Керамична преса за коса !

• 216 221
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 645
  • София по рождение
...а сега де... Thinking

# 646
  • град-държава
sladuranata_f,ако обичаш мери си приказките,всеки има право на избор,не съм подставено лице на никой,регистриран потребител съм и както вече споменах и в много други теми професията ми няма нищо общо с маркетинг,реклама и т.н,просто споделих мнение от страната на един доволен КЛИЕНТ и дали изправя или неизправя се вижда чудесно от приложените снимки  Mr. Green ...за сметка на това виждам,че ти си нещо много прясна  да влизаш с такива генерални  заключения... ooooh!

п.с.
доставката е безплатна...(да добавя)  Mr. Green

# 647
# 648
  • София
Аз съм сигурна, че ahasver наистина споделя мнение като клиент, незнам защо, но си личи, че просто споделя впечатление от даден продукт.
Но и sladuranata_f я разбирам, защото ако пуснете в гугъл търсене за shehair ще ви излязат постовете на въпросната ellyradeva, която в де що има форум е писала едно и също мнение за пресата.Сигурно в поне 10 форума я има, с едно единствено мнение, 1 към 1 се повтаря навсякъде, колко е добра she и т.н.Така че има право момичето да се съмнява.
Иначе аз още се колебая коя преса да взема... все едно кола избирам, направо не се понасям вече Laughing

# 649
След уморително обикаляне по магазините най-накрая я намерих тая преса Ремигтън S-3007, навсякъде беше свършила  Rolling Eyes Открих я в Зора, след малко влизам да се къпя и да я тествам  Crazy

# 650
  • София
milavanila ще се радвам тези дни когато имаш време да споделиш, дали косата ти се задържа права след ден прекаран навън...Това на мен ми е основният проблем, преси които изправят добре има много, ама ми писна след 5 минути разходка, да ми се начупва Sad

# 651
ехо, знаете ли как от черна да си направа косата бяло руса,сега ми е дълга но искам да се пострижа къса черта

# 652
аз ако ви кажа,че имам някаква супер обикновена преса....Sapir (някаква неизвестна за мен марка) и ако ви кажа,че ми върши просто невероятна работа...тя мойта коса ако не е минала през преса е...кошница,разплетена дамаджана  newsm62 подарак ми е,но знам че е към 20-25 лв(ако не и по-малко) керамична или поне така се води.ама е яка,да му се невиди newsm78

# 653
А защо керамична а не с метални плочи - разлика? Embarassed

# 654
  • София
На мен ми подариха ALASKA-HCS2000  Thinkingдали е хубава - 30 W.  30 лв?В упътването пише:...желязна плоча ...и т.н ...има пара  newsm78 ,но к'во от това ?не разбирам от преси  Blushмоля ако някои знае нещо за този модел да пише (да неми падне косата ,че и без това нямам много Laughing)БЛАГОДАРЯ  bouquet

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 00:43 от reniris

# 655
milavanila ще се радвам тези дни когато имаш време да споделиш, дали косата ти се задържа права след ден прекаран навън...Това на мен ми е основният проблем, преси които изправят добре има много, ама ми писна след 5 минути разходка, да ми се начупва Sad
yes Запазваше ми се още със старата преса, но с нея се изправях доста бавно( около 1 час) и на сутринта трябваше пак да я пооправям, а косата ми иначе е доста чуплива, напрво си е къдрава, а снощи се изправих за 20 мин и тази сутрин почти не беше мръднала , Май и аз ще съм от доволните от тази пресичка  newsm44

# 656
Хайде стига вече с рекламата на She,че ме ядосахте!Разбрахме,че пресата не струва и скубе и не изправя добре!Всички, който я хвалят са подставени лица, особено elly.radeva,eratomuse,ahasver и mimeto85.Толкова ли ви куца рекламната кампания и маркетинговия отдел,че се спуквате да пълните форумите с мнения за нея.Хора усетете се,че има нещо гнило и не давайте 195 лв + доставка на вятъра.

Това, че ти не можеш да си позволиш преса за 195 лв, не е подкрепя твърдението ти, че има нещо "гнило". Айде моля те. Нормално е да плащаш за качество. А отностно въпросната ellyradeva за мен това  единичен пример, а не показател за лоша рекламна кампания. Не мисля, че можеш да даваш мнение относно продукт, който не си използвала.

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 09:53 от astile

# 657
ОООО и astile се включи!Sorry,че теб те забравих! И ти си от рекламната кампания,ама защо се мъчите бе хора.Така няма да ви провърви.И грешиш,че не мога да си я позволя 195 не са ми проблем,защото сега съм си поръчала на GHD,за която съм сигурна,че е страхотна,за разлика от вашите самозвани преси,които и без да съм ги използвала знам от използвали ги потребители,че не струват.А ти що се трепеш да пишеш хвалби по форумите не ми е ясно.Ето един твой цитат:
astile

МнениеПуснато на: Сря Ное 19, 2008 9:45 am    Заглавие:
Здравейте,
живяла съм известно време в Англия и използвах GHD. Когато се върнах в България се опитах да си доставя GHD, но се оказа, че всички преси, които се продават не са оригинални ... холограмата с уникалния код не съвпада. За щастие намерих SHEHAIR, които практически са едни и същи с GHD. Много съм доволна, на съвсем разумна цена са и освен това дойде с подарък - термозащитен спрей и топлоустойчиво калъфче. Ако някой се интересува може да провери в интернет ... горещо ги препоръчвам ...
А ето и линка да се убедите: http://www.elegantna.com/forum/viewtopic.php?t=1081&postdays … =asc&start=15
Е това,ако не е реклама,здраве му кажи!
И ми направете една услуга да не пишете повече по форумите и особено в този да пълните темата,за да не си я взема пресата и да показвам снимки и клипчета какъв е ефекта от нея,защото тогава всичките ви "фенове" ще разберат каква е всъщност прехваленатапреса She hair.

# 658
ОООО и astile се включи!Sorry,че теб те забравих! И ти си от рекламната кампания,ама защо се мъчите бе хора.Така няма да ви провърви.И грешиш,че не мога да си я позволя 195 не са ми проблем,защото сега съм си поръчала на GHD,за която съм сигурна,че е страхотна,за разлика от вашите самозвани преси,които и без да съм ги използвала знам от използвали ги потребители,че не струват.А ти що се трепеш да пишеш хвалби по форумите не ми е ясно.Ето един твой цитат:
astile

МнениеПуснато на: Сря Ное 19, 2008 9:45 am    Заглавие:
Здравейте,
живяла съм известно време в Англия и използвах GHD. Когато се върнах в България се опитах да си доставя GHD, но се оказа, че всички преси, които се продават не са оригинални ... холограмата с уникалния код не съвпада. За щастие намерих SHEHAIR, които практически са едни и същи с GHD. Много съм доволна, на съвсем разумна цена са и освен това дойде с подарък - термозащитен спрей и топлоустойчиво калъфче. Ако някой се интересува може да провери в интернет ... горещо ги препоръчвам ...
А ето и линка да се убедите: http://www.elegantna.com/forum/viewtopic.php?t=1081&postdays … =asc&start=15
Е това,ако не е реклама,здраве му кажи!
И ми направете една услуга да не пишете повече по форумите и особено в този да пълните темата,за да не си я взема пресата и да показвам снимки и клипчета какъв е ефекта от нея,защото тогава всичките ви "фенове" ще разберат каква е всъщност прехваленатапреса She hair.

Гледай сега мила, не се изказвай от името на другите. Не знам каква ти е мотивацията и какво целиш.Само като гледам как се палиш по темата и с каква злоба подхождаш ми става ясно, кои всъщност е поставеното лице. Остави потребителите сами да изкажат гледна точка.

P.S нормално е ако обвиняваш някого да подкрепиш мнението си с някакви доказателства.

И в заключение : "Свят широк, хора много"  всеки има право на позиция в случая.

# 659
  • град-държава
Цитат

Joy

Спокойно мила,вече има качени снимки на ефекта....и както виждам си пропуснала една съвсем малка подробност,че GHD и She hair са кажи речи една и съща фирма...има информация по-напред в темата... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт