Юлските деца, чакат Надето /здрава/ у дома

• 12 541
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
  • През девет земи в десета

Пиги е много игрива днес Party
Hug

# 151
  • Варна
НАН,Мама Дани,колко ви мислех в четвъртък и двете ако знаете.От Сливен хванахме не която трябва магистрала и михахме директно през Карлово,Сопот и т.н.
Така ли Crossing Arms И ми нямаш телефона, викаш newsm78

Ами като ти звънях бях с друг апарат Embarassed и чак после като тръгнахме се усетих, че не съм се прехвърлила всички номера ooooh!

# 152
Ех тази Сопотска магистрала.  Joy Joy Joy  Спри на центъра и питай за нас в наше "село" всички се познават  Wink Нан да не се обидиш  Hug.
И на мен ми сеиска да постя, но няма да издържа че си падам малко месарка  Embarassed

Джорджи този Друнди много палва. И ние вчера се порязахме на едно стъкло лекичко на пръстчето, но Криси изобщо не реагира.  Rolling Eyes  Май сега до 2 годинки са най-палави и не разбиращи какво им се говори. Най-трудният период.  Confused Дано му минат бързо раните

# 153

Изключително много се развам,че можах да видя мами с които си пишем отдавна.беше ми много интересно да си говоря с тях.Амери,Нанни,Нита,дидито,и татковците.да не забравя някого ooooh!

Crossing Arms
Joy Joy Joy Не се сърдете, ама голям смях ме напуши тук.

И мен така Joy
Нан, много се радвам, че толкова добре тръгват нещата при теб! Grinningти с хомеопатичните ли си го обясняваш това бързо заздравяване?

Жоржи,успех в захранването на Дундрелчо PeaceДано вече им се види края на тези алергии Hug

Аз от пости трудно мога да се уплаша след 4 години вегетарианство(от 5г. вече не съм Mr. Green), но сега не ми се отдава да мисля за това какво точно ям.От както се е родила Мимата са били единични случайте в които аз сядам да се храня нормално.Обикновено си навирам главата в хладилника, грабвам нещо(каквото и да било) и го ръбам в движение. Sick
Нан е права, менюто може да си го направиш много разнообразно, стига да ти се мисли за това. Laughing

Уф, и на мене ми е едно смотано и фрашкано с проблеми сега. CrazyИзглежда нещо много хубаво предстои да ми се случи съвсем скоро, та за това трябва да се посмахна малко сега.

# 154
  • София
Мислех си за коледното събиране,което е още в процес на обсъждане-аз съм за с две ръце.Но,ако искате да направим като в детските градини-на базата на томбола-слагаме листчета с имената на сладурите,после теглим по едно листче и което детенце ти се падне-на него подаряваш.Може и някой татко да е Дядо Коледа,гледах в,, Практикер,,че продават костюми на промоция. Joy Joy JoyПри всички случаи ще е хубаво да се срещнем преди това,какво ще кажете?

# 155

Изключително много се развам,че можах да видя мами с които си пишем отдавна.беше ми много интересно да си говоря с тях.Амери,Нанни,Нита,дидито,и татковците.да не забравя някого ooooh!

Crossing Arms
Joy Joy Joy Не се сърдете, ама голям смях ме напуши тук.

И мен така Joy

Смеете са чужд гръб вие, а?  Wink Hug
Джорджи, не се сърдя бе, душко.  Heart Eyes

Уф, и на мене ми е едно смотано и фрашкано с проблеми сега. CrazyИзглежда нещо много хубаво предстои да ми се случи съвсем скоро, та за това трябва да се посмахна малко сега.

Асе, пожелавам ти да ти се случат куп хубави неща, изпълнени с много приятни емоции!  Hug

Аз се правя на кулинарка, майсторя едни красоти...мммм... много вкусно изг;лежда, утре ще ви се похваля, щото тази вечер ще ме мързи да качвам снимки.

И аз съм за коледно събиане. И за подаръчета също. Изчезвам, че манджата ми загоря.  Crazy

Айде лека и мека.

# 156
  • somewhere over the rainbow
Ех тази Сопотска магистрала.  Joy Joy Joy  Спри на центъра и питай за нас в наше "село" всички се познават  Wink
Еле пък нас bowuu

Жоржи, на никого не дължиш обяснения бе, душа Hug

Асе, ми на хомеопатичните го дължа това...ама може и да си фантазирам. Все пак минах без нито едно обезболяващо, но то луд умора няма hahaha

# 157
Ха, ми аз ти казах, бе-луда си!Сега и ти си го призна, без бой Joy Hug

# 158
"...подаръци ще има за всички от сърце,
     за Новата Година, ще тропнем ний хорце...."
P.S. как беше песничката  newsm78 мамите ще имат ли подаръци, или за тях другия Дядо Коледа  Laughing

# 159
  • София
Ами дано има и за мамите! Grinning
Ето едно клипче от срещичката на малките форумчета! Laughing
http://vladislav2006.multiply.com/video/item/4
За първи път го правя,та дано да стане!
Изчаква се около половин минутка след като се натисне PLAY.

# 160
Ех, че весело става.  newsm18
Ми и аз искам подаръци, ама ще чакам от моят "Дядо Коледа"  - мъжо  txtloves  santa2

Бе то тук май няма много нормални (в добрия смисъл на думата ), и мен си ме бие " съчмата " често, често  Crazy  Mr. Green

Айде махам се, ужа нямаше да пиша, пък вече сигурно досадих.... ooooh!

# 161
Пак съм аз, обаче Лала, разчисти си пощата, че исках да ти пратя едно лично  Sad Ако все още си търсиш шалове от рисувана коприна, де  Grinning Имам много близка, която се занимаваше с такива неща, та ако искаш мога да проверя как стоят нещата.
Цунки гунки на всички  Hug

# 162
Бе то тук май няма много нормални (в добрия смисъл на думата ), и мен си ме бие " съчмата " често, често  Crazy  Mr. Green

Мене много ме радват такива компании. Mr. GreenВсе пак факултет по изобразителни изкуства съм завършила, а там никой не го чуваше главата(само и единствено аз правех изключение bowuu)Свикала съм на такава ку-ку атмосфера, с мъка свикнах, ама на...получи се.

Обаче аз още по-сериозно започнах да се замислям дали да не се жертвам с хомеопатия newsm78После ако остана доволна ще им пусна в ръчичките и Мимата..........може и обратно, първо Мимата, а после аз(че ме е срах)

Иси, календарчето става много свежо Hug

Последна редакция: ср, 14 ное 2007, 22:14 от Asya_

# 163

Мене много ме радват такива компании. Mr. GreenВсе пак факултет по изобразителни изкуства съм завършила, а там никой не го чуваше главата(само и единствено аз правех изключение bowuu)Свикала съм на такава ку-ку атмосфера, с мъка свикнах, ама на...получи се.

Обаче аз още по-сериозно започнах да се замислям дали да не се жертвам с хомеопатия newsm78После ако остана доволна ще им пусна в ръчичките и Мимата..........може и обратно, първо Мимата, а после аз(че ме е срах)
Опасна си! Хомеопатите не си хапват хората за мезе, давай смело. Другото ми Аз казва, че ще останеш мн. доволна!  Wink Hug

# 164
Ех, че весело било тук днес следобяд. Изтървах Crossing Arms
Дали ни бие "съчмата"? Ами ще ни бие я две години в къщи и само памперси и пюрета в главите ни Joy Поне аз лично се чувствам многоооооооо затъпяла Tired И малко се притеснявам дали ще се "светна" бързо на работа, като почна Sad Не ми се мисли и не ми се почва Sad
Утре, ако е хубаво времето ще ходим на консултация и на имунизации.  Да видим колко сме порастнали  Wink

Общи условия

Активация на акаунт