Юлските деца, чакат Надето /здрава/ у дома

• 12 541
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
  • София
 newsm59ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,БЕТА! newsm59
Да си жива и здрава,много любов и щастие,все така послушно детенце и обичлив мъж ти желая!
Днес бяхме на едно ново клубче близо до нас-много съм доволна,имаше и хубава площадка навън и поиграхме много!Временцето беше супер!
Ето малко снимчици:
http://images20.snimka.bg/004490663.jpg
http://images20.snimka.bg/004490668.jpg
http://images20.snimka.bg/004490710.jpg
http://images20.snimka.bg/004490716.jpg
Ние закусвахме сандвич с шунка и кашкавал,понякога плодово кис.мляко с бисквити,друг път баничка,изобщо и ние така-каквото намерим сутринта в кухнята. Grinning
Ети-наистина много са ти красиви творенията-браво! Peace
Пиги-по-добре ли се чувстваш?Купи ли си хомеопатичните гранулки-помагат ли ти?
НАН-много се радвам,че вече си по-добре,Диа какво прави?
Иси-как е семейството?
Попова-какви депресии те обхващат? Sad

# 121
  • София
Аз го обърнах на въпросник направо Embarassed,ама ми е интересно как сте и затова! Hug

# 122
Честит Рожден Ден, Бета!Бъди жива и здрава и нека само щастливи моменти да имаш с щерка си!

Еййй, amerie, благодарско за идеята! PeaceНе ми беше хрумвало да предложа райска ябълка.

Ели, аз също не давам попара.На Мария й се гади от нея SickСъс сандвичи не сме започнали още, но давам кус-кус, качамак, кис.мляко с бисквити, кис. мляко с пасиран плод, плод с бисквити.Опитах с корнфлейкс, но и това не й хареса.Овесените ядки също вече не ги иска.Много е капризна по отнощение на закуската(само)

Пепи, Пепи
, няма начин да бъдеш забравена! GrinningЛипсваш ми в темата Hug

# 123
Днес цял ден бяхме навън. Имаше само 1 период от 1 час на обяд и пак на разходка. Слънчево беше, но многооооооооо студено cold
Сега вече мога да се похваля. Снощи ми се обадиха на мобилния тел, че съм спечелила кафе-машина. Не е някаква кой знае каква марка, ама ще я държа като резервна. Така, че утре никакво кафе не си правете-от мен ще е. / само да имам интернет/.
Аз още не съм давала цитруси на Венци.
Днешната ни закуска беше мляко, понеже мама трябваше да излиза рано и да си призная малко ме мързеше  Embarassed
Ето и най-новите ми произведения за базара, ако някой иска да ги види ето линк:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=190428&photo=8
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=190428&photo=6

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 22:43 от eti_31

# 124
  • някъде
Ети, честита кафе машина със здраве да си я ползвате Hug! Утре ще си чакам кафето да знаеш Naughty
Аз съм давала на Алекс цитруси- портокали и мандарини!
И тук беше слънчево, но студено- сутринта излезнахме с количката, но се видях в чудо- не иска да седи дълго в нея, а след обяд пред къщата си игра с едно детенце! Wink

# 125
Идеята за Коледно събиране е мноооого приятна, аз съм "ЗА". Даже и преди това. Някоя от организаторките да се включи  Hug

# 126
  • Варна
Честит Рожден Ден ,Бетта!!!Много здраве,щастие и успехи ти желая!Обичай и бъди обичана от любимите си хора!!!

# 127
  • София
Момичета, много ви благодаря за милите пожелания, да ви се връщат!

Чакам да се качи едно клипче, за да ви покажа как гоним гълъбите, че скоро не сте ни виждали, но май няма да го дочакам, мотае се нещо. Та затова слагам една снимка на Яна как държи снимка на тати:

Ети, браво на теб, направо ти се чудя как успяваш с две деца, домакинстване, кулинарстване, че даже и "извънкласна дейност"  smile3501.

Ели, Яна сутринта яде прясно козе мляко с бисквити, но не й е от любимите, попарата също не е, затова й давам 1-2 пъти седмично. Най обича кус-кус и сандвичи - печем си с яйце и кашкавал или сирене, само с кашкавал, давам й кисело мляко с бисквити също, понякога мекици от бабините, такива неща. Така че на вашият татко кажи, че и други дават сандвич със сок, аз обикновено й правя от ябълка и круша, а понякога добавям и още нещо - грозде, мандарина.
Овесени ядки не съм предлагала скоро, защото преди не й харесаха. Вие как ги правите?

И аз съм за коледно събиране, дано успеем да се организираме  Peace.

Яна днес най-накрая се престраши да я изплакнем със слушалката, преди я беше много страх. Няколко дена плакнахме патетата и другите играчки, с които се къпем и накрая претръпна. Ние все още я къпем във ваничката, но май вече започва да й окъсява.

Страшна фантазия има това дете, днес на един орнамент по пижамата ми каза, че е жаба (тя й вика баба), как ги видя тия жаби, аз никога не бих ги забелязала. Най-странно ми е защо на едно високо цвете в кухнята казва, че е бебе Яна  newsm78.

Иначе вече си личи, че ще фръцла, поне по три гердана си окачва плюс телефона и така си ходи из нас  bowuu.

# 128
Ох, станала съм в 5 да ви направя сто кафета. LaughingАми така де, бавно става все по 4 hahaha
Ето и обещаната почерпка:

за мамите без диета: .
Ето и момичетата, които обичат нес-кафе:

# 129
  • Варна
Добро утро от нас Grinning

И аз да попиша малко Wink
Срещата в София мина супер,даже татито ни ме бъзикаше че,като малко дете съм се държала,така ми беше кофти като трябваше да си тръгваме.тропах пред колата hahaha
Снимки по-късно ще кача като имам по-вече време.те обаче са почти същите,само от различен ъгъл е снимано.

Изключително много се развам,че можах да видя мами с които си пишем отдавна.беше ми много интересно да си говоря с тях.Амери,Нанни,Нита,дидито,и татковците.да не забравя някого ooooh!Моят мъж се дърпаше,но след това каза че си е изкарал супер Party
Благодарим за топлото посрещане Hug

Да разкажа малко за нашите неволи...

Ами накрая реших ,да не правим изследванията при Мустаков Confusedолкова много четох,а и постоянно ни се разминаваха нещата,според мен това си е знак отгоре ,че нетрябва да ги правя.ако искате ми се смейте,но аз така си мисля.точно в неделя вечерта,когато бях решила,да ходим пред кабинета на
Мустаков/в понеделник/и да чакаме докато не ни приеме,влязох в нета и намерих една тема за доктора,която тотално ме отказа.а за още по-голям късмет ,моя ме мида какво чета и отсече "край,никакви изследвания"!!!.
Абе милички,тряБва да му вземат 5 куб.кръв #Crazy #Crazy #Crazy
Абе това е супер много,направо не си го представям ooooh!.отделно от това ми стана ясно,че всичко се прави за пари. на много хора които се ходили там,са  им откривали какви ли не алергии,а в последствие се оказвало че им няма нищо.за какво да си тормозя детето???
Реших да започна лека,полека сама да си го захранвам.по една нова храна в седмицата,ще си го следя и така.говорих и с Хомеопатичката и тя ме подкрепи.сега започвам бавно и славно.с много търпение и внимание и се надявам да успея е най-вече всичко да е наред.
Ами на нвего толкова много му писна,да яде само картофи и ориз,че отказва готвено и иска само сухари и солети,и оризовки.УЖАС Rolling Eyes

Димитър също пие мляко сутрин,а след това закусва в 10ч.Амери ,не сте сами Wink.не ми дава сърце да му взема млекцето,така си го обича.а пък и с тези диети Confused

И така.....надявам се да успея Praynig
Също така,съм купила един пакет Памперс гащи,и от днес го мятам на тоалетната.,да видим...... нещо ми се струва че няма да стане на моята Tired

Пиги,много целувки от нас Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ети31,чакам си кафето Mr. Green

# 130
  • Варна
Опа,аз докато публикувам и кафенцето пристигнало Mr. Green

Ети,Млясссссссс Laughing

# 131

Изключително много се развам,че можах да видя мами с които си пишем отдавна.беше ми много интересно да си говоря с тях.Амери,Нанни,Нита,дидито,и татковците.да не забравя някого ooooh!

Crossing Arms

Бета, честит рожден ден. Желая ти много здраве и семейно щастие!   bouquet

Ема и тази нощ не спа като хората,. Какво му става на това дете не знам, но като се събуди по 2 часа бодува, е тази нощ я оставих да се нареве  ooooh! Какво ли са си помислили съседите  Crazy
Ема закусва предимно попара, много я харесва. Сега закусва плодово кисело мляко, но не го долюбва нещо.

Дидито, знам го този детски клуб. На мен лично не ми харесва изобщо. Ако е хубаво време става, навън е хубаво, но вътре  Sick Ходихме с Боряна миналия месец, не разочарована ами не знам какво да кажа. Мръсен мокет, където искат да си събуя детето, ми не ги събухме малките  Naughty Тясно, мирише на гадно, и няма нито един аниматор. С 2 думи според мен е под всякаква критика. Не се сърди, важното е, че малките са си поиграли, но аз лично няма да повторя там  Naughty

Чао за сега, после пак ще се включа.

Последна редакция: ср, 14 ное 2007, 09:43 от Попова

# 132
 Hug

Попова тя се е извинила де, ако пропуне някой,то от вълнение е простимо! Simple Smile

Ети честито кафемашинка щом е подарък спечелен все е кяр дори и да си имаш!Аз искам хлебопекарна ама за сега не съм спечелила! Sad
Ети получи ли нещо? newsm78
А тези картички как ги прави направо си толкова сръчна ако пусна да видите аз кви ги върша нищо не струвам! Mr. Green

Нан как си ?

Прасчо ми се губи, гледам има рожденничка Прасчо ама не е нашта! Thinking
  И сега за коледа поне няма ли кой да ни направи картичка ,миналогодишните си ги гледам толкова сме пораснали сегааа!

Днес е световен ден за борба с диабета при деца!Ще има концерт в София и абсолютно никой от управниците не се е възползвал от полагащите му се безплатни места и не е уважил събитието,въобще нищо не се рекламираше, нито раздумваше ,а проблема го има и е голям!Но като всяко нещо в държавата ни! ooooh!
  Да не задълбавам!

Юл днес си изяде 1/2 попара и докато го нямаше татито, я ометох аз,така де, пак ще цъфне да мрънка, че не настоявам и нямам търпение да я храня!
Ама Дидито е права кога ли ще го оставя сам да се оправя и изчезвам! Crossing Arms

# 133
Ели, вчера нямаше нищо, но както знам от опит пратките ги получавам да два дни. В нашата поща не си правят труда да идват по два пъти до домовете, да носят съобщенията за колетчета, ако са пристигнали следобяд. Днес със сигурност ще има. Аз ще ти напиша на ЛС, за да знаеш, че е пристигнало  Hug
За картичките-адски лесно е. Купуваш от първата книжарница от тези цветните салфетки и цветен картон. Една салфетка струва около 20 ст. и става за 4 или 8 картички, а картона е 15 ст. от дебелия. Режеш картинката, която ти харесва и лепиш със сухо лепило. Стават оригинални. Иначе по принцип това е техника "декупаж". Прави се със специално лепило, но още не съм задобряла. После, ако искате ще ми покажа коледни бурканчета. Само да изсъхнат Simple Smile По този начин може да се направят и много оригинални дрешки, но текстилно лепило ила в София и Варна. Тук не съм виждала. Иска ми се да направя еднакви на Гоги и Венци за Коледа. Баткото отдавна иска да се облекат и да приличат на близначета hahaha

Последна редакция: ср, 14 ное 2007, 10:00 от eti_31

# 134
  • Варна

Изключително много се развам,че можах да видя мами с които си пишем отдавна.беше ми много интересно да си говоря с тях.Амери,Нанни,Нита,дидито,и татковците.да не забравя някого ooooh!

Crossing Arms

Миличка,не съм те забравила бе душо Hug.имах предвид мамите които не бях виждала дотогава .....как пък можеш да си помислиш че  точно вас ще забравя...нали рода ще ставаме Wink

Общи условия

Активация на акаунт