МНОГОДЕТНИ МАМИ 27

• 13 944
  • 374
  •   1
Отговори
# 210
Честит Рожден ден Вълшебна!!!! HugДа си жива и здрава.
Много вълшебства и подаръци ти пожелавам!

Момичета, днес ще прескоча...че имам още много работа , а трабва и да се прибера в къщи.
само да се оплача че 2 дена сме без вода, и мисията пране и чинии е почти невъзможна. ooooh!

# 211
  • Не съм от тук и съм за малко
Честит Рожден Ден, Вълшебна!
Много здраве, любов и вълшебства в живота ти!
   newsm51

Джулка, дано се оправи положението  Praynig  Hug

# 212
Вълшебна, Честит Рожден Ден!
Много здраве, щастие и добри вълшебства около теб!

# 213
Честит рожден ден Вълшебна!!!Желая ти всичкото щастие,и любов,и здраве!!!
Макар и малко късничко,и аз ви желая пълноценна седмица,заредена само с положителни емоции!!!Снегът в нашият квартал е просто красив,с най-красивата и пухкава белота....Нали сме си в планината...Ех!Как ми се иска да ви покажа гледката от моят балкон...Ей заради тази гледка само не бих напуснала малкото си жилище...Този сняг,уханието на цитрусови плодове,и огънят във печката,ме настройват празнично,коледно,уютно...Какви спомени имам само от детството си...Дано оставим подобни и в нашите деца...Звуча си малко романтично,но във всичко красиво има и по малко романтика нали?!А иначе,за да падна отново на земята-ТЕЗИ ЗАДРЪСТВАНИЯ ДНЕС #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire........................Ей това звучи повече като мен а?!Поздрави на всички и много ви  Hug Hug Hug!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 214
  • София
Благодаря за хубавите пожелания!
Рождения ден си го карах в къщи в семейна компания. Баба свеки си отиде преди два дни и ще се върне утре. Не ми липсва чак толкова. Направих торта, вретено от свинско с картофено пюре и салата от домати и това беше. Хапнахме, пийнахме, гледахме телевизия. В къщи всички се разболяхме, без Дани. Кой смърка, кой кашля, кой повръща...приказка! Чета за колоквиум. Ще се опитам да го взема другата седмица. Много имам да наваксвам, чак понякога ми се струва, че няма да успея. Като ми остане време влизам във форума, зареждам се с оптимизъм и продължавам със задачите. Браво на всички жизнени, упорити, творящи  и пълни с идеи мами!
Радвам се че ви има!
За ученето, помагам, помага и Дани. Цветомира сама учи и нищо не пита, обаче като поразгледам тетрадките и учебниците виждам пропуски. Затова гледам всичко да проверявам. Боряна е по-неуверена. Тя за всяко нещо ме пита, дори да го знае. Сега обаче през деня са повече с баба си,  а тя нищо не може да им помогне, така че вечер като се върнем в къщи, започваме проверка на домашните и уроците. Иначе носят шестици. Само преди два дни Цвети донесе тройка на контролната по английски и беше много разочарована. Това обаче си е напълно реална оценка спрямо знанията и. Казахме и, че с рев нещата не се оправят, а с учене. Сега Дани я занимава с английския допълнително.
Това е от мен за сега. Приятна вечер!

# 215
Вълшебна, честит прекрасен ден и от мен / макар, с малко закъснение/! Да оздравявате и успех с колоквиума!
И при нас е навалял чуден сняг ... чак ме учудихте! Аз нали съм малко сомномбул, станах в 4 часа - напълно наспана и с удоволствие / и най важното в пълна тишина/ пих кафе и гледах как трупа ли, трупа!

Пешеходке Hugблагодаря че ми напомни .Вече е значително по- добре.Само още не мога да установя  newsm78 защо това дете кашля само като отиде в спалнята ?Дали тази кашлица не е на алергична основа ???????И  на стената до прозореца сега е избила малко влага(мухъл) Дали не е това причината???????????Аз лесно ще я махна ,обаче препарата мирише много на хлор и се притеснявам да не задълбоча проблема, нищо че пише че е безвреден.

При нас , точно така започна проблема - от мухъл в спалнята! Първо изолирахме отвътре с корк, но детето кашляше и кашляше. След това отвън с фибран - мухъла изчезна, но това му остана слабо място! Щом го чуя- веднага тенджерата и за 2-3 дни е ОК! Даже и при ДжПи - то не ходим, щото си знам урока... давам и Проспан.

Марги, при мен се отваря - страхотни снимки! До кога е изложбата?
Сватенце - златенце, вън от дупките! Кой ще ми весели сърцето!?

# 216
станах в 4 часа - напълно наспана и с удоволствие / и най важното в пълна тишина/ пих кафе и гледах как трупа ли, трупа!

Че си перка - перка си, че си леко извън нормите - там си.....Ама то това нещо - в 4ч. наспана, с кафе и пр. - нещо не ми го побира това дето го нямам(т.е. акъла!). Ти все по упорито и упорито ставаш Перка, сега остана и Перка да стане Пешеходка,че нали знаеш... - кой с какъвто се събере,а и вие там по комшийски явно си влияете...Или е от въздуха - че един и същ дишате....

Вълшебна, извинявай мила, но в последно време хич ме няма по поздравите...Но от сърце ти желая здраве и любов и смятам,че тези две неща са основата са всичко останало!

# 217
Здравейте красиви многодетни мами. Изчезнах за няколко дни и вие изписахте темата. Не че бях някъде, а се наложи да поседя в къщи за да гледам малкия. Е няма място с повече работа от "в къщи".
Честит рожден ден на Вълшебна със закъснение и от мен. Да си жива здрава и много обичана!
станах в 4 часа - напълно наспана и с удоволствие / и най важното в пълна тишина/ пих кафе и гледах как трупа ли, трупа!

Че си перка - перка си, че си леко извън нормите - там си.....Ама то това нещо - в 4ч. наспана, с кафе и пр. - нещо не ми го побира това дето го нямам(т.е. акъла!). Ти все по упорито и упорито ставаш Перка, сега остана и Перка да стане Пешеходка,че нали знаеш... - кой с какъвто се събере,а и вие там по комшийски явно си влияете...Или е от въздуха - че един и същ дишате....!
Наистина ли има такива хора? Аз ли съм поспалана с това ставане в 7.30 или .......така става след третото дете-лично време от 4.00 до 7.30часа сутрин  ooooh!.

# 218
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
  bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquet Честит Рожден Ден на Михаела  на Neve Весел празник и щастливо детство  Hug
 Тая сутрин картинката от вън е такава  за радост на Павчо!Не е много студено!
Перке Flutter успокоих се,че не съм сама по ранините Mr. Green...
Спорен ден на всички ви  bouquet

# 219
  • София
Момичета,проверих за изложбата с восъчните фигури,до 05.01.2008г. ще бъде в Музея.

ЧРД на Михаела!Много здраве и успехи!   bouquet  bouquet  bouquet

Дидка,това не беше Перката,а Пешеходката  Joy Joy Joy

# 220
Дидка,това не беше Перката,а Пешеходката  Joy Joy Joy

Няма значение, все са от разред Перкови.  Heart Eyes

# 221
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Ами като акъла ми е изперкал  Mr. Green вече от толкоз задачки ....щях да пиша пешеходка ...пък написах перка... Joy
Няма значение, все са от разред Перкови.  Heart Eyes
именно
  ooooh! днес се боря с парафина,правя тука разни ляти свещи,мацам всичко на общо основание  Stop до час ще има и окончателен резултат....агитирам мъжлето,че трябва да ходим заедно в София другата събота,че имам и до Илиенци да ходя да напазаря разни джундурийки за подготовката на коледният ни базар,да нося две дози таралежчета и още нещо може би...деца,багаж,по влак Sick
Разписвам се с днешните ми първи опити

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 14:05 от Дидка

# 222
Честит празник на семейството на Неви!!!
 Михаелка да е жива и здрава , отлична ученичка и майчина отмяна!

Завиждам ви за снега...тук сутринта валя нещо между сняг и дъжд,а сега само студ.........
Вълшебна,бързо да изгоните болестите от дома
Пешеходке, и аз искам такова кафе..........
Юле, дано вече проблема е отстранен.Понякога се чудя как са живели прадедите без ток и вода течаща от крана??????????
Поздрави и прегръдки за всички Hug

# 223
Аз да се похваля - мой Каменчо е на първо място на Софийския математически турнир с пълен брой точки.
Освен това се класира пръв на "квалификациите" и в петък заминава на национално състезание по информатика в Шумен.
Четвърто дете в семейството, все пак! Mr. Green

# 224

Общи условия

Активация на акаунт