ВРАЦА - 5

• 22 301
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
. Предполагам че всеки д-р с уговорка би го направил
I bez ugovorka go pravjat. Petkova sy6to mi sloji upoika pri 6ieneto, a ne sym pla6tala nito stotinka na nikogo  Peace

Red_Sonya, vsi4ko 6te byde nared! 6te vidi6 Hug

# 241
Я вижте какво си направих с Валенцето. Моята сладуранка. Hug

# 242
  • с/у ОколоМръсТното
лелелеле, бейби - много яко. Личи си, че те бива по разните му там фотошопски и рамкови въпроси.  Peace

Ще взема да те употребЪ някоЪ денЪ.  Laughing

# 243
Благодаря,
знам че всичко ще е наред, имам добро предчувствие, пък и Arven доста ме успокой..
_baby  това фототапет ли е? уау супер.. как?

# 244
Привет и от мен !  Grinning

Доста сте изписали, а нямам време сега да чета. Утре ще чета. Днес нямах нет. #Cussing out

По въпроса за докторите и двата пъти раждах при д-р Партовска с уговорка и двата пъти ходих при нея и на консултация. Кожата ми не е съдрала.  Wink Много съм доволна.

# 245
лелелеле, бейби - много яко. Личи си, че те бива по разните му там фотошопски и рамкови въпроси.  Peace

Ще взема да те употребЪ някоЪ денЪ.  Laughing
Е стига де. Пораснаха ми ушите  Joy
Ето я тайната на снимката   http://www2.photofun.od.ua/ А сега да видим и вашите творения.

# 246
Сетих се какво ми липсваше от Враца, когато бях в София:
-Топлия хляб
-Водата - много си е хубава нашата водичка  Hug

# 247
Сетих се какво ми липсваше от Враца, когато бях в София:
-Топлия хляб
-Водата - много си е хубава нашата водичка  Hug
Мммм, да! Тук мога да си пия вода от чешмата, а в Сф смърдеше Sick

# 248
Здравйте мами  bouquet
и  днес е кофти ден, когато е такова времето само ми се спи и нищо не ми се прави. А и някакви депресии се опитват да си прокарат път Rolling Eyes . А колкото до водата в София, нямам такива спомени- даже много ми харесваше, явно не в целия град е еднаква ( може би зависи от тръбите). Даже и тук във Враца при свекърва ми водата е отвратителна, но у нас е супер.

# 249
Red_Sonya и всички момичета , много съжалявам, че предизвиках такъв дебат и се извинявам за което   bouquet

Просто споделих чуто мнение. Разбира се, че не си длъжна да се съобразяваш! Ако усетиш feeling между себе си и лекаря, който си избрала, според мен няма значение другите какво казваме.

Пак се извинявам, косвено и на лекарката и пожелавам приятен ден на всички  Hug

P.S. За Шейново и на мен ми говореха глупости, но аз така бях решила и ако някой ден реша да имам отново дете, пак там ще отида и пак при Лозанов   newsm20

Red_Sonya, сигурна съм, че всичко ще мине като приказка и те съветвам да си мислиш само хубави и ведри неща.
Прости ли ми вече?????

# 250
Red_Sonya и всички момичета , много съжалявам, че предизвиках такъв дебат и се извинявам за което   bouquet

Просто споделих чуто мнение. Разбира се, че не си длъжна да се съобразяваш! Ако усетиш feeling между себе си и лекаря, който си избрала, според мен няма значение другите какво казваме.

Пак се извинявам, косвено и на лекарката и пожелавам приятен ден на всички  Hug

P.S. За Шейново и на мен ми говореха глупости, но аз така бях решила и ако някой ден реша да имам отново дете, пак там ще отида и пак при Лозанов   newsm20

Peace
не се притеснявай, нали за това сме тука да си казваме мнението

# 251
А там в Шейново имаше един доктор който минаваше сутрин на визитация. Той беше един гологлав   и симпатичен със страшно чувство за хумор и всички му викаха д-р Хаус. Не си спомням обаче как се казваше. Та той на една от консултациите влиза в стаята а ние завити. Като каза:
-Момичета нали знаете, че обичам сутрин като мина да ви гледам голи.
Много готин човек беше. А най-хубавото което каза беше когато ми каза че ше ме предложи за изписване. Joy

# 252
Сещам се кой е Laughing, той и Лозанов е гологлав с една много хубава сребърна верига на врата, младеж, сигурно моя възраст някъде....страшно парче  Embarassed

# 253
Май точно той беше Thinking

# 254
Този Лозанов е от Мездра. Майка му е стоматоложка и ми го хвалеше много. Докато бях бременна ме вижда и ми каза ако имам нужда от лекар да й се обадя, ама аз предпочетох във Враца даси раждам. Винаги съм се чудила момичетата които раждат в Сф не със секцио кога отиват там  newsm78 .Аз както преносих 2 седмици сигурно трябваше з амесец да остана там  Blush То и затова реших да си остана тук де но и това е пак въпрос на избор.

Тони не се притеснявай за отзивите. Нали затова сме тук да обменяме опит. Както се каза по- горе винаги ще има доволни и недоволни   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт