Юлските деца, чакат Надето /здрава/ у дома

• 12 568
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
Синеоче,я кажи какви са всъщност при вас изискванията за започване на ясла?В смисъл,това което коментирахме по-рано,дали ти трябва да започнеш веднага работа?
Аз честно казано си мисля,че е по-добре на хората в Русе да се изпращат парички,а те сами ще си купят каквото им е нужно newsm78Все пак те сами си знаят най-добре нуждите и вкусовете на децата Thinking
Какво им давате за следобедна закуска,защото вече се чудя какво да разнообразявам #Crazy

# 61
Привет момичета. Искам и аз на срещата  Crossing Arms Но нямаше да ме искате такава болна Sad Ама и аз ще ви се изръся напролет да ви предупредя на време Wink

Tizija - аз затова само парички отделих, но всеки си преценява и ако има пюрета или каши в наличност може да пратят. Само да кажа, понеже забелязах нещо. Ако се купят неща примерно за около 10 лв. Било то каквото и да е-пюрета, каши, мокри кърпи.... и се пратят в колет разходите са от 1.50 до 2 лв. според тежината. А ако се пратят парички - се плаща такса не повече от 45 стотинки. И това трябва да имате в предвид/за пощата/. Sad
Следобедната закуска е плод с мюсли, крем, кисел, бисквити с вода, мляко с ориз
а закуската-филийки с  лютеничка-съм давала 1 път, с кашкавал - запечени, макарони или ако няма да дам следобяд плод-сутринта го предлагам.
Nanny-тоя лаф с гаджетата ме изкефи hahaha
Narina-много лошо така, че трудно си поема въздух. Бъди много внимателна. Hug
Ренито-ами да ти кажа, по този начин се разнообразявам, пък и ми отне не повече от 3 часа. Разбира се времето, когато Венци спи Joy Утре ще имаме среща ресинските майчета и дано да ги харесат, че много пипкаво Whistling
Хайде аз ставам да пия кафенце, ама сама. Искам на ПАТЕТАТААААААААА! Crossing Arms

# 62
  • През девет земи в десета
Eeee,Nanny,много страховит вид имам,вече съм още по-подута,като погледна в огледалото се плаша,те си ме предупредиха де SickТа реших да не се показвам,а много ми се идваше!Мъжо ей сега ми мрънкаше,че трябвало да се разходиме!
Да кажете как сте изкарали и снимчици да покажете Wink

Тиция,аз пюренцата си ги имам,на Хип са, за по-големи деца,но Цвети е каприз и не ги яде,мокрите кърпи също са ни в повече,ние вече не ползваме,така че аз не ги купувам и ще им ги пратя,защото таткото беше казал,че дрешките по-добре те да си купуват,но може памперси,каши, пюрета и мокри кърпички,това колко ще струва доставката не ме притеснява кой знае колко,а парички също ще пратя Simple Smile

За следобедна закуска яде някакво пюрe,те поне са най-различни,изобщо не го мисля!

Последна редакция: сб, 10 ное 2007, 19:32 от Пиги

# 63
И аз искам снимки  Crossing Arms поне виртуално да съм с вас Wink

# 64
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейтеее! Помните ли ни  smile3503? Аз все по-рядко намирам време да пиша из форума...
Попрочетох всичко, макар и по диагонал  Confused.
NAN - че, много се радвам, че се е появил светъл лъч за решаването на здравословния проблем! Стискам палци възстановяването да мине леко и най-вече успешно!
Пиги, дано и при теб бързо да преминат неприятните усещания след хирургичната намеса!
Срещата в София отново ме заинтригува, но за жалост съм далечкооо  Sad...Утре пътувам към София, понеже съм ангажирана служебно в понеделник и много съжалявам, че точно сега времето така застудя и няма да имам възможност да се срещна с някои от вас! Все пак съм запланувала  /още от миналата зима/ едно идване поне за 2 дни до Столицата, тогава вече се надявам да успеем да се срещнем. От скоро май повечето се познавате вече от Скайп? Приемате ли и мен? Кодово име petyam2111. За момента не мога да водя разговори, понеже от 4 месеца си купувам нови тонколони  Embarassed/т.к. старите се прецакаха/.
Иначе  и Вяра, като връстниците си, е все по-палава...Опитва се да говори, хитрува. Във вторник ще я водим на профилактичен преглед при ортопед.
А вчера, да ви се похваля, ходихме на театър - Вражалец - с участието на Любо Нейков, Димитър Рачков, Асен Блатечки - голям смях падна  rotfImbo. Горещо препоръчвам гледането на постановката  smile3521!!!

Айде, ставам, че много се разписах!

Последна редакция: сб, 10 ное 2007, 19:47 от pepi111

# 65
  • някъде
Как мина срещата- я бързо на отчет да се яват заподозрените Laughing
и снимки искаме Blush

# 66
Я, бързо давам кратак отчет - ами беше мтооого хубаво и весело, е имаше и малко рев, но всичко както си му е реда. Ама всички много пораснали  Hug пък аз все бебетата това, бебетата онова. Да напиша ли кои бяхме  newsm78 Значи аз с двете ми деца, Попова и семейство, Нита и Калоян, Митето- с мама и тати ( от Варна), Нани и Дани + Кредор, мама didito с Влади и тати. Имаше и фотосесии  Laughing На ме ми беше приятно, предполагам и на останалите и бих искала да си организираме повече срещички  Hug
Ще кача снимчиците от мойто фото в "Бебешките срещи"
и Ети, много интересни неща си сътворила  Peace

Последна редакция: сб, 10 ное 2007, 22:16 от amerie

# 67
  • София
Здравейте и от мен!
И аз да дам отчет-беше много хубаво,клубчето беше уютно и топло,имаше няколко аниматора/а не само един,като на много места/,всички бяха усмихнати и в настроение!
Аз закъснях и не можах да си поприказвам много с мамите,но както казва Амери,трябва по-честичко да се организирваме и да си бъбрим.Браво на Рони за организацията! smile3501
Пиги-липсваше ни,и Цвети ни липсваше Hug!Възстановявай се по-бързо! Peace
СИЯНА2-очаквах да те видя,защо не дойде? Sad
НАН-и на теб желая бързо възстановяване,стискаме палци за супер резултати!
Набързо качих няколко снимки от срещичката,ето:
http://images20.snimka.bg/004467778.jpg
Nita с Калоян,Попова с Ема,Nanny с Дани,jorjito с Димитър,didito. с Владислав,ameriе с Киара.
http://images20.snimka.bg/004467822.jpg
Ема,Калоян,Владислав и Димитър-Друнди.

# 68
  • някъде
страхотен клуб- защо и при нас няма такива неща Sad

# 69
  • София
Има и още,но съм ги качила в албумчетата-съответно,,бебешки срещи,, и ,,Нашите срещи,, който иска да разгледа.А иначе аз разгледах и ,,най-атрактивна физиономия,, и се смях със сълзи,който не е в настроение-нека погледне-със сигурност ще му стане по-добре!
Иси-забравих да кажа-темичката е страхотна- newsm51Надявам се семейството ти да е по-добре! Hug
didka_81-при нас такива клубчета бол-ела ни на гости и ти!

# 70
  • някъде
didka_81-при нас такива клубчета бол-ела ни на гости и ти!
за съжаление няма как да стане Sad

# 71
Някой, ще ме светне ли, що не ми стават ярки снимките, като ги качвам в албумчетата и въобще като си ги свалям от фотото в моя комп са супер, а после едни такива - като размазани  newsm78 Май не го написах добре, но знам, че сте оправни и ще помогнете на невежата Embarassed

# 72
И аз качих снимки в албумчето "Бебешки срещи". На нас ни беше много хубавко и весело.  Party
Много сладки юлчета си имаме, образи отвсякъде. И мамите също! Hug
До преди малко показвах снимките на Дани и той подскачаше от кеф.  Party

Амери, хич ме няма по тая част.  newsm78

P.P. ох, трябваше и аз да разпределя снимките съответно в "Нашите срещи" и "Бебешки срещи" , но ще го направя утре.
Хич не съобразих. Айде, лека нощ!  bouquet

Последна редакция: сб, 10 ное 2007, 23:33 от Nanny

# 73
Ух, да се успокоя. Whistling Видях ви Grinning Клубчето е супер. И мъниците са толкова порастнали-пу-пу-пу да не ги хване уруки. Малки сладурчета Heart Eyes Мъничко ви завиждам-ама благородно Crazy
Вече мога да си легна спокойно Wink Желая ви сладки сънища и спокойна нощ smile3524
п.п. утре за първи път ще излизам да пия кафенце без Венци Simple Smile То ще е работна среща, ама без дечица и ще е малко разнообразие за мен Simple Smile

# 74
Е браво  Grinning хубава срещичка сте направили. Много ми се изкаше да дойдем и ние, но бяхме на сватба във Военния клуб. На по-голяма сватба не съм била досега, сигурно имаше 300 души най-малко.

Лети незнам точно за какви изисквания говориш. Thinking Мисля че постъпването във ясла няма отношение към започване на работа. Никой не ми е  казал нищо по въпроса. Други изисквания не се сещам newsm78 Възрастови ограничения няма, трябва само да може да ходи детето.

Общи условия

Активация на акаунт