Декемврийски майки сватосват щерки и мъжаги

• 19 505
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
Шоши, аз ще ти пусна на лични какво искам. А място за още една количка за играчки имаш ли?
Аз ще дойда да взема всичко. Даже ако искаш да платим с мойта карта, за да не те товарим финансово.

И Бърди ми е написал, че трябва задължително секрет и от гърлото и носа, защото всъщност може от там да идва проблема и да няма никакъв запушен канал. Ще ги изтрепем гадовете... само не знам в коя лаборатория да отидем и дали имам право на направление за тези изследвания... Бърди спомена и превнар...

# 61
  • София
Мдам. Искаш ли да четеш за Превнар? Пращам ти по кю.

Шоши, много ти благодаря Simple Smile И аз ще ти пратя на лични, за да ти е по-лесно. Нелка, ти после ще ми ги дадеш, нали? И на теб благодаря.

# 62
Шоши, пиши ми на ЛС. като купиш нещата да ми кажеш колко ти дьлжа , за да мога да пратя парите предварително на Нелката и тя да ти ги даде , като взема нещата.  Laughing 

# 63
Елексирче,, мерси за инфо-то - и аз съм чувала добри неща за Транспортна, ама засега май оставаме в Исул... да, и аз виждам, че не е все пак постоянно със запушен нос, понякога хърка много автентично, ама като цяло спи спокойно... 2-3ангини направи миналата пролет, но сега не е правил... не мога да разбера защо обаче именно педиатърът толкова е убеден в този вариант - за проблемната сливица...

Смайли, ако можеш, направи и другите изследвания, пък после прецени какаво да предприемете... то и аз голяма мъдрост казах, няма що...

Рали, радвам се да те чуем отново, жалко, че и Марки е сред боледуващите, и то без да е съвсем ясно и при него какво е...

много е приятно, че въпреки болестите, имате ентусиазъм и за подаръци да мислите, много разведрява темичката!

# 64
  • у дома
много е приятно, че въпреки болестите, имате ентусиазъм и за подаръци да мислите, много разведрява темичката!
нали, нали .. и аз по едно време се усетих че ровя в този сайт.. Шоши май и аз ще ти пълня кутйка на лични. А има ли подобен детски сайт който да прави доставки до БГ?

дечицата да оздравяват  Praynig

Нели, за лаборатория - Кандиларов й се носеше слава като най-коректна към пациентите.  Wink какво е превнар?  newsm78

Рали, ти докога си в БГ? Значи синеокия русокос Марки и той кашля. И Чам ви се е накарала.. Ние откакто спряхме всички сиропи и минахме само на бахова ябълка по неин съвет имаме значително подобрение с пустата кашлица - да се смея ли да плача ли не знам.

# 65
  • София
Нелка, форма за мъфини същата има при нас на Графа за 19 лв. Мислех да ходя иа з скоро да купувам. А тея формиз а кекс като замъци и т.н. днес ги гледах в Сайта на Марта Стюард и много ме изкефиха, ама тука не съм виждала. По-скоро дай да си поръчаме такива, а форма ще ти купя аз. Освен ако Мони не намери по 6-7 лв... Монка, ако има вземи и за мен МОЛЯ!

# 66
  • София
Нелка, направление за микробиология - гърлен и носов секрет- няма. Плащаш си ги, доколкото помня къде 15-16 лв. всеки излизаше в Цибалаб. Там съм правила. По отношение на капките - казват се Тобрадекс, тия с кортикостероидите вътре. Но не вземай капки, докато не излезе антибиограмата. Ако са резистентни към Тобрекса, може Цилоксан, или още едно с К, ама не го помня. Както и да е, то ще си пише на антибиограмата.

Не си внушавай, че след като са стафилококи, си можела да ги махнеш с масажи. Това са дивотии. Също съм почти 100% убедена, че заразяването на очетата е вторично, по-скоро източника е в носоглътката и са ви подарък от родилното. Но пневмонае не са толкова страшни, Превнар е ваксина обаче, помисли си дали искаш освен задължителните, да му набуташ и тази. Ако решиш, по-добре вземи 6 или 7 валентна ваксина, в която освен зодължителните - полио, дифтерит, тетатус, коклюш, влизат противоменингитна и противопневмонична ваксина.

# 67

Шоши да помоля и аз за ей тез нещица, не са скъпи, сайта е страхотен наистина

http://www.walzkidzz.com/v2/artikel,DE,de,seite-6/115-117-Papier_Schere.htm
http://www.walzkidzz.com/v2/artikel,DE,de/180-181-838071820-Leuc … ticker_Pferde.htm

Абе защо само аз си мисля, че има направелние за гърлен и носов секрет, на Виктор му правя вече 3 пъти, 3 от които с направление, третия по мое желание платен в Транспортна болница Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Нели, ти верно ли още се връзваш, като ти каже некой че не си пазиш детето. Знам, гадно е, няма как да не те жегне, но при положение, че Тина киркова има всякакви "коки" в стените от 20 години и за а изчезнат, трябва да я сринат със земята..........

# 68
  • Sofia
Леле,аз се чудя защо не пишете ooooh! Кой да се сети,че има нова тема.

# 69
  • София
Бяхме днеска на театро в 199. Храбрият шивач. Не беше лошо, но не съм и възхитена. Имаше според мен леки сексуални намеци за да е забавно и на родителите. Поне на мен така ми се стори. Но аз във всяка постановка ги виждам тез неща Embarassed Предполагам проблемът е в мен ... Не знам... Милена да каже Simple Smile
После постояхме малко в градинката на Раковска (така известна като градинката на Покойника). Ванеса и Мая се омокриха със сняг до кости Simple Smile Ние с Филотелия пихме кафенце.
Купила съм си билети за там, за 17ти, за Трите прасенца.

# 70
  • София
На теб, Янче, и азбуката да ти изброяват, пак сексуален намек ще намериш  Laughing Добре, че не ме зарази като предишния път  Laughing Не съм възхитена и аз, ама не беше зле. Ванеса малко изгуби търпение по едно време, ама ставаше. Сега не иска да спи, толкова се превъзбуди от играта с Мая на снега. Като тропне нещо и вика, че Мая идвала да я вземе да играят със снежни топки  Laughing Кво ще се прави следобед?

А, за утре да ви кажа, в Гранд хотел София, на 2 етаж, има всяка неделя детски център - първо театър, а после артистично ателие - правят кукли, рисуват, лепят. А мамите (да ме прощава Крис), пият капучино в барчето. Тъкмо като за мен. Аз съм там. Някой друг?

# 71
  • София
Може би и аз Simple Smile

# 72
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
А от колко часа е това нещо?

# 73
а що да те прощава Крис, която упорито пише във всеки постинг колко и липсваш, а ти не и отговаряш, разлюби ме и за кво, за работата, поне с мъж да ме беше сменила Crossing Arms
Крис и писна от това време, с болно дете у дамой, ама нема начин Tired

# 74
  • София
Деси, от 11 казаха.

Да ме прощаваш, Крис, имах предвид, че използвам "мами"  Laughing Иначе имам много да ти благодаря за планирания подарък, наскоро разбрах от Нели за милия жест. Естествено, заради ламята Спаска-Нели, така и не се докопах до тях, ама простено да й е...  Mr. Green Ще ми ги връща в пъти  Laughing
Благодаря ти много! Оценявам!

Общи условия

Активация на акаунт