Обичате ли да се гримирате - част 9!

• 12 863
  • 330
  •   1
Отговори
# 120
А има ли значение какви цветове сенки,може да размисля щом не е задължителна очната линия Wink

# 121
  • somewhere over the rainbow
А има ли значение какви цветове сенки,може да размисля щом не е задължителна очната линия Wink
Според мен не Naughty А очната линия може да се замени с молив или с черни сенки дори Peace

# 122
  • София
Кармен мисля,че изобщо няма значение,каквото искаш тва ползвай и като цветове и като линии,само го докарай Клеопатрово Wink.
Джес поздравления за страхотния облик на новият ни конкурс. Wink

# 123
  • София
Алоууууууу къде сте се скрили,Клеопатри такива Rolling Eyes Laughing.

# 124
  • София
Момичета правих пробен грим-умрях от смях докато се гримирам  hahaha,само се молех някой да не звънне на вратата Praynig.Грима е интересен и мисля,че снимките трябва да са повече от 3,за да може да се види отвсякъде,примерно да добавим и нещо странично на окото или под друг ъгъл просто,наистина има какво да се гледа с тоя грим Laughing.Ако сте съгласни дайте да решим нещо Grinning.

# 125
Да,добре е да се види и от страни,поне още 1-2 снимки

# 126
Мен що тъй ме мързи тоя път?То не ми пречи гримирането,ами триенето после винаги ме мъчи

# 127
Аз най-вероятно няма да участва,но наистина е по-добре да има снимки от страни. особено тези линии,които ще се правят трябва да се видят острани. Поне по още една снимка трябва да има. Peace

# 128
  • Габрово
Знам си аз, че ще сме смешни с този грим и дано не отнесем много подигравки от гласуващите Mr. Green
Още съм в чуденка в какъв цвят да се гримирам защото е хубаво да е с плътни сенки, които ще личат, а аз май нямам такива та смятам с черен молив да рисувам Wink

Нека има повече снимки, лошо няма Peace

# 129

Нека има повече снимки, лошо няма Peace

и аэ съм эа Peace

# 130
  • София
Оф Кармен ако знаеш днеска кво количество грим си свалих от лицетооооо,чак ми олекна после.Баси толкова грим не съм си слагала през живота. ooooh!

# 131
  • София
Ей никви ви няма днес,гола вода сте Crossing Arms.

# 132
  • Габрово
Ти като си се гримирала кога ще качиш снимки да се посмеем малко на клеопатровия ти грим hahaha
Трябваше да подстрижеш и бритончето за да си хептен Клеопатра Flutter

# 133
  • София
Ти като си се гримирала кога ще качиш снимки да се посмеем малко на клеопатровия ти грим hahaha
Трябваше да подстрижеш и бритончето за да си хептен Клеопатра Flutter

Подигравка ли е тва,заяждане ли,как да го приемам? Rolling Eyes

# 134
  • Габрово
Има и средно положение- майтап Wink
Не бе, верно този тип грим е като сценичен и на мен ми е малко смешен, не че знам на теб как ти седи, но въпреки това и аз някой ден ще се наклепам подобаващо щом е за идеята.

Общи условия

Активация на акаунт