Керамична преса за коса !

• 216 226
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 660
 smile3501 newsm44  Светкавично бързи в ответната реакция.Браво!!! Хич не ми пука за вашата преса,просто ми сте смешни  smile3532 Явно нямате поръчки,та имате време да пълните форумите от потребители с 0 или 1 мнение най-много.Е хубаво,че си нямате друга работа,та да се порадваме и ние потребителите на вниманието ви! А относно снимките,може косата да е правена с всяка една преса,дори и при професионален фризьор, а после да е снимана косата с пресата.Уверявам ви,че мойте снимки няма да са толкова непрофесионални!Хайде пуснете клипчета как изправя къдрава коса да видим.Нали целите да ни убедите в способностите на пресата си!

# 661
  • София
На мен ми подариха ALASKA-HCS2000  Thinkingдали е хубава - 30 W.  30 лв?В упътването пише:...желязна плоча ...и т.н ...има пара  newsm78 ,но к'во от това ?не разбирам от преси  Blushмоля ако някои знае нещо за този модел да пише (да неми падне косата ,че и без това нямам много Laughing)БЛАГОДАРЯ  bouquet
значи аз с моята изобщо и да не пробвам а  Thinking?

# 662
Добре де,аз имам тази прословута преса на She и  не съм много доволна. Rolling Eyes
Единственото и предимство е,че загрява супер бързо,но иначе мисля,че гори косата. Tired

# 663
Добре де,аз имам тази прословута преса на She и  не съм много доволна. Rolling Eyes
Единственото и предимство е,че загрява супер бързо,но иначе мисля,че гори косата. Tired

Моята фризьорка използва някакъв спрей, който предпазва косата всеки път когато ме изправя. Мисля, че е нормално да се използват протекции на косата при положение, че това са уреди, които развиват доста висока температура.  Моите впечатления са, че ако не използваш защитен спрей, каквато и преса да имаш, ако косата ти не е достатъчно добре хидратирана винаги има риск от изтощаване или потенциално горене. Ти използваш ли някаква защита преди да се изправиш?

# 664
имам една преса на Ровента с метални плочи и пара - за нищо не става, нито за изправяне нито  за вафлички, много е слаба и скубе ужасно.
Всяка една преса или сешоар изгарят косата, ако не се ползва термозащита. Ако излиза пара от косата при изправянето и (независимо да ли е сешоар или преса), то това е от термозащитния препарат или балсам, ако не е изплакната добре.

# 665

Моята фризьорка използва някакъв спрей, който предпазва косата всеки път когато ме изправя. Мисля, че е нормално да се използват протекции на косата при положение, че това са уреди, които развиват доста висока температура.  Моите впечатления са, че ако не използваш защитен спрей, каквато и преса да имаш, ако косата ти не е достатъчно добре хидратирана винаги има риск от изтощаване или потенциално горене. Ти използваш ли някаква защита преди да се изправиш?

Да,естествено,че използвам.Точно на същата марка -She е,взех си я с пресата. Peace

# 666
 Момичета, искат да ми купят преса за подарък. Понеже не ми е удобно да се изхвърлям в цените, някой може ли да им каже нещо за Remington s 2002. Не ми трябва супер мощна преса, но пък 65 вата нищо не ми говорят.

И друго се чудя, влязох в сайта на марката и нямаше нито една керамична преса без значение от цената, към която да има видове приставки. Аз ли нещо не разбирам или керамичните нямат такива Embarassed

Мерси предварително  bouquet

# 667
Кас, тази преса, която споменаваш, е на промоция в Метро за 53 лв.
Има и преси с приставки, но по-качествените и професионалните май са без. Rolling Eyes

# 668
Лили, да там е на промоция.Понеже е сравнително евтина ми се искаше да знам дали ще върши работа. Иначе за приставките, наистина май по-професионалните нямат. Но тази пък е доста евтина за да бъде наречена професионална Rolling Eyes

# 669
  • Universe
Ползвам BRAUN professional type 3 543, 140 W; 220-240 V;50-60 Hz с керамични плочи - доволна съм Peace
Тази е - http://appliances.market.dir.bg/xoffer.php?xoffer=5049&cat=3 … 68&shop_id=76

Ефектът е поразителен откакто я  съчетах с този продукт - L`Oreal professional Expert  Liss Ultime Thermo-Smoothing Oil /Термоактивно масло за непослушни и чупливи коси/. Купува се от  фризьорски салони, работещи с продукти на Л`Ореал - 50 мл - аз го взех за 30 лв / Много е икономичен -   ползват се по 1-2 капки /
Изглежда така - http://www.cosmetic.com.ua/care/q21283/p5274/liss-ultime-thermo- … moothing-oil.html

# 670
Лени,значи си доволна от продукта на Лореал? Simple Smile
На суха или на влажна коса нанасяш олиото и не омазнява ли?

# 671
Здравейте ,
Някой може ли да ми каже къде във Варна мога да намеря Imetec Bellissima Creativity - пресата която се рекламира от стилист Капанов???
А ако някой я има какви са ви отзивите, а също така тази на белисима дали е по - хубава от Браун Satin Hair Colour?
Благодаря Ви много предварително Simple Smile  bouquet

# 672
  • София
Това Термоактивно олио от Лиз Ултим серията дали има термозащита или се активират съставките му от топлината на сешоара, и затова да се нарича термоактивно?
Защото в рибката никъде не пишат, че предпазва косата.
Иначе отдавна и аз съм го загледала, но имам доста неща накупени в момента и трябва малко да ги поизразходя.

# 673
А защо керамична а не с метални плочи - разлика? Embarassed
никои ли не знае Mr. Green

# 674
аз знам, че при сешоар или преса не се използват продукти на мазна основа, защото от високата Т става нещо като пържене и се уврежда косата, евентуално се използват за стилизиране на готова прическа.
Термоактивно, означава че се активизира от топлината, но не е с термозащита. Използва се при "издухване" не сушене, дърпане и насочена струя със сешоар.

Общи условия

Активация на акаунт