Юлските деца, чакат Надето /здрава/ у дома

• 12 566
  • 286
  •   1
Отговори
# 45
Аз доколкото разбрах днес е била консултацията на Пиги при хирурга, а не операцията. newsm78
Пиги, мерси за подробните обяснения относно подквасването. Дани от два дни похапва по лъжичка-две краве кис.мляко и засега / Praynig/ нищо му няма. Heart Eyes
ети, страхотни красоти си измайсторила. Как имаш време за такива чуднотийки? Hug

# 46
Диди, не е днес операцията на Пиги, днес е на среща с хирурга (ама как прозвуча) . Днес ще решат кога ще е операцията.

Ети, бързо оздравяване. Много хубави ангелчета си направила  Peace

МОМИЧЕТА ОТ СОФИЯ, УТРЕ В 17:00 ЧАСА, ЩЕ СЕ ВИДИМ С ДЖОРДЖИТО В ТОЗИ ДЕТСКИ КЛУБ http://www.pateta-bg.com/contacts.htm , ВСЕКИ Е ДОБРЕ ДОШЪЛ, ДАНО СЕ СЪБЕРЕМ ПОВЕЧЕ!

Айде лека и мека от мен.

# 47
  • През девет земи в десета
 Hug

Рони,днеска беше операцията,уж само на консултация отидох,но доктора се съгласи да ме резне веднага,Цвети я гушнаха сестрите,че я взех с мене и така,после си се закарах до вкъщи и допреди малко не си усещах цялата глава!Вече ме пуска упойката и май ще бера ядове,но засега е поносимо.

Лала,не можах да си купя от тази Арника,защото не беше за днес операцията,а сега като минах през 2-3 аптеки се оказа,че няма.Предполагам не е проблем ако започна да я пия от утре!?

Утре ако не се подуя като китаец,доктора каза,че не утре а вдругиден ще е по- подуто ще дойда да се видим с Джорджи,ако ме няма значи съм зле Wink

Нанни Peace

Последна редакция: пт, 09 ное 2007, 22:32 от Пиги

# 48
 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover и голямо гуш за всички болни, да се оправяте  Grinning
Това с игрите с четката за wc, ми е мнооого познато. Дайте други идеи  Mr. Green

# 49
  • някъде
И на Алекс му харесва прословутата четка, но по-гадното е че вече два пъти бъркам в тоалетната Sick- първият път хварли една батерия, а днес една малка джаджа от прахосмукачката ooooh!
Пиги  Hands Thumbsup бързо да ти минава!
Ети smile3501

# 50
Eти как имаш време и нерви да се занимаваш незнам.Много са хубавки.

Пиги имаме такава чашка на Нуби,същият цвят.Пиши как си.Боли ли те? И сега няма ли да даваш на Цвети да суче  Thinking

# 51
Рени,ще давам засега,няма да пия антибиотик,въпреки,че се изписва задължително,дано да няма усложнения!Трябва да ям само кашави храни и да пия сокове,но май ще съм на мляко и шоколад Mr. GreenА иначе засега ме боли нормално щом успях да сготвя,но пък започна да се подува!

Ети отивам да разглеждам твоите красоти!В понеделник ще гледам да пратя пюренцата,мокри кърпички и парички за семейството от Русе Peace

# 52
Силвия за нослето Синеочка ти е казала,може нещо от болницата да е някви коки,щом от 20 ден е със сополки,направете изследване,виж и за алергени нищо че сте на кърма ,като плюшени играчки,одеала,килими,завеси,прах,или мухъл,цветя! newsm78 Аз със моята алергия съм подозрителна за всяка хрема,а наш познат педиатър си е имал проблеми със такова дете и е отишъл на домашно посещение да види обстановката махнал всички плюшени играчки от леглото на детето и се свършило! PeaceА били месеци наред хрема! ooooh!

Нан много си добра,въпреки трудностите удържаш,надявам се да се организираме тук защото не разбрах организирахме ли се! newsm78  Laughing
  Ети как ги направи тези форми и цветове?

Пиги бързо възстановяване! Peace

Попова в понеделник щяхме да идваме към София но вие пък утре ще се събирате!Весело изкарване! Hug

# 53
Ели, днес ще се събираме. Ако идвате в понеделник, кажи ще се видя с теб, с най-голямо удоволствие.  Hug

Ей Деска, печена си ти, дано всичко е наред и не те боли много.  Praynig Явно е, че днес няма да дойдеш, но като си по-добре свиркай да се видим.  Hug

# 54
  • Габрово
 smile3529

# 55
Влизам само набързичко. Пиги, няма проблем да вземеш и сега. Изсипваш няколко гранулки в устата си и ги смучиш. Обаче шоколадът е добре да не го ядеш, защото пречи на хомеопатичното. Но даже и да го ядеш взимай Арниката. Със сигурност няма да ти навреди. А защо пък и да не вземеш и в следващите дни отново гранулки, защото сега тепърва както казваш ще се надува. Бързо възстановяване!  bouquet

# 56
Къде сте всички,времето е съвсем зимно и досега се развозвахме насам-натам,хем Цвети си поспа в колата!

Аз се чувствам отлично,мислех,че ще е по-зле,но за сметка на това едната буза май е станала три пъти по-голяма от другата.Ронка май няма да дойда защото съм страшна гледка,не че нещо друго ми пречи,днеска навсякъде ме гледаха съжалително Mr. Green

Нан,как си?Живи и здрави другата събота ще се видим,само да не ви притесним Hug

Лала,мерси!!!!

Последна редакция: нд, 11 ное 2007, 14:26 от Пиги

# 57
 wavey мацки, настроението снежно ли е вече?
Пиги,като се срещнем днес ще ти мине по-бързо, даже няма да си личи, че се е надуло  Hug Попова, добре, че си толкова настоятелна за срещата. Вече сме се уговорили и съм там с зверовете  Mr. Green Кика зарежда сега с един сън  Grinning
Чао за сега, че се вълнувам като ученичка за среща  Embarassed

# 58
Бързо възстановяване на Нан и Пиги  bouquet  bouquet  bouquet Много Hug от нас с Пипи!!!

Рени, направо се втрещих от белите на Галко...Като си преставя как за едни витамини Центрум (дето само ги беше облизала) мислех да я  карам да повръща ooooh!

Пламена тези дни взе да става много самоуверена и за 1 ден два пъти падна лошо, но се размина само с уплаха Praynig Само, че и двата пъти ми направи "номера" със задушаването от плач, където не може да си поеме въздух и да изплаче. Даже вчера като я въдях че почва да прави така и веднага й духнах силно в устата, но без ефект...Втори път така - продължава да не може да поеме въздух, чак на третия път изплака и си отдъхнах, защото взех да си преставям как си гълта езика и ми причерня Sick

Иначе прави ми впечатление, че не пипа разни вази и декоративни неща, дето сме сложили в ъглите тук-там. Като цяло е послушна Heart Eyes

Айде за сега, после пак Hug

# 59
 Hi! Hug
Ние дано сколасаме до 17ч да сме на линия на срещичката. Точно днес всичко е тръгнало наопъки, Дани си смени режима, спа до 10:30 и чак към 15ч заспа отново, на мъжо се отвори работа, роднините ме занимават с разни проблеми и направо ми е бръмнала главата.  Crazy Айде, отивам да тропам, че е вече време да става, нали ще се вижда с гаджета...стига е спал! Crossing Arms
Пиги, знаеме си те тебе, колко си арна  Wink идвайте бързо и вие!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт