Керамична преса за коса !

• 216 274
  • 1 097
  •   2
Отговори
# 735
Здравейте, момичета. И аз съм от тези, които от седмици четат форума и резултатът е тотално объркване. Надявам се до нова година поне да взема решение. Много съм се наточила на ремингтън S-1031, но я нямаше в магазините, когато проверявах и ме е страх да я поръчам без да съм я пробвала.
Тъкмо се бях навила да си поръчам преса на Shehair след всичките хвалби във форума, че били същите като GHD, но все пак открих салон в който имаха и двете преси и ги пробвах едновременно на косата си - съжалявам, че ще разочаровам много хора, но моето мнение е, че пресите нямат нищо общо и това, че She са два пъти по-евтини не е случайно. На мен наистина леко ми скубеше косата и изправя по-трудно, освен това не става за къдрици, защото плочите не са хубаво извити и остават черти.
Не искам да противореча на доволните от She, просто такива са моите впечатления.
Колкото до пресите, които рекламира Капанов - има ги вече в Технополис, н не ми разрешиха да ги изпробвам. Ако някой има впечатления, нека сподели.
Пробвах също и въпросната преса на Philips с вибрациите - не знам дали е от тях, но пресата е много добра за изправяне (доста по-добра от She в интерес на истината). Аз не си я взех, тъй като искам пресата за изправяне+къдрици, а тази е само за изправяне.
Явно пак към GHD ще трябва да се насоча, дано този път да не се разтопи, защото определено за мен е много скъпа Sad

# 736
Забравих още нещо - гледах тези преси http://www.babylisspro.com/babyliss.html и мисля, че ще са много добри, може би като GHD, обаче доколкото виждам и те не се продават в България и не знам каква е цената. Моля, ако някой знае от къде могат да се купят, колко струват и най-вече дали са добри, да пише - ще съм много благодарна.

# 737
Забравих още нещо - гледах тези преси http://www.babylisspro.com/babyliss.html и мисля, че ще са много добри, може би като GHD, обаче доколкото виждам и те не се продават в България и не знам каква е цената. Моля, ако някой знае от къде могат да се купят, колко струват и най-вече дали са добри, да пише - ще съм много благодарна.
От сайта им може да се поръчат.Ето линк - http://www.-spam088-.com/product.php?id=1083&company_id=7&am … amp;subcat_id=113 .
И аз исках коментари за тази преса,но явно никой няма такава,а на клипчето изглежда наистина много добра.Цената си я пише на линка,който ти дадох.
Аз бях се навила да си купувам преса Shehair,но после прочетох и много мнения,че пресата не била добра и се отказах.
За пресата,която Капанов рекламира - Моят фризьор ми я препоръча.Каза,че била много добра,пък й не е на висока цена.Става също и за къдрици май.Ще ходя до салона им да я пробвам и после ще ти пиша в темата.
Иначе аз за сега съм се насочила към GHD,но ако пресата,която Капанов рекламира/Bellissima/ е добра мисля,че ще си взема такава.А какво е станало с твоята GHD ? След като си имала,сподели,наистина ли са толкова добри тези преси ?

# 738
клипчето модела е с права коса, наистина не знам какво и изправят

# 739
  • град-държава
Цитат
освен това не става за къдрици, защото плочите не са хубаво извити и остават черти.

нищо лично,но това вече е абсолютна глупост... ooooh!

# 740
      Здравейте,момичета!Стана ми интересна темата за пресите и изчетох всичко.Аз съм с много къдрава,дълга до кръста гъста коса и си я харесвам така и много рядко я изправям.До сега са ме изправяли със сeшоар и с преси, които никога не ме е интересувало какви са.Една моя приятелка има shehair  и понеже много я хвали, решихме да я пробваме на моята коса. Много лесно и сравнително бързо стана абсолютно права, не съм усетила никакво скубане като имате предвид, че къдравата коса се заплита. Косата ми стана много мекичка и следващите два дни не мръдна.Аз не съм фенка на пресите, нямам намерение да си купувам, просто от време на време експериментирам за разнообразие. Просто исках  да споделя и аз моето впечатление...

# 741
Здравейте,и аз искам да споделя мнението си за GHD и She.Преди време ходех във фризьорски салон ,където ползваха GHD и останах наистина мн. доволна.Наскоро ,обаче бях в салон ,който работи със SHE и мога да кажа ,че също останах  доволна,макар че мога да открия известна разлика в полза на Ghd.Но като цяло мога да кажа ,че се постига почти еднакъв ефект и даже мисля да си поръчам SHE.След което пак ще пиша коментар ,как съм се справила с нея в домашни условия.Иначе ,косата ми е дълга почти до кръста и леко се начупва.

# 742
Благодаря за информацията, eviinka. Моята Ghd ми се разтопи в косата и още не мога да си оправя бретона. Обаче тя не беше оригинална, защото я поръчах по e-bay и са ми пратили някаква имитация. Въпреки всичко резултатите бяха страхотни, докато не се развали. Обаче по-напред във форума беше писано, че и оригинални са се разваляли бързо и затова се чудя дали да я поръчвам, тъй като нямат представители тук и въпросът с гаранцията е малко по-сложен. Фризьорката ми каза, че и GHD, и She нямат релета и затова тя постоянно ги вклщчва и изклщчва, за да не прегреят, понеже вдигат много висока температура.
 Thinking

# 743
От сайта им може да се поръчат.Ето линк - http://www.-spam088-.com/product.php?id=1083&company_id=7&am … amp;subcat_id=113 .
И аз исках коментари за тази преса,но явно никой няма такава,а на клипчето изглежда наистина много добра.Цената си я пише на линка,който ти дадох.

Няма информаця, няма гаранця, трябва кредитна карта!!! Ами погледнете тук ако искате има 15% Коледно намаление!!! BaByliss Pro

# 744
Здравейте, момичета. И аз съм от тези, които от седмици четат форума и резултатът е тотално объркване. Надявам се до нова година поне да взема решение. Много съм се наточила на ремингтън S-1031, но я нямаше в магазините, когато проверявах и ме е страх да я поръчам без да съм я пробвала.
Тъкмо се бях навила да си поръчам преса на Shehair след всичките хвалби във форума, че били същите като GHD, но все пак открих салон в който имаха и двете преси и ги пробвах едновременно на косата си - съжалявам, че ще разочаровам много хора, но моето мнение е, че пресите нямат нищо общо и това, че She са два пъти по-евтини не е случайно. На мен наистина леко ми скубеше косата и изправя по-трудно, освен това не става за къдрици, защото плочите не са хубаво извити и остават черти.
Не искам да противореча на доволните от She, просто такива са моите впечатления.
Колкото до пресите, които рекламира Капанов - има ги вече в Технополис, н не ми разрешиха да ги изпробвам. Ако някой има впечатления, нека сподели.
Пробвах също и въпросната преса на Philips с вибрациите - не знам дали е от тях, но пресата е много добра за изправяне (доста по-добра от She в интерес на истината). Аз не си я взех, тъй като искам пресата за изправяне+къдрици, а тази е само за изправяне.
Явно пак към GHD ще трябва да се насоча, дано този път да не се разтопи, защото определено за мен е много скъпа Sad
Здравей, би ли ми казала в кой салон си била, понеже аз също се колебая между двете преси и искам да ги сравня. Моя позната си е взела на SHE и досега негативни отзиви не съм чула, аз съм ползвала на GHD и ако наистина няма разлика между пресите ще си направя един коледен She подарък  Laughing

# 745
  • София по рождение
а каква е тази с вибрации извинете, кой модел?

# 746
Уж попрочетох темичката, но ще ме извините , ако не съм видяла това, което ме интересува. А именно-някоя от вас има ли преса за коса с пара и ако да-от къде е купена?

# 747
Уж попрочетох темичката, но ще ме извините , ако не съм видяла това, което ме интересува. А именно-някоя от вас има ли преса за коса с пара и ако да-от къде е купена?
в метро има на 30 лв. с пара за изправяне ... и "вафлички"но с метални плочи аз сам доволна за сега,а за напред дано ми щади косата Rolling Eyes (по напред пише че металните плочи горели много косата - е те не че керамичните щадят кои знае колко де но ... въпроса е до пигмента на косъма ( за за жалост съм със слаба коса , но нали трябва да сам хубава Mr. Green
ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ  santa2   

# 748
Някой ползвал ли е този модел на Ремингтон: http://www.bg-look.com/uredi-za-krasota/remington-S2004
Плочите са като обвити в плат Rolling Eyes За пръв път виждам такова покритие.  Дали върши добра работа?

# 749
joremimi    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт