РУСЕнки се стягат за благотворителен базар!

• 23 517
  • 705
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
Ето до къде стигнах:Общо 18 броя Grinning

# 76
  • Русе
Лелееееее супер саааа  Hug
Определено си напред с материала   bouquet
Аз пък много се радвам, че успях да направя тестото. Мисля, че стана. Ако утре всичко е наред, отварям фабриката  Joy

Нищо не решихме за срещата? Ако е в неделя от 10.30 до кога ще можете да останете? Не искам да дойда, когато си тръгвате Sad

# 77
  • Русе
Деб,ако имаш С200 сложи малко в тестото,или тапетно лепило.Сега четох из необятните руски сайтове,че слагат лепило,някои даже по една с.л. бебешко олио.Хубави работи пише,ама пусто като съм го забравила руския newsm78Вдявам,ама ми се изплъзват тънкостите,м***а му.............айде лека нощ,че пак съмна smile3524

# 78
Цитат
Хубави работи пише,ама пусто като съм го забравила руския newsm78
Аз съм на среща  Peace

# 79
Mомичета събота или неделя-когато кажете ще дойда.
Дайте да решим,че е петък вече  Joy

Деб ще го наглеждаме малкия,я виж колко майки сме,не се притеснявай!
Разбирам те,защото с моето дете е същото-ако отида някъде не мога да сядам,моето иска да пълзи навсякъде  Flutter

Много хубави неща сте изработили всички  Hug

# 80
  • Русе
Наталия,благодаря ти,ще се възползвам Hug
  Деб,искаш ли да се разберем да мина да те взема-в моята таратайка влиза цялата количка,с детенцето,а ти ще си го наглеждаш,както си седи в нея.Диването така го извозвах,имам и детска седалка...помисли.
Я вижте тез идейки

# 81
За срещата- мога в неделя,мъжа ми е на работа в събота.Ще носите ли нещата,които сте изработили?Аз мисля да взема някои,да се произнесете.Имам малко шарени парчета трико,ако някой иска ,да му донеса.
Днес ще пробвам още нещо от плат,ако стане ще го покажа.Купих бронз за кюнци,остава да намеря време да замеся солено тесто.
Деб, вземи го малкия,все ще го занимаем с нещо.
Желая ви прекрасен и стремителен ден! Heart Eyes

# 82
току що направих мисля сполучливо тесто. Сложих равни части вода, брашно и сол, после обаче добавях още малко брашно и сол, но все по равно. Стана приятно за работене. Ако си работила със захарно тесто - нещо подобно стана. Сега съм сложила проби да съхнат.  Пробвах първо примерно с 2 лъжички сол, 2 брашно, разбъркай ги и добави 2 вода. На мен, както казах по-горе ми се наложи да добавя още сол и брашно. Успех  Peace

А на колко градуса и за колко време се пече?  newsm78

# 83
  • Русе
Ами може на 1 във фурната
Аз сега съм го сложила върху радиатора на парното ама бавно става  Tired

А и да не забравя - установих, че трябва да се обръща. Долната страна се овлажнява и през известно време ги обръщам

# 84
Деб какво реши? Grinning
Ще рискуваш ли да дойдеш и да оставиш малкия под зорките ни погледи и закрилнически крила? Crazy

# 85
  • Русе
Оф, ще дойда аз ама... клоня към варианта да изчакам мъж да се върне и тогава... може пък и той, и аз да имаме късмет с неделните автобуси  newsm78

# 86
  • Русе
Оф, ще дойда аз ама... клоня към варианта да изчакам мъж да се върне и тогава... може пък и той, и аз да имаме късмет с неделните автобуси  newsm78
   Абе Деб,не четеш ли какво пиша #Crazy
Цитат
Деб,искаш ли да се разберем да мина да те взема-в моята таратайка влиза цялата количка,с детенцето,а ти ще си го наглеждаш,както си седи в нея.Диването така го извозвах,имам и детска седалка...помисли.
  Ако не искаш,просто кажи не....не си ми на път,напротив- проявавам желание да ти бъда полезна....както си решиш,оспамихме темата с ша дода,нЕма да дода,ама да взема да дода newsm12

# 87
  • Русе
Леле  Blush не чета ами  Embarassed извинявай. Ох, няма достатъчно изчервен емотикон Sad не искам да те занимавам, благодаря за предложението  Embarassed Аз ще намеря начин да дойда. Няма смисъл да се разкарваш до тук. Още веднъж извинявай  Rolling Eyes Не ми се карай  Praynig Аз добро дете!   Blush

# 88
  • Русе
Няма да ти се карам,ами направо ще те набия GrinningМожеш да разчиташ на мен,помисли си до неделя.И така ...

Срещата остава в неделя,след  10.30часа сладкарницата на Рига

# 89
Значи да разбирам,че срещата остава за неделя,защото на болшинството им е по-удобния ден?Момичета,дайте да се разберем окончателно,че няма време. Praynig

Аз се очертава също да съм с детенце.И освен това утре ми е невъзможно да присъствам.

Вчера и днес нищо не съм плела,нямах време.

Общи условия

Активация на акаунт