Декемврийски майки сватосват щерки и мъжаги

• 19 505
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Неви нямаме Т и не сме имали в близко време да чукам на дърво.Имахме едни сополчета през седмицата,нищо сериозно

# 91
Честит празник, мили Викториончета! Целувам ви, прегръщам ви и бъдете здрави!  bouquet Hug

# 92
По същество да мина сега
1.За парти съм
2.Бройте ни
3.Когато успееме да се организираме
4.Колкото излезне масрафа
За Дядо Колда нашия татко не го бройте категорично отказа Mr. Green
Peace Не искам да плагиатствам,но и аз съм така!Ако сме здрави,мисля,че ще се навием.
Нашият тати има мноооого подходящ корем,но...и него не го бройте! Hug
ЧОЧА,именничката да се оправя,дано се разбере какъв е този обрив!Обеленият нос да минава!
Какво се е объркало миналата година с подаръците?Аз не съм разбрала...Аз и Дани останахме доволни...от часовника-конструктор на Деси!  bouquet
МОНИКА-много е гадно,бе!Но той май няма право да ви гони.АКо договорът за наем е вписан в съда,то вие можете да напуснете в рамките на 1 година от датата на предизвестието.Разбира се,че трябва да видиш договора и клаузите в него.ЕЛИКСИр,какво ще кажеш?
ЗА ПАРТИТО- 22;24;25 ДЕКЕМВРИ май са свободни,в смисъл,че тогава никой от декемврийчетата нямат РД!Ако не греша,но това е според списъка на 1-ва страница!

# 93
  • у дома
Ванилка, на 24,25 нали има Коледни празници - всяка квачка си събира пиленцата и си се празнуват по семейно.  newsm78

Мони миличка,  Hug и на мен са ми правили такъв номер с квартира - много е тежко, а аз дори нямах деца тогава, та мога да си представя в известна степен поне какво ви е. Но .. съм абсолютно уверена че ще се справите с това предизвикателство и накрая ще излезе - всяко зло за добро.  Wink Кураж мила, кураж .. запрятайте ръкави и търсете нова квартирка. И това ще мине .. 

Неви, питай Дядото ви.. човек не знае къде ще му излезе късметЯ.  Wink И аз имам една нишка за проследяване, но първо трябва да разпитам и ще я предложа тук, ако излезе нещо.

Последна редакция: нд, 11 ное 2007, 21:00 от fastuche

# 94
  • Sofia
Ние май на 22-ри ще го правиме РД сутринта,че през седмицата много натоварено ooooh!

# 95
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Миленче кяде е този нов клуб?

Янче аз съм за мероприятието ако е в официален почивен ден

# 96
  • София
То и ние с Райчето и Криси ще празнуваме на 22ри... По-скоро ще е след Нова Година. 5.01.2008 е събота.

# 97
  • София
За партито аз съм "за" по всички точки. За театър - както кажете. За дядо Коледа - ако искате да си наемем, или като миналата година само със Снежанка, да не се размива Коледната идея и да се облещят от 77 дядо Коледовци в течение на цял месец. За датата - аз съм ОК и преди и след Нова Година. Само вмятам, че нас ни няма от 28 декември до 5 януари. Миналата година на коя дата го правихме? 27-ми не ви ли се струва подходящо? За подаръците - аз също не съм недоволно от миналогодишната организация.

А сега за новия клуб. Амииии, на втори прочит го харесах, даже го букнах за рожденния ден на Ванеса, който за информация на всички ще е на 7 януари, понеделник, от 17,30 часа. Първоначално се намусих, но всичко идва от прекалени очаквания. Обявен е като ресторант с детски клуб с 2 зали. Всъщност е едно помещение, детския кът не е много голям, а едната "зала" е в същото помещение, в което са детските забавления. Втората зала - за пушачи, е отделена, но не се затваря. Леко се разочаровах, но после като се замислих, за 15-тина деца с родителите става. Няма ресторант, но кетеринга е хубав. Ние сварихме рожден ден и успях да огледам. Не позволяват външна анимация, но си поговорих с аниматорката и ми хареса нейните идеи. Та така, главно е за рожденни дни, не толкова за почасови забавления, просто така е проектирано, но аз смятам да се възползваме. Намира се на Цар Борис ІІІ, точно до светофара на Красно село. Като застанеш на светофара, с лице към Руски паметник, се пада третата сграда от дясно.

# 98
  • София
ееей... миленке... ама на 5ти кога се връщате? От друга страна то от път на купон някак си не става...
Ама 27ми е четвъртък и не е ли работен ден?

# 99
  • на езерото
    Честит имен Ден на сладките ни Викторовци и Викторий (на патерица),  живи , здрави и много пакостливи  bouquet
   За коледното парти мога само да Ви пожелая приятно изкарване Heart Eyes, ако направите лятна фиеста вероятно ще се включим Peace
 Мони, много кофти настина ooooh!, дано си намерите бързо по хубава квартира Peace а за преместването моите съчувствия, местила съм се над 6 пъти и просто е голям кошмар Tired
 Моя звяр е на училище и аз уж готвя та от заплес загорих яденето Crazyпуст форум като залепна няма отлепяне.

# 100
Добро утро,
ей, наспах се. Емма последните дни го раздава нощна птица нещо.  Simple Smile
Чоча, ще питам и ще ти кажа, дали доставят в други страни на ЕС.
Мони, ужасна новина. Местене посред зима, с деца...отврат! Знам от опит, но ще се справите. Пак добре, че ви е предупредил по-раничко. А нямате ли някаква закрила от закона, като сте с 2 деца да му се невиди. Тук знам, че хазяинът малко трудно ще ни изгони, дори и с 3месечното предизвестие, както си е в договора. Дори съседът ни под нас, който е сам, без деца и са го предупредили да напусне преди около година още се помотва. По съвет с адвокат им е казал, че когато намери подобно жилище на същата цена тогава ще се изнесе  Whistling

# 101
За парти гледам си говорите.
Знаете, че сме на линия, ще помагам и с организацията колкото мога.
Миналата година беше на 6-ти януари. Може и сега да е тогава. Неделя е.

За подаръците миналата година не разбрах какво се е издънило. Всички бяха опаковани и аз ги подавах на Снежанка да ги раздава на всяко дете поотделно. Не съм знаела какво е имало в пакетите и няма как да съм нагласила нещата на някое да се падне по-хубав, а на друго по-лош подарък. Ако ги бяхме пъхнали в чувал щеше да има бой.
Все едно де ... каквото измислите, това ще е.
Дядовци мразовци ще има много до тогава, театри също. Не ми харесва идеята някой татко да се преоблича като дядо Коледа, защото е много важно какво говория милия старец /ако е румен ще наговори куп простоии без да се съобразява и ще стане скандал/. Имаше един актьор в клуб Лейди миналата година, който се държа много културно с децата, рецитира им стихчета дори.
Идеята за аниматор обаче ми допада най-много.

На мен вчера ми хареса театъра. Верно, че беше лек трилър в началото и каките така й не спряха да говорят през зъби, но съм на мнение, че за децата е полезно да гледат такива фантазета. Действа добре на фантазията  Wink
Арт студиото също ми хареса. Какичките бяха много мили и обръщаха внимание на всички деца, насърчаваха ги да правят възможно най-много неща сами и не правеха забележка, че прасето е синьо Simple Smile
После в къщи направихме още две кукли с подръчни материали:

После останахме на овча тематика:

Обаче като я питах Дара какво пасе овцата, тя ми вика "мляко"  Laughing Време е за първа енциклопедия май  Wink

Миличката Мони, жалко за квартирата  Sad Чак ми се дорева и на мене като си помисля какво е да пренасяш катуна нагоре-надолу. Подла идея - замини за марсилия и остави яно да се трепе  Crazy Шегичка ...

И на мен ми е напрегнато, днес пак ще се мъкнем по доктори... излиза ми херпес на устата ...

# 102
  • София
Какичките бяха много мили и обръщаха внимание на всички деца...

Ми за 10 лева... оставаше и да не са мили Simple Smile))
Да направим една накета за дата искате ли?
Я който е пуснал темата да слага:
преди НГ - КОГА - може 30ti ama mkp  я няма тогаз...
5.01
6.01
все ми е тая

# 103
  • Sofia
То и ние с Райчето и Криси ще празнуваме на 22ри... По-скоро ще е след Нова Година. 5.01.2008 е събота.
сутринта или след обед сте го решили,защото аз още не съм ангажирала клуб и мога да променя часа,за да не се засичат

# 104
чоча, не доставят до БГ. Кажи, ако искаш нещо.

Общи условия

Активация на акаунт