Юлските деца, чакат Надето /здрава/ у дома

• 12 574
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
  • През девет земи в десета
Ех,страхотна среща,сега ме е яд ,че не дойдохме,но изглеждам така сякаш имам в устата топче за тенис на маса,иначе не ме боли кой знае колко.

Досега подстригвах баткото ни,стана страхотен,искал човека дълга коса и едни такива метални диадемки си слагат момчетата,ама той какъвто е пухчо мамин,ще е голям смешко,едва го накарах да седне на стола ooooh!

След малко излизаме да се повозиме,че изкуках тука цял ден,а другата седмица не съм на работа докато ми махнат конците и сигурно ще лудна!

# 76
  • хасково
 smile3503  love001 hug

# 77
 Hug мами! Никой не пише. Да не сте по ледените пързалки вече Wink
Днес харесаха ангелчетата и дадоха поръчка за още, та сега им пека главите hahaha За пъри път излизах без Венци и ми дойде много добре емоционално Crazy Чувствах се малко като лоша мама, че го изоставих, но като отидох в сладкарницата се поуспокоих. Многооооо задимено Sad После се радвах, че не го взех със себе си.
Много отдавна исках да ви питам нещо. От известно време трудно ми се отварят страниците тук във форума. При вас как е? Да не би нещо с компютърът ми/но нали скоро преинсталирах/ и май не е от него. Пък може и от моят нет, но нали пък уж за бърз плащам Rolling Eyes Ще се радвам да споделите.   bouquet

# 78
Супер готина забавачница,бравоо! Намаме такава тук.

Ети при мен няма проблем.Още не ми се е налагало да преинсталирам на лаптопа.Почти 1 година го ползвам.  Thinking
Може и да е от връзката  Thinking

# 79
Даа никой няма днес!Почти! Rolling Eyes

Ети браво на теб че помагаш на майките от ДБМ за коледните базари!Гледах ти произвденията в русенската тема!Ти си неоткрит талант! Peace И аз се запалих и снощи пекох звездички на парното днес са като бетон(по думи на татито ни) и сега ги боядисвам!Аз май няма да направя за базара щото се иска бая труд но само пробвах и ми хареса заниманието успокоява ме!Бях забравила колко е успокоително да рисуваш и тук като ми замириса на старите ми боички ми е едно такова детско -хубаво!После ще ви покажа и аз какво сътворявам!! Mr. Green
  newsm78при мен се отваря бързо! Peace newsm78 форума
          А днес ходихме в Технополис,взехме си нови карти на мтел с подарък вино!Щеше и телефон да намажа ама не си харесах! SadАз кат незнам какво искам и като искам фотоапарат,а в тлефоните като няма толкова пиксели и сега нямам ни нов телефон ни нищо! Crossing Arms)
,та там направили заграждение-кът за деца и оставихме Юл,хем обиколихме,хем тя се наигра!Умно са го измислили! Mr. Green

Та айде да боядисвам!Бай! Hug

# 80
  • някъде
Ети, на мен ми се отваря бързо форума- стига да не съм пуснала програмата бит комет!
Ели, чакаме снимки Wink
По-добре си купи обикновен телефон и отделно фотоапарат- колкото и пиксели да има никога не може да направи снимка като от цифрово фото! Peace

Пускате ли бебоците спокойно да си ходят навън? Алекс проходи преди 3 месеца, а от 2месеца тича по коридорите, но навън не смея да го пускам сам- винаги го държа или за ръчичка или за качулката- просто да съм сигурна че няма да падне! Rolling Eyes Ами той постоянно тича и лети напред ooooh!- не смея да го пусна Tired

# 81
Хм Thinking Къде ли е проблема.  #2gunfire Утре ще извикам "Доктора" на компа hahaha Така вика Гоги на комп. специалист, дето ни оправя нещата по компютъра.
Ели, ще чакаме твоите творения. Дори и едно нещо да направиш за мамите от ДБМ ще е в полза. 1 лв. да е, все ще е капка от големия принос към домомете за сираци. А пък нали знаеш капка по капка вир става Wink

# 82
  • Варна
Добър вечер!
Ети  newsm74! По принцип не обичам да правя комплименти, но не мога да се въздържа - големи красоти си направила. Мен хич ме няма по тез работи Embarassed  , все се оправдавам, че време нямам, а ма истината е, че не ме бива Whistling.
С моя комп. нямам роблем с отварянето на форума.
Да ви се оплача от моята свекърва. До сега всяка събота вечер вземаха само големия син. Две недели ги накарах да вземат през деня и малкия от 12 до 18ч. и днес като ги връщаха ми заяви категорично, че двамата заедно не можели да ги гледат Rolling Eyes, защото много си пречели Crossing Arms. Много се ядосах - аз сама ги гледам двамата непрекъснато, а те двама души не могат пет часа да изтраят две деца. По-големи егоисти от тях не съм виждала. Моя мъж има брат и винаги са гледани отделно - единия при баба си, а другия при родителите си и сега изобщо не се поглеждат. Като чужди са - имаме приятели, с които сме по-близки. Искам децата ми да растат заедно - толкова ли много искам newsm78

# 83
По-добре си купи обикновен телефон и отделно фотоапарат- колкото и пиксели да има никога не може да направи снимка като от цифрово фото! Peace

Да, права е Дидка!И все пак зависи и какви са ти критериите за добра фотография, има модели които правят сносни снимки.

Дидка, Мария проходи преди 2 месеца и вече я пускам съвсем спокойно да ходи самичка навън.Дори я оставям да се отдалечава доста от мен.Тя е много стабилна, а когато се случи да падне винаги се извърта по дупе или пда на ръчички.Нямали сме инциденти(чук-чук)

Анет, не им се сърди на свекитата!Те на млади години след като не са били в състояние да гледат две деца едновременно, как очакваш да го направят сега?!

# 84
  • някъде
Да, права е Дидка!И все пак зависи и какви са ти критериите за добра фотография, има модели които правят сносни снимки.
да, има и такива които правят сносни снимки но са доста по-скъпи

Анет, както е казала Ася те навремето собствените си деца не са гледали пък какво остава за вашите ooooh!
 newsm46 1countingsheep smile3524

# 85
Момичета страхотно сте си изкарали исках и ние да дойдем с Криси, че бяхме в Сф но свекъра имаше рд и точно по това време празнувахме  Thinking. Нищо следващия път  Hug

Ренка имате такъв клуб.  Wink  http://www.partyusmivka.com/
За съжаление само в малките градове няма такива парти клубчета, но се надявам нещата да се оправят  Naughty

Моят сладурко "Марти" вчера заспа в 17:30 и с няколко пробуждания за мляко изкара тази сутрин до 6:30  Whistling Сега весел и бодър, бърбори и обикаля бутайки прохото си. Ее голяма игра с тази проходилка.

Дидка за ходенето сам навън от както е проходил стабилно го пускам да си обикаля. Когато са сами особено навън са много предпазливи. Може да са мънички, но инстинктите за самосъхранение са много силни  Hug Не се притеснявай пускай го по малко в началото докато се успокоиш и после да си играе сам.

По този повод да ви разкажа една смешна историйка. Ние от бебета ги разхождаме с една приятелка. Нейният (истинският) Марти е по голям 3 месеца от Криси и когато за първи път пуснах Криси да си играе сам в парка Марти реши, че става нещо нередно и когато се отдалечеше Криси на 2 метра от мен Марти идваше гледаше ме тревожно, посочваше Криси и ръмжеше, че не съм с него.  NaughtyИ ако не станех веднага ме дърпаше за ръката и ме водеше при Криси. Милият беше толкова загрижен да не му се случи нещо. Паднахме от смях с майка му  Joy

# 86
Ооо,ще се посети  Wink Само дето не пише точен адрес,но нищо ще го намеря.

Мъника стана в 7 без нещо  Tired  Tired

# 87
Рени адреса е : ул. "Райна Княгиня" 16 (пресечка на Богориди)
 Wink

# 88
Благодаря на всички за поздравите по случай рд-то ми.Направо ме изненадахте и разчувствахте. Hug
Много здраве и късмет и от мен (със закъснение )на всички празнували на Архангел Михаил,не бях влизала във форума 4 дни понеже ходихме семейно на една вила и едва сега ще ви изчета.Доколкото разбирам при Нан всичко е минало добре  Peace  Hug но сега ще се върна да изчета.

# 89
Как не трябва да храним детето
Мисля че ще е интересно за всички.

Общи условия

Активация на акаунт