Нежната ми женска природа се чувства неудобно да замени думичката пенис с други синоними и да ги колаборира с кентавър Blush Grinning
Пентавър да го кръстим.Галено Пеньо.

# 593
Недей ме мисли, рожбе! Той производителят си е помислил за всичко, сложил му е една ръчка отпред - като го хванеш, то само тръгва подире ти.  Flutter
Моят беше елтехник (и с още един куп специалности...), бре. Ама го загубих някъде по трасето...  newsm78

Пу, пропадна ни плана с Рони!

Оферирам за Сийкиния ел. техник (и с още един куп специалности...), , една тава бутерки със сирене и кашкавал, и един тиквеник. След наводнението, задължително и ел. техник ще ми трябва. Да оправи късото съединение.
Айде, отивам да ми отпушват каналите. Mr. Green

П.п., само Лиска е разбирач, мина и замина с най-убавия. Скоро не я чакайте, няма да има време за вас. Laughing

# 594
А, моля, моля, и аз забърсах хубав, синеок, романтик ... да продължавам ли  Flutter

# 595
  • София
Бу,
другите три живи ли ги искаш?!
Двете ще ги пратя по куриер,
а другите, ако ги искаш живи
ша ги пратя да тръчкат по магистрала
с надпис - ний сме пуйките на Бу  Wink

Слагаш ли парафа .........

# 596
  • София
Теооооо,
голема бедност бе мило
с тия умрели бутерки и мижав тиквеник
ни мож прилапа нищо  Joy Joy Joy

# 597
Много се извинявам, но стигнахме ли до сезонните намаления, че да се включа и аз?

# 598
  • Кацнала на едно дърво.
Помощ! Помощ! Помощ!
Седя на кубинския бряг и плача. Сопрано изяде всичко. Сега пие джин с тоник и си човърка зъбите с шиша. А аз умирам от глад. Не ща вече да съм слаба, ама кой ме пита?
Мъжът на Дафодил отиде за риба с три туземки и не се върна.
А в съседната колиба моите собствени три викинга (различни размери) веят на Фуклинда с палмови листа и я обсипват с комплименти.
Мъжът на Мюриель си е вързал червен парцал на главата и чисти една карабина, без да сваля кръвожаден поглед от мен.
Ох, не отива на добро тази работа. Казвам ви, не отива на д

# 599
застреля ли те, ей

Общи условия

Активация на акаунт