РУСЕнки се стягат за благотворителен базар!

• 23 518
  • 705
  •   1
Отговори
# 90
  • Русе
 smile3525 благодаря. Наистина ми се иска да не те ангажирам. Мой проблем си е. Аз исках да е в неделя, пък после хъката-мъката... Пък не е истина колко много му дуднах снощи на половинката (ако трябва да говоря в реални размери, ми е третинка, но това е друга тема). Толкова гузен го накарах да се чувства, че накрая предложи да не ходи на изпит, за да мога да дойда  Crazy Не приех, естествено, но да внимава за друг път  Mr. Green

Я по темата да се изкажа - още съхнат мойте теста. В горната им част трябва да може да влезе тел... ама не кукичка за закачане а тел, която да стои нагоре. Затова направих само по една дупчица, без да оставям телта вътре. Дали след като (ако  Rolling Eyes) изсъхнат ще мога с нещо да залепя телта в тази дупчица  newsm78 щото  иначе пък ще се вади...  А е малка - как да сложа силикон, например, вътре   Tired

# 91
  • Русе
Ами кажи какво правиш,де...тази тел трябва ли да държи изделието на нея ли ще виси,защо не направи халкичка от тестото,дупката само вдлъбнатина ли е или има изход отдолу на формичката-ако има изход-просто ще законтриш телта ,като я завиеш или направиш нещо като бримка...Не знам колко ти е голяма дупчицата,дали силикона ще лепне-аз лепих плат върху тестото с хелметекс-стана,здраво е...ама тел...

# 92
  • Русе
Тестото е основа с диаметър около 5 см, и е дебело не повече от 1 см. От него ще излиза нещо като пружинка. Тя в края е права тел. И на тази пружинка ще има закачена украсена дървена щипка, с щипещото Simple Smile нагоре. Например да може да се закача снимка...  Не знам дали го обясних добре.  Rolling Eyes

# 93
Момичета, едно предложение от мен: можете да сложите отдолу на флайъра интернет адреса на ДБМ, за да може хората да видят на кой е базара, че на много им е писнало от фалшиви благотворители.

# 94
  • Русе
Ами,защо не ги опече с телта вътре в тестото-така със сигурност нямаше да имаш кахъри...другото което можеш да направиш-да оформиш тънки кръгчета с по-малък диаметър,да им направиш дупка(с изход)и да ги залепиш като са готови върху първите,но вече с набодена и законтрена тел....добре го обясни,ама аз дали се справих? newsm78В представите ми-това е най-удачен вариант.

Добра идея Blue flower,благодаря-Деб,....знаеш си работата

# 95
  • Русе
Мисля, че те разбрах... Ще опитам и този вариант.
А иначе нямаше как да ги пека с телта. Тя идва тежичка и няма как да стои изправена, докато съхне тестото. (А може би не съм го направила правилно... колко твърдо всъщност е то, преди да се изпече?)

# 96
Deb -къде живееш?

# 97
  • Русе
В Цветница съм, до фурната

# 98
Значи и аз съм на линия в неделя,тъкмо си мислех че ще трябва и аз с бандита да идвам  Whistling

# 99
# 100
Луси много са яки,както и работите на Джаста праста Peace

# 101
  • Русе
Ееее,супер,много са сладки Луси,като по-простичък да питам,те ще се разпечатват ли?Къде,по домовете?Фирма?
  В другите базарни теми ще ползват услугите на онлайн проявяване на снимки за картички-излиза 15ст бр,...10/15 са малко по-скъпички,с доставката едва ли ще ни струва повече от 30ст за бр....това вариант ли е?

# 102
Да се отчетем и ние със Sonka: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=190428&photo=3, но ни трябва спешно зелен спрей. Някоя от вас има ли да ни услуже? Ще сме ви благодарни-само 2 впръсквания ще трябват за 10 кибритчета. Благодя предварително.

Последна редакция: пт, 09 ное 2007, 18:24 от eti_31

# 103
Браво на всички,чудни неща правите.Аз днеска накроих жаби и ето това успях да свърша.http://www.picvalley.net/v.php?p=u/69/17208_129.BMP

# 104
супер Hugбраво  bouquet.
Деб и аз мога да те взема.Май много дечица ще има-да взема и аз да дойда с малкия newsm78

Общи условия

Активация на акаунт