Обичате ли да се гримирате - част 9!

• 12 842
  • 330
  •   1
Отговори
# 135
  • София
А добре,прозвуча ми кофти малко,ама щом се майтапиш приемам Wink.
Абе смешно ми беше като почнах да тегля тая черта и на едното око  като се гледам с тая дълга черта много смешна бях,ще видиш и ти като почнеш да се мацаш кво става. Joy

Последна редакция: ср, 14 ное 2007, 00:43 от КАРЧЕВА

# 136
Аз май няма да се гримиросвам тоз път, че в петък съм на РД, в събота на Юбилей на баба ми. 70г. прави жената, а в неделя на обяд на рожден ден на вуйна ми.
Много скорпиони много нещо в нащо фемили
Та ще е смешно ако се появя като за карнавал Rolling Eyes  Laughing

# 137
Аз май няма да се гримиросвам тоз път, че в петък съм на РД, в събота на Юбилей на баба ми. 70г. прави жената, а в неделя на обяд на рожден ден на вуйна ми.
Много скорпиони много нещо в нащо фемили
Та ще е смешно ако се появя като за карнавал Rolling Eyes  Laughing

Тони гримирай се днес-утре дее Praynig

# 138
КАРЧЕВА, на аватара си супер!!!   bouquet   bouquet   bouquet

# 139
# 140
  • СОФИЯ
Извинете ме за спама - знам че тук не е мястото но искам да благодаря на всички , които гласувате за мен   bouquet  bouquet  А тези, които не сте го направили - да му мислите  Joy Joy /шегичка/  Joybouquet

# 141
Извинете ме за спама - знам че тук не е мястото но искам да благодаря на всички , които гласувате за мен   bouquet  bouquet  А тези, които не сте го направили - да му мислите  Joy Joy /шегичка/  Joybouquet
Joy Joy Joy

# 142
  • София
Ами моля моля Hug.
Защо никой не пише по темата,изобщо не си личи че има конкурс,уж толкова ентусиазъм покрай темата за тоя грим,а сега пълно мълчание. Rolling Eyes

# 143
аз нещо нямам желание да се гримирам.много цапане,а и после трябва да направя сто снимки с моята раздрънкана камера,за да има поне две ,които да стават.
между другото наскоро си мислех,че това гримирване и снимане е доста полезно.човек открива дефекти в грима си като е на снимка,докато на живо е по-трудно сам да прецени кое точно не е сложил като хората.
някой няма ли желание да пусне пробни снимки.

# 144
  • София
Аз пробен грим направих да видя за кво става въпрос,тия дни вече ще се гримирам,ама като гледам май само аз ще го направя,такова затишие че чак се учудвам.Грима е интересен действително,не съм сигурна доколко ще го налучкам,ама тва е положението са. Grinning

# 145
Аз се гримирах вчера за пръв път, но хич не се харесах, а и направих само 3 снимки, защото на апарата му свършиха батериите.  #Cussing out
В краен случай, понеже както казах по-горе, нямам време тая събота и неделя за толкова артистичен грим, ще пусна тия 3 смешните пък...  Rolling Eyes hahaha
И да кажа, че на Клеопатра не приличам особено... нинам що, но почти си свърших очната линия  Laughing

# 146
Днес ще опитам да се оклеопатря Laughing и ако стане ще пусна снимки эа конкурса Hug

# 147
Аз съм голям любител на гримирането, чета ви редовно, но понеже не знам как си публикувате снимките, затова и не съм проявила интерес за участие в конкурс, сега съм почти руса, нямам много вид на Клеопатра, но мога да се пробвам. Ако ме светнете как да си кача после снимките, обещавам да се постарая.

# 148
  • София
Абе споко ако трябва аз ще ти ги кача,само участвай Laughing.Кармеееееееееееееен къде си? Grinning

# 149
  • somewhere over the rainbow
На мен пък от петък нещо са ми възпалени очите Crossing Arms Подути, ужас #Cussing out Днес едното ми е по-добре, ама друготооо[smilie=smile3557.gif] Дано до понеделник ми се оправят.

Общи условия

Активация на акаунт