Декемврийски майки сватосват щерки и мъжаги

• 19 505
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Може да им организираме по-скоро наистина да си ги направят. Ние с Нела откраднахме ноу-хауто от Гранда Wink

# 121
  • на езерото
  Добро утро от мен!
 След малко ще събудя моята гъгрица и реших да Ви драсне някое редче Mr. GreenИдеята сами да си направят подаръци е просто страхотна (надявам се не се дразните ,че няма да бъда на партито а изказвам мнение), мисля че ще се забавляват страхотно.
  Днес Никол е на театър следобед от училище, да видим дали ще и хареса!
 Приятно кафе и лек ден от мен!

# 122
леле какви страсти са се завихрили покрай коледният детски купон  Laughing аз до неделя бях на супер празнична вьлна. накупих доста подарьци за децата , извадих коледните украси , бях много интусиазирана за десткото парти , ноооо.....от два дена вече хич не ми е весело  Cry  момичета , благодаря на всички за загрижеността и подкрепата по нашите квартирни неволи.  Heart Eyes  и аз се надявам вьпреки кофтито време да успеем да се пренесем по нормално.  вече се заредих с кашони , ама хич не ми се подхваща....имам уговорка за утре да гледаме етаж от кьща , дано е хубава. яна от бебе иска да живеем в кьща и да си имаме градинка с рози  Mr. Green 
снощи писахме писмо на дядо коледа с мартин ( яна каза , че било още рано за нейното) . закачихме го сьс щипка на простора , за да минат през ноща джуджетата да го вземат. станал е в 6 часа , за да провери дали са го взели.... Laughing  , колямо вьлнение да не би да остане без подарьк .  ooooh!

незнам дали си втьлпявам или наистина е от хомеопатичните лекарства , но от както ги пие мартин спи пак непробудно по цяла нощ и кризите са сведени до допустимият минимум.  ако и за непред ще е така няма изобщо да спирам да му ги давам   Mr. Green

за сега ще се вьздьржа от коментари за коледното парти . надявам се до тогава да сме се пренесли и устроили , за да можем да присьстваме.  ще се сьобразя с решението , което колективно ще вземете за провеждането му  Peace

весел ден на всички    bouquet

# 123
  • у дома
Moни, успех на огледа! Току виж сте попаднали на къщата мечта като Шошка..  Wink Браво на Марто! Дано се успокои вече  Hug

Пинка, как е Ники? Ти говори ли с учителките за това, че другите деца я карали да лежи на пода? Каква е тяхната версия по случая?
И ние днес имаме театър в градината - "Трите Прасенца"  Laughing

Янче, няма лошо да ги организираме за самостоятелно творчество, въпреки че съм малко скептично настроена - но не съм била в Гранда, та се въздържам от критики.  Wink  Mr. Green Как смятате че би могло да протече подобно мероприятие?  newsm78

# 124
Не искам да агитирам за творчество, защото повечето сте скептично настроени.
Янче, никакво ноухау не ми трябва  Wink Те могат да се учат от мен  Laughing Имам мнооого идеи.

Дара не е на градина. Сигурно и утре няма да е. Пак се е продрискала. Давам хидрасек и пак я слагам на диета.

Трябва ми МОЛБА-ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ИЗПЛАЩАНЕ НА ПАРИЧНО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ПРИ БРЕМЕННОСТ И РАЖДАНЕ НА ОСНОВАНИЕ ЧЛ.50 И 51 ОТ КСО ЗА ОСТАТЪКА ОТ 135 ДО 315 КАЛЕНДАРНИ ДНИ.
Ако някой я има, може ли да ми я метне на мейла: nellyk@cablebg.net
Предварително благодаря.

# 125
  • София
Бройте ни и нас за коледното парти. С подаръци или не, ще дойдем Simple Smile. Може и само лакомства за децата да има, примерно торбички или големи фунии. Та относно подаръците, как ще празнуват в ДГ малчовците. При нас няма да има подаръци в градината, в смисъл играчки, а само лакомства. Категорични са госпожите, подаръците в къщи. И аз съм на същото мнение  Peace.

Мони, мисля, че не може да те изгони посред зима с деца от квартирата. Имаш ли договор, заверен при нотариус. Друг вариант е да си продава апартамента заедно с наемателите, и никой не може да те пипне докато не изтече срока на договора. Успех, пък на другото място може да е по-хубаво  Grinning.

# 126
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Нелка пуснат ти молбата на мейла

# 127
  • на езерото
  Поговорихме с учителките, увериха ни че е било недоразумение произтекло от това че детето не знае френски ThinkingОбещаха че ще внимават повече за в бъдеще и ще я оставят да пише с лявата ръка.Откакто проведохме разговора определено има подобрение в отношението на Никол към училище, ходи със желание разказва какво е правила през деня Peace (дано продължи така и за напред Praynig)
  В училището още нищо не са казвали нищо за Коледа да видим какво ще организират от там, днес се записах да занеса закуска на 13 .12 когато ни е Рожденият Ден и съм много доволна от себе си Mr. Green
  Фъстъче приятно гледане на Прасенцата Hug, нашият звяр ще гледа "Защо татковците се смеят" Laughing
  Мони, кураж и дано къщата е хубава, пожелавам ти скоро да си имаш своя с прекрасна градина   bouquet

# 128
Деска, супер си! Много благодаря.

Забравих да кажа, че рибката Немо беше от нас и май се падна на Катето Wink Не струваше повече от 12 лв. мисля. Дара много обича да свири на крокодила-ксилофон  особено точно когато брат й е заспал Simple Smile Не знм от кой е, но благодаря Wink

# 129
АЗ ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ
ДА КУПЯ ЗА ВСИЧКИ ДЕЦА ПО НЕЩО ОТ КОЛЕДНИЯ БАЗАР - НЯМА ДА ИМА СЪРДИТИ, ЩЕ ИМА ЧУДЕСНИ НЕЩА, ТЪКМО И ЩЕ ПОМОГНЕМ НА ДЕЦА, КОИТО НЯМА ДА ПОЛУЧАТ КОЛЕДНИ ПАРТИТА С МАМА И ТАТЕ Rolling Eyes

# 130
Предлагам по някакъв сувенир и някакво лакомство което сме обсъдили тук - еднакво за всички

# 131
  • София
Лакомствата също са добро предложение -  може всяка майка да донесе. Може готови, може домашни... кой каквото иска... Обаче незнам как ще ги комплектоваме по торбички/фунии/чорапи... може за торбичките предварително да се разберем нещо?
Относно творчеството - ако мислите че не е много подходящо ОК. А организирането не е толкова сложно малко лепило, хартия и нещо за рисуване (моливи, пастели) е достатъчно...

Добре до тук сме:
Янче
Смайли
Аса
Чоча
насекомото Уклей
Алекс
мкп (ако не я пратат на Карибите Wink )
фастъче
Ванилка
Мони
Неви
Раичка
Деси
елексир

кого пропускам? Vixtoria_R? Ще взема да се обадя и на Магс. Нищо, че така безцеремонно ни заряза.
Елена_мл също беше миналата година. Ама напоселдк нещо не е писала... Марци вие ще дойдете ли?

да може и така. На Коледния има ли играчки (ама не за елха, а за игра)

# 132
А ако купим от тези фигурите за оцветяване или книжки за оцветяване и  да ги пуснем да творят?

# 133
не, ще има само коледни неща........просто предложих

# 134
  • София
Вижте сега, зависи много какъв е договорът. Дали е вписан, какви са условията му. Нека Мони да каже и тогава ще пиша, защото така на сляпо няма смисъл.
Напълно е възможно да може да ги предупреди и да иска от тях да напуснат.
Възможно е и изобщо да няма договор.
Много неща са възможни.
За партито - принципно се надявам да се впишем тази година. Все ми едно дали ще има подаръци, или не.
Като заговорихме за подаръци и Немо, търся голям, плюшен Немо. Моля, ако някой види, да ме уведоми. Или някоя чужбинска мама, или някой често пътуващ в чужбина държавен служител Wink . Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт