Обичате ли да се гримирате - част 9!

• 12 841
  • 330
  •   1
Отговори
# 150
От снощното ми гримиране, се е получила ей тази грозотия, а не знам дали ще имам време за втори опит с по-малко сенки и батерии във фотоапарата
 Peace

# 151
  • София
Не мисля,че тва е грозотия Laughing.

# 152
Tony_in_love, според мен е добре. Имаш ли снимка и в профил. Интерсно си съчетала цветовете.

# 153
От снощното ми гримиране, се е получила ей тази грозотия, а не знам дали ще имам време за втори опит с по-малко сенки и батерии във фотоапарата
 Peace

СУПЕЕЕЕЕЕР Heart Eyes
  bouquet

# 154
  • София
Наистина  е супер! Laughing

# 155
Tony_in_love  страхотен е грима,мисля че чудесно си се справила Peace

# 156
не само супер, ами върха Peace

# 157
харва ми

# 158
исках да кажа харесва ми

# 159
  • София
Ми аз се гримирах Rolling Eyes,ама кажете някой ще учавства ли изобщо,за да не си качвам снимките само аз,или не ще ги кача,ще се гласува само за мен и ще съм на 1во и последно място в конкурса Joy,шегувам се разбира се. GrinningКъде избегахте всички,много ми е странно,сама си говоря тука. Crazy

# 160
Ми аз се гримирах Rolling Eyes,ама кажете някой ще учавства ли изобщо,за да не си качвам снимките само аз,или не ще ги кача,ще се гласува само за мен и ще съм на 1во и последно място в конкурса Joy,шегувам се разбира се. GrinningКъде избегахте всички,много ми е странно,сама си говоря тука. Crazy
Искам и аз да участвам в конкурс, където ще съм сама.Така ще отнеса само аз овациите bowuu

Качи ги тука, ако искаш Hug

# 161
  • София
Ааа тука не,поне докато не се разбере ще учавства ли някой или не. Rolling Eyes

# 162
Аэ ще участвам, ама днес чистих основно а и нещо ме боли корема и нямах настроение эа грим, но мисля утре да се пробвам Simple Smile
На всички много Hug

# 163
  • София
уууууу Джесо жива ли си ма и теб никва те нема,щом темата е твоя си длъжна да пишеш по 3 пъти поне на страница Mr. Green

Последна редакция: пт, 16 ное 2007, 19:44 от КАРЧЕВА

# 164
щом темата е твоя си длъжва да пишеш по 3 път ипоне на страница Mr. Green
hahaha

Качвай снимките в папката по-добре, на теб се падна честа да поведеш хорото тоя път Mr. Green Kармен като се крие Thinking

Валке ти ще се мацотиш нали?

Тони качвай и ти Praynig

Общи условия

Активация на акаунт