МНОГОДЕТНИ МАМИ 27

• 14 224
  • 374
  •   1
Отговори
# 195
  • София
ДОБРО УТРО И ОТ МЕН! ЗА ЖАЛОСТ НЕ СЪМ СИ ВКЪЩИ, НО НЯМА КАК. И АЗ ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ХУБАВА СЕДМИЦА. ДНЕС И УТРЕ ГОНЯ СРОКОВЕ НА РАБОТА С ЕДИН ПРОЕКТ, ЗАТОВА НЯМА И ДЪХ ДА СИ ПОЕМА ВРЕМЕ - АМА ЕТО, ОТКРАДНАХ СИ ПЕТ МИНУТИ ЗА ТУК
 Hug  bouquet

# 196
Добро утро! Феичке, много хубаво начало на седмицата!

При мен се очертава доста активна седмица - гости, рожден ден, среща с приятели края на седмицата, което ме радва, защото обичам да съм дейна, действа ми освежаващо. А и този хубав сняг дето вали...жалко, че няма да натрупа. Nature Snowman

Хайде дано ви заразя с веселото си настроение!  madnoel

# 197
  • Варна
Здравейте.
Как я карате в това неприятно време?
Всички деца и мами са много хубави.И с крем и без крем  Party

И аз съм се хванала да майсторя нещо,като стане готово ще кача снимки.Тази година няма да мога ,но се надявам догодина да се включа  в коледния базар,а защо не и във Великденския  Peace

Лек ден.  Hug

# 198
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Отварям аз началната страница на форумите и какво да видя при списъка с рожденници.....Вълшебна (37) ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН приеми моите най-сърдечни благопожелания за сбъдване на твоите най-съкровенни желания
.....тук дъждът премина в едър сняг,духа и е студено Sickобаче  nadiaeuro   bouquet ме зарази със ведрото си настроение и ще ходя да си купя обикновени свещи от складовете и ще се пробвам да сътворя едни красоти ....да си направя коледни свещи...после ще докладвам с нагледен снимков материал  Mr. Green
suzi_a чакам с нетърпение да видя творението ти
Madam Mim спорна работа ти желая Hug
  chefотивам да си доготвя зелето

# 199
  • София
Хей,какви слънчеви и ведри мами! Много ви се радвам,когато сте усмихнати  Hug Hug Hug
Цоци,запушвай дупката,приготви на Лъчо нещичко любимо и стига си била сърдита!То така за близнаци не се мисли  Naughty Стягай се за празника и да ви видим всички с голеееееееееми усмивки на 1.12.  Laughing

Вълшебна,много здраве и усмивки за рождения ти ден!   bouquet  bouquet  bouquet

Специални пожелания и за вчерашните празнуващи!

На работещите мами-спорна седмица!
На тези,които сме си у дома-железни нерви!
На децата-успех в училище!
 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 200
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=193754
Здравейте!Днес съм на вълна изкуство.ani69,възхитена съм от уменията ти.Картините продават ли се?
Вчера ходихме в музея,,Земята и хората,, на изложбите на котки и на восъчни фигури.Във възторг съм от руската изложба.Вижте сами!
По повод ученето-зависи от децата.До 4 кл. съм помагала и на двете,когато са имали нужда.В 7кл. с голямата заедно решавахме задачи за изпитите,малката се оправяше с всичко сама-не даваше да й се меся.Резултатите са еднакви.Но и двете са кротки-не съм имала проблеми.

# 201
  • През девет земи в десета
Здравейте и от мене,моя мъж сутринта забравил да ми остави талона от колата,че нали пътувахме с моята,не можах да отида на работа понеделнишки и сега сме обречени да си мръзнеме в къщи,няма стопляне тая къща,след като ни е нямало три дни Rolling Eyes

Марги,албума ти е личен,иска парола Wink

Всички мами тука ,страхотни красоти творите,а на мене нещо не ми остава време,дано за великден или за другата коледа успея да се организирам най-накрая Tired

Айде ставам,лека седмица на всички,успех в работа,училище и не на последно място на мамите,които си стоят в къщи и им късат по цял ден нервите Simple Smile

# 202
Md,f.djd e -741852

# 203
Извинявайте-паролата е 741852.

# 204
Честит Рожден ден на Вълшебна!!!Да е жива и здрава,много обичана майка и съпруга!!!

Феичке,благодаря за почерпката.Погали коремко от мен.
Наде,наистина си заразна...с доброто си настроение.Успешна седмица и на теб ...че като гледам списъка ти.....
Мадам мим,успех с проекта.И приключвай ,че те чакаме за повече от пет минутки.
Марги,много си отивате с Брус.Жалко за него ,че не те е срещнал...
Цитат
И аз съм се хванала да майсторя нещо,като стане готово ще кача снимки.
Чакам Сузи ...............тук май само аз съм калпазанка Embarassed
Цитат
....тук дъждът премина в едър сняг,духа и е студено
Дидка, прати малко към Бургас....ИСКАМ СНЯ-Я-Я-Г.Ако не може пък , поне покажи свещите...да открадна идейката Wink
Красимче Kissing Heart
Пиги, дано термометърът е мръднал поне над 20  и браво на шампионката  bouquet
Пешеходке Hugблагодаря че ми напомни .Вече е значително по- добре.Само още не мога да установя  newsm78 защо това дете кашля само като отиде в спалнята ?Дали тази кашлица не е на алергична основа ???????И  на стената до прозореца сега е избила малко влага(мухъл) Дали не е това причината???????????Аз лесно ще я махна ,обаче препарата мирише много на хлор и се притеснявам да не задълбоча проблема, нищо че пише че е безвреден.
Е Ани, какво да кажа след това..............без коментар .Дано Венко не прочете
Цитат
През това време,аз махнах повечето стени,изградих други,подредих и обзаведох всичко по мой вкус.
Перке,за сега нямам подобни проблеми(че са мъници моите),но те разбирам spokoАми как да не се ядосваш като всичко му е наред,
Цитат
Няма някакви интелектуални затруднения или специфични нужди,
пък резултатите .........ох, какво ли ще ми дойде до главата.....Виж го пък хубостника на Шапката.....да плачеш ли,или да се смееш???????????????
Теди и Каишка да правят муса и да черпят, че добре че не съм бременна Joy
Цоци миличка,не дей ми къса сърцето...
Цитат
Перфекто се справяте без мен тук и няма какво да допълня.
Знаеш че ни липсваш.Послушай Теди....или сърцето си...или разума си...само излизай от дупката.И понеже разбрах ,че си фен на хубавата музика ,те черпя
http://vbox7.com/play:26ecc86b  и за изплуване от дупката  bouquet

За всички  Hug

# 205
  • През девет земи в десета
Марги пак не става,и с двете пароли пише,че е въведена грешна парола!

Тук как заваля,направо щв ни затрупа,започвам да не съжалявам,че си останахме в къщи,кой знае какво задръстване ще настане в центъра newsm78

Цоци spoko,бързо да излизаш от дупката Wink

# 206
  • София
Маги,много интересна изложба.До кога ще бъде?Аз миналата седмица минах оттам,но бързах и не видях нищо  Sad Заслужава си да се види.
Да,хубаво вали в София,но е малко мокро.
Пиги,още един ден почивка няма да ти е в повече.

# 207
Здравейте,
нямахме интернет до сега и не съм прочела всичко. Гледам, обаче повечето сте в добро настроение. Браво  bouquet

Сега, малко по работа.
До всички, които ще идват на празника: Моля напишете по едно пожелание за детето си, което ще бъде прочетено от Дядо Коледа, напр.: Моника, да си ляга рано без да мрънка. Петър, да стои по-малко пред компютъра и повече да заляга на уроците и тн.. Моля, постарайте се да напишете нещо специфично за самото дете, така, че то да бъде изненадано, от къде Дядо Коледа знае такива тайни за него.Нека да бъде само в едно изречение
Това съобщение ще пусна и в другата тема. Изпращайте ги на мен, на ЛС до събота 24.11.

# 208
  • Варна

Честит рожден ден Вълшебна.!
 newsm51Ако има нещо по-ценно от здравето, по-хубаво от щастието и по-сладко от любовта, нека то да бъде твое!

Margi-M ,изложбата наистина си заслужава да я посетиш.

# 209
Вълшебна, честит рожден ден! Бъди все така вълшебница за всички около себе си! Hug

Общи условия

Активация на акаунт