Юлските деца, чакат Надето /здрава/ у дома

• 12 586
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
mamatedy80 виждам те Wink Пиши как е сладкия Владко

# 196
  • somewhere over the rainbow
Ася и аз нямам предложение за брак.
Аз па нямам брак hahaha...и май няма да се женим скоро Crossing Arms

# 197
eti_31 ,благодаря  Grinning добре сме,
аз тайничко надничам само да видя как сте,но все не мога да си организирам времето и да напиша нещо ,всичко правя на бързи обороти. Нали имам първолачка и  като не съм и  на главата няма да  напише нищо.
Да ви се похваля избраха му  снимката за ноемврийския брой на списание бон апети и вчера ни пратиха подаръчета от списанието.

# 198
Ехе, второ юлче в списанието newsm03

# 199
ех ,че весело станало тук
Е диди и от мен честито
Пожелавам Ви щастие по-прекрасно от зората, по-необятно от небето, по-дълбоко от океана! Живейте така, че всеки ден да си казвате: „Беше по-хубаво от вчера!”

При нас също нямаше романтика (за което още му пиля на главата) няма искаш не искаш ша съ женим. Mr. Green
Ние живяхме 4г. и си бяхме почти женени . Един ден реши ,че трябва да запознаем нашите (те не се познаваха за този период) и ми купи годежен пръстен и дойдоха на Коледа у нас в Карлово хем на имен ден хем годеж хем и Коледа Grinning И така почти година след това се оженихме ,защото забременях.  Аз пак не исках да се женим ,но Иван настоя аз пък казах ,ако ще е гарга да е рошава сватба Laughing

# 200
Ох, до сега съм се смяла с глас. Преди малко взех една магнитна дъска и рисувам баща ми. Той е много лесен за рисуване - очила, мустаци, топчест нос и питам Дани кой е това, а той ми вика - Деди.  Shocked Laughing
Жоржи, заедно ще си боледуваме май. Аз съм с хрема, дано не я лепне и малкия. Praynig
Диди,   1dating  luvbed stork-boy stork-girl
Щях да пиша за предложението ми за брак, но ме викат Close та накратко : шампанско, ягоди, сметана и под ягодките една кутийка с пръстен/и тя с формата на ягодка/. И понеже въобще не предполагах какъв е смисъла на тези глезотии го попитах: Ама мога ли да си я взема? Embarassed  Срааааам!!! Blush Още ги помня тези ягоди, и понеже в заведението не предлагаха ягоди, мъжо беше ходил специално да ги купува и избира една по една все големи и хубави, хем да скрият и кутийката с пръстена. Келнерът идваше и ни доливаше шампанско, не предполагах, че ще се развълнувам толкова, бяхме заедно от 4 години. Crazy
и все пак писах .....лека от мен! При нас нощно време пак е  smile3514 newsm78 Tired

# 201
  • някъде
stork-boy - това е Алекс, нали? Mr. Green Че иначе много ще ми дойде  Crazy #Silly

Я кажете - с какво забавлявате малките, че мен вече нервите ми не издържат- с нищо не се заиграва или ако го направи то е защото аз се правя че си играя с нещо и обикновено той го бута или удря, но това продължава 2-3 мин ooooh!
През другото време мрънка или ме води за ръка от едната в другата стая и започва да се сърди понеже не знае и той самият къде ме води и защо Crazy ooooh!

# 202
  • Варна
Пак съм аз!
А ма искам да се изкажа по повод подаръците от дядо Коледа. Миналата година големия син искаше някакъв много скъп подарък и ние му обяснявахме, че нямаме толкова пари, а той ни гледаше умно и каза - Много важно, нали дядо Коледа носи подаръците. Тогава реших, че вече е време да му обясним истината за дядо Коледа, но мъжът ми ме разубеди.

# 203
Я кажете - с какво забавлявате малките, че мен вече нервите ми не издържат- с нищо не се заиграва или ако го направи то е защото аз се правя че си играя с нещо и обикновено той го бута или удря, но това продължава 2-3 мин ooooh!
През другото време мрънка или ме води за ръка от едната в другата стая и започва да се сърди понеже не знае и той самият къде ме води и защо Crazy ooooh!
Венци сам се заиграва. Напоследък не разхвърля както преди. Сега му е кеф да ми помага да сгъваме леглото. Опитва се и сам през деня. hahaha , но тежи и успява само възглавниците да свали.Иначе като съм в кухнята обича да играе с една дървена лъжица и с голяма мерителна кана/желязна/. Обича да блъска по нея. Харесва му също да блъска тавите в теракота- нали дрънчат. Но не му позволявам напоследък. Иначе  чати в скайпа /е ти знаеш, защото редовно ти пише Wink/. Обича да се ровичка из интернет и често влиза където не трябва. ooooh! Също и скайпе-телефона ни е любим. Като набира цифрите и пищи и Венци се кефи. Бръмчи и с колички. С батко си много добре играят на криеница и също и на гоненица-става голяма веселба. Simple Smile

Последна редакция: чт, 15 ное 2007, 22:41 от eti_31

# 204
# 205
 hahaha К'во се хилиш бре, Асе?  Laughing
Диди, не е Алекс, а брат му, а това след него е сестричката-близначка. Laughing
Шегувам се, ти как ме питаш, все едно съм щъркела, дето ги носи. Joy

# 206
Нямахме нет няколко дни,полудяхххх. #Cussing out #Cussing out
То не се знае сега като оправиха проблема,докога пак ще има,амааа..... #2gunfire
Завиждам на всички абонати на БТК. Sad
Отивам да чета.

# 207
  • някъде
Бързо да си връщаш думите назад Naughty Mr. Green С три деца не се виждам, особено с близнаци, не , не и пак не hahaha

# 208
  • През девет земи в десета
Joy Joy Joy

Бързо да си връщаш думите назад Naughty Mr. Green С три деца не се виждам, особено с близнаци, не , не и пак не hahaha
Joy Joy Joy

Ще ме уморите от смях,събудих цялата къща,аз нали 3-4 дни ще съм без комп и сега като невидяла седя по нощите!!! Mr. Green

Дидка сама си се занимава,майка ми преди обяд толкова тича след нея,че на детето му писва явно някой да върви подире му непрекъснато и после неще да ме види и чуе,само като се поумори се залепва за мене да я приспивам!

# 209
  • През девет земи в десета
Виждам, че не съм единствена, която е предложила брак на мъжо си. Беше ме срам да си призная, но не съм сама. Както казах и снощи, съчмата си ме бие редовно, и една вечер както си седяхме с моя , му викам :" ще се женим или не....погледнах каленадара и му казах на 6-ти август си канен на твоята сватба, ще присъстваш ли??? "  Joy hahaha И така иска не иска взе ме, редовно си го питам дали не съжалява за казаното ДА.  Mr. Green

Пиги, лек път, и поздрави на морето, както лични поздрави на Надето и Мама Дани!  Hug

Рони уби ме направо,страхотна си Joy Joy Joy

Ще предам поздрави на Нан и Мама Дани,задължително Peace

Айде отивам да спя,че утре път ни чака,целувки на всички мами и бебоци,лека нощ  love001 1countingsheep

Общи условия

Активация на акаунт