МНОГОДЕТНИ МАМИ 27

• 13 941
  • 374
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Кабо Алма, страхотно!
Поздравления за малкия (голям ) умник на мама.
  bouquet  bouquet  bouquet

Дидка,изглежда много интересно това занятие.Ще трябва да попрочета малко повече в "Хобито".  Wink Браво!  Hug

# 226
Алме, да ти е жив и здрав!
Дидке, ти си просто неуморна!
Невето изчезна пак, но дано се сети да почерпи, за здравето на Михаелчето !

Ох, да ви се оплача! Моя Каро днес беше на детско парти - в една дискотека! И - според него без да иска  Thinking, според мен - не съвсем, паднал върху колоната и ухото му се оказало върху нея, в мига в който гръмнала музиката... В резултат - не чува добре, и го боли! Та - утре за съжаление, ще вървим по доктори! Аз, между другото - отново ТУКУ ЩО СЕ СЪБУДИХ! Има ми нещо - да знаете! По точно ми го няма... smile3537 perko

# 227
Добро утро на всички. Браво, Кабо Алма. Това се казва ген. Пък и възпитание. Като станем ученици ще търсим съвети от теб как да мотивираме децата. Това ми се вижда толкова трудно..... Thinking. Моя на 4 год. има доводи за всичко, а какво остава за по-нататък....., не ми се мисли  ooooh!.
Много сръчни мами има тук  Peace. Дидка, много интересно изглежда хобито ти.
Абе въобще, като ви слушам и гледам какви работи можете малко започвам да се подтискам. Дано като съм вече сред вас и аз да "попия" някакви умения  Hug.
Хубав и весел ден на всички.

# 228
Ако се чудите къде е нашето Цоци - моля! Ето къде я намирам - http://www.youtube.com/watch?v=YGfZPPyqj5I  ! Тайничко си се кефи и нищо не споделя с нас! Та за рускоговорящите мами - един поздрав от мен - http://www.youtube.com/watch?v=O3D_0OXDmfM&feature=related

# 229
  • София
Мили многодетни мами, Честит ден на християнското семейство!!!
Нека само щастливи усмивки да спохождат нашите хубави и големи семейства!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 230
  • София
Ох, пролича, че съм новак - тия последни угрижени човечета са се появили, без да искам!
Извинявайте! И място изхабих...сори   Embarassed простете, само  Grinning исках да сложа

# 231
Мадам, има бутонче "редактирай" от дясната страна на поста - от там можеш да ги изтриеш или да допълниш нещо към поста си... Hug

# 232
  • София
Мерси, Пешеходке, само дето не го виждам това бутонче, ама нейсе, ще се науча  Sunglasses
Опа, открих го!!!
Еееее, супер, кефя се, мерси пак!!! От сърце!!!

# 233
Здравейте сладки мами 55 Докато седна да пише и пак си забравих мисълта doh Пешеходке ти ме светна по въпроса как успявате да свършите толкова работа през деня- ставате рано рано #Shocked За жалост това е нещо което можех да правя само през бременностите ми. А ти да неби.. а newsm78Пешеходката къде я видя Цоци не разбрах, в публиката ли smile3548 Иначе благодаря за поздрава и и на теб и на мама3. Мама3 за грижите които полагаш към Венко поздравления как да не му се оправи крака newsm68. Алма не само уроци по възпитание, но и уроци по разширяване на жилищната площ трябва да давате /съвместно с половинката/ . От както прочетох за апартамента ви правя едни изчисления, едни проекти а Киро  smile3529 и после[smilie=smile3513.gif]. Изложбата е супер. Разгледах всички снимки и се надявам да успеем да я разгледаме и на живо. Преди като гледах филми за такива изложби в чужбина си казвах защо ли няма и при нас? Сега не можем да отидем въобще...Момичета да ви попитам някой влече ли го и занимавал ли се е с масажи? Имам една приятелка която се интересува много от точкови масажи на краката и ме помоли ако мога да намеря повече информация, но аз нещо не се справям. Ще благодаря на всеки който може да помогне Hug Кажете как ги правите тези красоти? Мен срам ме хваща вече Flushed Режеме с Маги , правиме уж новогодишна украса, но от картон и... за детето е забавно но се чудя вече да нося ли на празника като на фона на вашите прекраснотийки нащо е ... Цоци нали ще дойдете на празника newsm17  love001 Не ви познавам лично, но на снимките сте толкова весели, задружни и пръскащи настроение хора. Много много искам да се запознаем Hug Нели как са придобивките нищо не казваш newsm78

# 234
ЧЕСТИТ ДЕН НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО!

Нека има много здраве, любов и топлина в семействата на всички ни!

# 235
Честит ден на християнското семейство!!!
Нека в  домовете ни има само здраве,весел детски смях и любов!!!

Кабо Алма -честито на синчето ти и на цялото семейство.Прекрасен подарък за празника.
Пешеходке,дано няма усложнения Praynigи мерси за поздрава..........
Днес Венко прохожда - разрешават му да стъпва на крака ,още един повод да празнуваме.

Весел празник!!!

# 236
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Честит Празник-желая ви да имате щастливи и сплотени семейства!
mama3   newsm78 а какво сготви  Mr. Green на Венко за прощъпулника днес   chef
спи ми сееееее,цапнах една ракийка,сега едно винце и .....ми мирише на възглавница  Joy
Лека нощ,сладки и сторъки мами........  bouquet

# 237
весел празник и от мен.  Hug  Пешеходке -дано малчо да няма усложнение и да му мине бързо   newsm17 мама 3 поздрави и за Венко- скоро да започне да тича. Софиянки- дайте някакъв ориентир за това читалище Витоша- нещо известно или голямо в близост. Галче сега се върнах назад- тези листчета с пожелания там ли трябва да ги донесем или да ги пратим на теб  newsm78 .и аз търсих Цоци в публиката , ама хич не я видях.... айди лека нощ на всички и  много   love001

# 238
Каишка, изпрати ги на мен, на ЛС.
Слагам списъка с всички записани в другата тема. Моля мамите, които не са дали фамилиите на децата или са различни от техните собствени своевременно да ме уведомят. Моля, добре огледяйте списъка и ако някой е дал заявка, но е пропуснат или пък има други грешки да ми се обади.

# 239
Честит празник!

Мамо 3, какво хвана Венко на прощъпулника...? Grinning
Каишке, близо е до Военно контра разузнаване и Интрансмаш... ако ти говори нещо...иначе - Суворов и Иван Сусанин са пресечните улички.
Джейн, моя мъж е много мераклия, но не ми остава време за подобни четива. Обаче свекърва ми си купи една книжка за Шиат цу /не знам как се пише/ и тренира върху него - така всички са доволни! Тя иска и чакрите да му отваря, ама аз нещо съм с предубеждения за такива действия от неуки и съм против...
Момичета, благодаря за пожеланията за Каро, днес ходихме на лекар - нищо му няма, то вече и не го болеше, ама аз за всеки случай! Слава Богу!

Общи условия

Активация на акаунт