Керамична преса за коса !

• 216 158
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Еееех, и аз четох-четох и най-накрая се обзаведох с преса  Crazy
Взех си тази Remington от Техномаркет - странно защо обаче в сайта им нещо не откривам точно моя модел  newsm78
http://dropshiponline.co.uk/images/S3007C.jpg
Била с три покрития - тефлоново, керамично и турмалиново и момичето в Мола ме убеди,че е много добра  Simple Smile
Току що я пробвах и е супер!!  Flutter

# 481
  • Пловдив
И АЗ ИСКАМ ПРЕСАААА  #Cussing out сега бях до Бонжур,имат 2 преси на кръст и нищо не могат да ми кажат повече за тях,питах си фризьорката,тя ми каза да видя в Зарата.Другото което е че се опасявам да не си увредя косата .Сега юе отида да разгледам в зара какво има и така Sad пожелайте ми успех

# 482
  • София
Взех си тази Remington от Техномаркет - странно защо обаче в сайта им нещо не откривам точно моя модел  newsm78
Била с три покрития - тефлоново, керамично и турмалиново и момичето в Мола ме убеди,че е много добра  Simple Smile

Преди един час си купих същата и съм възхитена. Страхотно изправя  Peace

# 483

Цена?

Преди един час си купих същата и съм възхитена. Страхотно изправя  Peace

# 484
  • София
Вивиан , радвам се,че и ти си доволна от тази преса  bouquet На мен, понеже съм с две леви ръце,  ми е много удобна за ползване, защото е широка   Laughing
Mary.Luаз я купих за 89лв  Simple Smile

# 485
  • Пловдив
Вчера малко след като писах си взех и аз  Grinning Remington S2002 снощи я пробвах мн бързо и лесно стана,като се има предвид че за пръв път ползвам преса,струва си наистина,освен това гаранцията /недай си Боже/ е 3 години Simple Smile взех си и протекция и кристали на Christian of roma

# 486
  • София
gerry_1912 какво си взе за предпазване?

# 487
  • София
Преди или след пресата слагате кристалите?  newsm78
Те нали не са термозащитни? Друго нещо слагате ли или само кристали?

# 488
  • София
Аз лично слагам преди пресата нещо с термозащита, а след това - кристалите.

# 489
Каква е цената на пресата на Ремингтън? Моята нещо взе да сдава багажа и се ориентирам към нова вече.

# 490
Преди време в Златна рибка гледах един много интересен продукт от серията Ултра Лис-термозащитно олио.В момента го няма,дано скоро пак заредят.

# 491
  • София
Каква е цената на пресата на Ремингтън? Моята нещо взе да сдава багажа и се ориентирам към нова вече.

89 лв от Техномаркет.

Преди време в Златна рибка гледах един много интересен продукт от серията Ултра Лис-термозащитно олио.В момента го няма,дано скоро пак заредят.

Интересно, ще следя и аз, само да не забравя  Crazy

# 492
  • Пловдив
gerry_1912 какво си взе за предпазване?

Значи синичкото е протекцията,а жълтото са си кристалите и двете са на Christian of Roma.Иначе и момичето където си взех пресата и крристалите и протекцията ми обясни как се позлват.Значи кристалите се нанасят след баня на влажна коса.Протекцията се впръсква когато косата вече е суха непосредственно преди пресата/пресата се ползвала на суха коса/.И понеже съм Тома неверни,се оабдих и на фризьорката ми,тя ми каза същото Simple Smile
 И така на Протекцията пише още :Витамин Б5,запазва хидратацията и блясъка на косата.Начин на употреба.подсушете косата на 80%,впръскайте протектора върху цялата коса и изправете с преса.
 Кристалите Saphir : Флуид за изтощена коса с ленено семе.Съдържа ултраполимери,предотвратява цъвтежа,придава блясък.Начин на употреба нанася се на измита влажна коса
 Надявам се да съм ви била полезна  Hug

# 493
  • София
gerry_1912, мерси за инфото   bouquet
Само да попитам каква е цената на протекцията?

# 494
Гледах я днес тая преса и се чудех дали да я взема. Моята коса не е много къдрава, но пък е гъста и твърда и се чудя тая преса дали ще успява да ми я изправи. Някой може ли да качи снимка на резултата, за да видя какви коси изправя, че наистина ми е проблемна косата в това отношение.

Общи условия

Активация на акаунт