Пиши как е сладкия Владко
...и май няма да се женим скоро
добре сме,
И така почти година след това се оженихме ,защото забременях. Аз пак не исках да се женим ,но Иван настоя аз пък казах ,ако ще е гарга да е рошава сватба 

та накратко : шампанско, ягоди, сметана и под ягодките една кутийка с пръстен/и тя с формата на ягодка/. И понеже въобще не предполагах какъв е смисъла на тези глезотии го попитах: Ама мога ли да си я взема?
Още ги помня тези ягоди, и понеже в заведението не предлагаха ягоди, мъжо беше ходил специално да ги купува и избира една по една все големи и хубави, хем да скрият и кутийката с пръстена. Келнерът идваше и ни доливаше шампанско, не предполагах, че ще се развълнувам толкова, бяхме заедно от 4 години. 
- това е Алекс, нали?

, но тежи и успява само възглавниците да свали.Иначе като съм в кухнята обича да играе с една дървена лъжица и с голяма мерителна кана/желязна/. Обича да блъска по нея. Харесва му също да блъска тавите в теракота- нали дрънчат. Но не му позволявам напоследък. Иначе чати в скайпа /е ти знаеш, защото редовно ти пише
/. Обича да се ровичка из интернет и често влиза където не трябва.
Също и скайпе-телефона ни е любим. Като набира цифрите и пищи и Венци се кефи. Бръмчи и с колички. С батко си много добре играят на криеница и също и на гоненица-става голяма веселба.

И така иска не иска взе ме, редовно си го питам дали не съжалява за казаното ДА. 

Препоръчани теми