Керамична преса за коса !

• 216 179
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 585
  • град-държава
http://www.shehair.bg/index_bg.html

На контакти е номера на Зорница,звъниш и поръчваш... Peace

# 586
Здравейте,
прочетох темата и се спрях на пресите на Ремингтон. Искам да ви попитам каква е разликата между пресите с по-тънки и с по-широки плочи. Забелязах, че тези с тънките плочи ги водят "професионални". Но ми се струва, че за дълги коси препоръчват преси с широки плочи Rolling Eyes
На кой вариант да се спра от тези: http://www.remington.bg/presi-za-kosa ?
Косата ми е дълга, гъста, леко чуплива, имам и бретон.

# 587
  • В центъра на мръсотията
С широките плочи се изправя по-лесно, особено ако си начинаеща. Аз също реших да си взема Ремингтън, S3007 - защото само си изправям косата. Ако искаш да си правиш и къдрици, може би - S1032 е твоят модел.

# 588
Вики, кой модел на Ремингтон точно, че много се коментираха... И чакам да споделиш резултат, че и аз съм хвърлила око на един... Grinning

S3007 си взех. Много съм очарована, моята коса е ужасно къдрава, за около 30 мин е изправих, без никакви проблеми, обикновено със сешоар и старата ми преса ми отнемаше към 1 час, час и нещо ,много ссъм доволна засега от нея... Peace

# 589
Някои преси имат и "йонизиращ ефект" той за какво е?  Rolling Eyes

# 590
Някои преси имат и "йонизиращ ефект" той за какво е?  Rolling Eyes

Моята има... в магазина ми обясниха, че предпазва косата от наелектризиране...

# 591
Простете невежеството ми,но това турмаллиново покритие каква роля играе?Тефлоновото,предполагам е да не "залепва" косата.
Аз също съм хвърлила око на Ремингтън S1032.На първо четене разликата м/у нея и модел 3007 е само,че S1032 освен че изправя,също и къдри.Не виждам обаче допълнителни приставки,само някакъв диск.А разликата в цената им е 30 лв.  newsm78

# 592
Няма приставки за къдрене - къдриците се получават като по един по-специален начин се хваща и навива косата около пресата - не съм го правила, но съм гледала филмче.

# 593
Всъщност и аз се колебая между 3007 и 1032. А защо с 3007 да не може да се къдри? Thinking
Турмалиновото покритие всъщност е диамантено /уауу Mr. Green/ Поне така го описват в Ларедут. http://www.laredoute.fr/vente-lisseur-aqualisse-extrem-remington … 934095#DescDetail

# 594
Няма приставки за къдрене - къдриците се получават като по един по-специален начин се хваща и навива косата около пресата - не съм го правила, но съм гледала филмче.

Аааа,това не е за мен,нямам време да експериментирам,виж как ще си спестя 30 лв  Mr. Green

# 595
 Ей така става  На мен ми изглежда непосилно упражнение за двете ми леви ръце  Mr. Green

# 596
Абе бе не е трудно като гледам,обаче аз на реклами много не вярвам  Mr. Green
Не мога да си обясня как след като навивам,после изтеглям и изправям и пак стои на стружки  newsm78 Иначе точно такива къдрици искам да си правя,сигурно ако му хванеш цаката,ще е лесно.

# 597
Искам да благодаря на astile за отговора - много ме улесняваш. Аз все още търся възможност да поправя старата си преса, но ако реша да купувам нова, определено ще ти се доверя.
Колкото до къдренето с преса за изправяне, можете да вярвате на рекламите. Аз съм го правила и става страхотно, но трябва да се използват стилизиращи продукти, защото иначе къдриците се изправят като клечки направо. Просто преди да издърпате кичура с пресата я завъртате и така косата се опира на ръбовете на плочките и се извива, въобще не е трудно. Разбира се трябва пресата да го позволява, не със всяка може да стане, но то в характеристиките на пресата трябва да си пише, че става за къдрици.
 newsm03

# 598
ahasver - Искам само да попитам,с тази преса на SHEHAIR може ли да се правят също така и къдрици ?

# 599
  • град-държава
да,на сайта има цялата иформация,аз не съм пробвала още... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт