НАН

Ух,та в такива приключения бяхме снощи...
Ренито
Откачих!

Откачих!
гадост.И на нас ни е мерак да играем с въпросната четка,но досега не сме се сресвали
Само беше кусал.Ама педито каза че нищо му няма,повечко вода да пие.
Добре, че нищо му няма на Галко. 

Важното е всички инциденти да завършват без особени проблеми. Пораснаха децата и започнаха с пакостите.
И понеже момиченцето не може да ходи му извадихме проходилката. Но тя не е влизала в така екстра и първоначално не я искаше. За сметка на това Криси се влюби в нея. Първо искаше да влезе вътре, но незнаеше какво да прави и само си натискаше копчетата отгоре и нали ми е танцувален си танцуваше. След около 30 мин му омръзна и се размърда и хоп тя тръгна. Но му опираха крачетата, че вече е висок. След още 2-3 мин проби му дойде гениалната идея - вдига си прохото с две ръце и тича, като Флинстоун.
. И от вчера си имам "проходило" бебе само в прохото седи - влиза, излиза, обръща го, носи го, тика си го отзад като количка. Голяма игра и забава.
. Най-после си намери интересна играчка 
Цялото телце беше сребристо и аз се шашнах, но не беше пил. 
Ще опитам да си легна, ама Венци дали ще ме остави да си почина
По-късно пак ще ви навестя
Рени пази го много щом е фен на тез неща,чак и от вътре да се маже за комари

Ааа ние в тоалетната още не влизаме!Ще си ходим с памперса до 1 клас,тоалетната е за мама и тати и за бабЪ
Вечерта апартамента беше като след торнадо. 

Добре че нямаше ножове. И още много много подобни изцепки.

Понеже убива бактериите.Но ако смяташ да ходите за секрет по-добре недей да капиш преди това кърмата.
Нали е за благотворителност.... иска ми се на много деца да помогна, но не ми е добре - направих 50 кибрита с коледна аранжировка и 20 ангелчета мънички и 6 големи от тесто, 1 Дядо Коледа. Гоги като ги видя поиска и той за в къщи, но ще почака, като оздравея. Още ми е същото. Ама много разчитам на думите на Синеоче, че това е пика и утре ще съм по-добре 
Затова през ден я чистя с Доместос