Декемврийски майки сватосват щерки и мъжаги

• 19 505
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
  • на езерото
   eleksir, ще погледна за Немо нямай грижи

# 136
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Елксирче в нашия магазин ще има - видях го при подреждането

# 137
Ех,таз душа камбана...  bouquet На мен ми е все едно!И с подаръци и без,с лакомства,мажното е купон да става и през останалото време да им е интересно!
Аз предлагам на всяко дете да подарим по една кредитна карта,нека си купят каквото си поискат...нали все мама и тати ще набутват!
МОНИ,преди да почнеш да се изнасяш много те моля провери как стоят нещата с договора.Както си почнала да стягаш батажериите май сте без такъв!
Сега като се замислих май след новогодишните празници ще е по-добре за нас,може и да поостанем в София,АКО ни е готов апартаментът,не че иначе нямаме къде да спим,но...
Честно казано хич не си спомням какво съм взела миналата година...Имам спомени,че съм го взела от склад на КОМСЕД,но какво е било...
Филотелия-ПЕТКО,ай,от нас да мине,ще се съобразим с теб...но ако те командироват на Карибите брой и мен!
КРИс,обичаме те,но,моля те,обясни ми,че съм неграмотна,какво е грешното в това мн.ч МАМИ?????

# 138
Юле сложи множествено число на майка - майки.........това е, думата мама - има само една мама, майки може да има цяла група, но мама е само една. ох как се обясних
за детето има мама
майки има за децата
разбираш ли, смисъла
а иначе - като ходих с децата от Трън в Библиотеката специално проверих - думата "мами" в бг езика я няма като съществително, а като глагол - аз те мамя, ти ме мамиш, ние сме измамници JoyPeace

# 139
  • София
   eleksir, ще погледна за Немо нямай грижи

Много ти благодаря, Пинка. Ще съм ти страшно задължена.

Елксирче в нашия магазин ще има - видях го при подреждането

Ама голям, плюшен? Кога отваряте? Дано да го има.

# 140
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Надявам се до края на ноември да отворим. Видях само един ако трябва ще го запазя. Днес ще ходя до магазина и ще бидя колко е голям. Плюшен е.

# 141
  • София
Запазвай ми го веднага, ако е голям. Голям в смисъл да не е някаква малка играчка. Кажи колко пари ако има цена и веднага ще ти ги дам. Благодаря ти много.

# 142
  • у дома
аз съм съгласна с предложението на Крис за подаръци от коледния базар:peace:
за творене също съм съгласна - само че аз не съм от най-творческите натури, та идеи от мен тц.
Юлка, къде ви е неготовият апартамент?  Mr. Green Тука под нас има нови собственици и ве4е 2ра седмица правят ремонти - пробиване, чукане - няма край ...

Пинка, хубави новини! Радвам се за Ники!! Hug

Деси , как се казваше магазинът?  newsm78 До Билла България нали? Чакаме го ..  Mr. Green

# 143
имаме договор за една година , но не е заверен нотариално. пише , че може да се развали от двете страни с едномесечно предизвестие. нищо гарантирано и за двете страни.
сега като наемем нещо , ще сьм по стриктна с договорьт. eleksir-че, дай идея какво да пише в него. ако трябва да го заверим нотариално. ако имаш примерен договор за наем под рька , моля те прати ми го на moni2000@abv.bg

днес си купих и чували за дрехите. почвам утре да опаковам   Sad

# 144
  • София
Утре ще ти пусна договор.
Задължително го впишете!
Сега с този просто няма какво да направите. Но, всяко зло за добро. Ще намерите  по-хубав дом, сигурна съм.

Деси, Пинка, аз си поръчах Немо от ибей. Ако евентуално стане фал, ще ви пиша да помагате вие. Благодаря ви още веднъж.

# 145
  • 42.016399,23.101179
Здравейте!
Как са ме подгонили уроците и никакво време не ми остава да попиша малко тук, иначе успявам да ви прочета и да съм в крак с дискусиите.
Янче пиши ни и нас в списъка, живи и здрави само до тогава ще дойдем на партито. Нямам никакви претенции за дата, подаръци и програма - както решите. Laughing
Мони съжалявам за случката с квартирата, дано наистина да е за по добро, а следващия път наистина трябва да изпипаш нещата.

# 146
Вижте как Р точка КАР точка гледа мач  Joy

http://smiley2312.multiply.com/photos/album/6

# 147
minimo, едно другарско рамо и от мен! Не мога да си представя да ми сервират такава новина /както знаеш и аз съм на квартира/. Дано наистина да е за добро и да си намерите страхотен нов дом! Hug
Пинка, прегръдка за теб и Ники! Hug Радвам се за вас!
Поздрави на всички малчугани Викинца и Викторовци, малко със закъснение! Heart Eyes Asa, няма да те оставим без снаха, помни ми думата! Hug

# 148
Нелка, ако решиш някой ден, не дай Боже да го сменяш...обади ми се, взимам го Embarassed

# 149
  • София
Asa, няма да те оставим без снаха, помни ми думата! Hug

Това да се чува, че се притесних Wink. Оказа се, че всичко е резервирано Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт