Керамична преса за коса !

• 216 201
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 630
  • град-държава
Вчера се правих на къдрици с пресата за проба,еми става яко и е по-лесно от колкото си мислех...изгледах едно филмче и се почнах,и така докато се пробвах си бях навила половината коса,накрая и му хванах цаката с къдрите в основата,че първите ми станаха само от средата на кичура...стават плавни,лъскави и приятни вълни,мъж ми като ме видя отбеляза,че съм като русалка(истината е,че никога не ме виждал с навита коса  Laughing ).Определено бях сигурна,че няма начин да се справя,но техника е елементарна,поне на мен ми се видя по-лесно от колкото с маша примерно и учудващо по-бързо става от самото изправяне  newsm78...

# 631
  • София
Здравейте момичета,

Моля ви тези от вас /от София/ които вече са купили Рамингтън S3007 да ми кажат от къде са го направили, тъй като в сайта на техномаркет виждам същия модел, но изглежда по различен начин - http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09034680 от пресата в сайта на рамингтън http://www.remington.bg/product/presa-za-izpraviane-shiroki-ploc … otect-shine-s3007...

Аз си купих този модел от Техномаркет и е същият, като този в сайта на Ремингтън. Не знам защо в сайта на Техномаркет са пуснали тази снимка, като това не е този модел.
Иначе пресата е страхотна, писала съм назад  Peace

# 632
ЗДРАВЕЙТЕ!МОЖЕТЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕТЕ НЕЩО ЗА ПРЕСАТА НА IMETEC- BELLISSIMA.В РЕКЛАМАТА Й Е СТИЛИСТ КАПАНОВ?

# 633
3m,ти сега ме притесни,тъкмо щях да си я купувам тази преса(за SHE mk4 става въпрос нали).Как така те скубе,да не би само твоята нещо да е дефектна?Досега само хубави отзиви за тази преса съм чела.
Ahasver,твоята така ли е?Казвайте докато още не съм я поръчала,не искам да взема нещо и после да съжалявам Praynig

# 634
  • град-държава
 Mr. Green
вече на всяка страница се обяснявам,чак на мен си досадих...мен не ме скубе въпреки,че имам дълга и гъста коса,преди да мина с пресата сресвам кичура с гребен или го държа пред пресата докато изправям,вече ще си помислят тука,че работя за Ши,аз лично реших да не правя  компромиси и си я купих,не съм съжалила нито за миг,но всеки има право на избор... Peace

# 635
моята е широкия стайлър, но косата ми не е като нормална коса, а "чудо", така че не съм масов критерий. днес вече не почна да се чупи вече, но малко послегнаха краищата (винаги така ми става), но не съм слагала фиксатор на прическата. Аз с мойто "чудо" на главата не се доверявам вече на уредите от шир-потребата, защото шкафа ми е пълен с такива.
Няма да съжаляваш, ако си я купиш.

ahasver, без майтап ама наистина си помислих, че работиш за Ши, заради косата Laughing

# 636
  • град-държава
Цитат
ahasver, без майтап ама наистина си помислих, че работиш за Ши, заради косата

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Работя в корено различна сфера,можете да бъдете спокойни Laughing Laughing ,а какво общо има косата ми  newsm78....

# 637
Ahasver извинявай че съм ти досадила,но за първи път прочетох че пресата скубе,та затова реших да те питам. Peace

# 638
Пресите на SHE изобщо не скубят. Аз имам розовата и съм много доволна. Преди имах на Ремингтон и няма да ви кажа за какво скубане и късане на косата ставаше въпрос.Откакто си купих тази, направо се родих. Ако имате възомжност да отделите повече средства за преса, не се колебайте за She и сами ще видите резултата.

# 639
Мимето, кой модел на Ремингтон имаше, да знаем да не го купуваме?

# 640
Ох, не знам кой е модела. Довечера, като се прибера, ще го видя, но е стара пресата. Може би отпреди 2 години.Дори пише, че е с тефлоново покритие.Тогава струваше 69 лева.

# 641
# 642
Не, не е тази. Широка е и се сменят приставките, има и за вафлички. Не искам да кажа нищо лошо срещу марката, но тази, която имах беше ужасна. Една приятелка си купи миналата година и е доволна, изправяла ме е с нейната, по-добра е от моята, но ако трябва да я сравнявам с She, няма база.......

# 643
Хайде стига вече с рекламата на She,че ме ядосахте!Разбрахме,че пресата не струва и скубе и не изправя добре!Всички, който я хвалят са подставени лица, особено elly.radeva,eratomuse,ahasver и mimeto85.Толкова ли ви куца рекламната кампания и маркетинговия отдел,че се спуквате да пълните форумите с мнения за нея.Хора усетете се,че има нещо гнило и не давайте 195 лв + доставка на вятъра.

# 644
 Simple Smile Така е, по време на криза, трябва да се оцелява....... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт