МНОГОДЕТНИ МАМИ 27

• 13 933
  • 374
  •   1
Отговори
# 255
  • София
ЧРД НА КАЛИНА! Бъди щастлива!  bouquet  bouquet  bouquet

# 256
  • Варна
Благодаря, момичета! Развълнувахте ме и ме разплакахте, с милото си отношение!

Ще предам на рожденичката вашите поздравления, като се върне от празнуването на рождения си ден. Днес наготвих и занесох всичко у баба й, да празнуват там. Аз все още не мога да празнувам, па макар и рождения ден на собственото ми дете.

КабоАлма, браво на Камен! Да продължава все така страхотно да се представя и да е много горд с постиженията си!

Сега ще си сипем с Ицо по една чаша, ще си запалим свещичка и ще пуснем всичката музика, която сте пратили  като поздравления.

# 257
Ели поздрави принцеса Калина и от мен- javascript: ClipBoard('http://www.snimka.bg/album.php?album_id=194860');една виртуална торта за Калина- да се почувства принцеса а другата е за вас   newsm51

# 258
каишке, а ние само да се облизваме, а?

Момичета, от сайта estestveno.com ни поканиха да дадем логото си при тях като партньори. Обаче аз не знам как да им го пратя - да дам адреса на логото в подписа си ли?  newsm78

# 259
Честит рожден ден на Калина!!!Страхотно име!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 260
Кабо, логото по всяка вероятност е рисувано от някой и трябва да го има като векторно изображение. Те за какво го искат? Ако е за печат - желателно е да е векторно, че растера не излиза добре при печат. А ако е за нет-а нещо - няма проблем да пратиш и това от подписа

Направо им дай този линк:

http://i141.photobucket.com/albums/r70/PalnaKa6ta/001886090-big.jpg

# 261
Ехо...жива съм! Тялом обаче! Духом....никаква ме няма!

Мами, или аз откачам със закъснение, или съм лабилна натура от всякъде! Та аз не съм се чувствала толкова изморена децата като бяха малки, колкото сега...То вярно и ЕГН все повече и повече намалява, ама баш толкова...... newsm78

Накратко - сутрин е кошмар! Ставане максимум в 7 без 15, защото в 7 и 15 училищният автобус,който спира точно пред нас, идва и Рая трябва да го хване задължително. Много е тарикатски този автобус...Точно като по филмите е! после следва лудницата с Йоан , ДГ, работата, Вили с неговите извънкласни занимания, почти не се прибирам на обяд и към 17,30 съм взела Йоан и в къщи. И се почва ....палене на печка, готвене, почивка, форум, скайп...През това време всички са се прибрали и са успели да ми вдигнат кръвното. И в 21ч. рано-рано съм вече парцал.  Не се оплаквам, просто споделям. Но май децата като бяха по-малки по-лесно ми беше(или съм забравила какво е било и сега ми се струва фасулка работа...).

И евентуално ако се отплесна на компа и ..отиде поне 1ч. и на сутринта познайте как се става....Добре,че Лъчо става заради мен и той води Рая на автобуса. Незнам...независимо,че тръгва на 10 крачки от вратата ни, Лъчо държи да изпрати Рая до автобуса.

И да ви кажа как разтоварвам в последно време.......Ани и Юлка са виновни, да знаете....Ани ме запали по фотошопа...Знам,че там имам много, много да уча, но елементарното,което правя ми носи удовлетворение и си отпочивам...А другото е, гледайки красотите на Юлка и шишетата и, с Рая режем и лепим салфетки, декупаж се опитваме да правим. Творенията ни не са за изложба, но са си наши и в тази връзка са безценни и по-важното,което е - правим нещо заедно. А това струва повече от най-скъпата купена играчка. Да ви кажа какво си имаме напр. вече - вълшебен буркан. Един компотен буркан го облепихме със салфетка, сложихме му брокат да лъщи(защото за нас колкото е по циганско едно нещо - толкова е по-красиво следователно)и го напълнихме с ...бонбони кръц-кръц и карамел лакта. Не е здравословен, защото минеш покрай него и си откраднал бонбонче, но...децата редовно следят той да е пълен. Поне за нещо се грижат и това е буркана с бонбоните!Да е постоянно зареден.

С Лъчо не се гоним(за разлика от мама3 и Венко), забравих какво означават и близнаци, и всичко останало, само дето стачкувах в къщи. Ходи ми се в Добрич. На Лъчо - не! А и за 2 дена...много пари за гориво и пр. , път много......Така е, но....нещо съм се затъжила, най-вече за майка(не мога да си го обесня). И му казах,че започвам безсрочна стачка (която се изразяваше в неходене на работа) и човека....какво да ме прави - отстъпи. та утре сутринта рано-рано с бу-то сме в посока Добрич.(Юле, незнам дали ще минем покрай Севлиево за кафе...той Лъчо в последно време е толкова нервен,че май нямам сили да искам това от него...но ако нещо се отвори парашута - ще ти се обадя! Или поне ще ти пусна сигнал като минаваме покрай теб).

Какво друго да ви се похваля и оплача......Имам си клиенти,които много ме обичат.....други се чудят как да ми кажат,че са ме гледали по телевизията и аз ли съм била това.....но имам и клиенти ,с които предпочитам да се виждам извън книжарницата......Имам 3 учителки,които редовно ми играят по нервите.....Две от тях играят по нервите и на Лъчо. Едната постъпва много подло - кара Лъчо да и носи учебни помагала от София, види ги тя, каже,че ще си помисли и си ги поръча от друго място....И това и е редовен номер, но последният път Лъчо категорично и отказа. И вече нищо не и носи. То човек има и нерви.

Та така....ето.....отчетох се как ми минава деня - с хубаво, с лошо, с нерви, с усмивки. Друго...организирахме се благоевградските мами да бъдем малко по сериозни и май ще се организираме да има догодина коледен базар и в нашия град. Та опитвам се и нещо извън рутинните си дейности да върша,че иначе ще изкукуригам. И знаете ли какво...установих,че класната ми от едно време е била много права...Тогава се присмях(и не само аз),но сега установявам,че има много истина в думите и - Човек си почива най-добре,когато замени един вид труд, с друг! Та и аз сега.....Като има и нещо друго освен традиционните , усещам,че съм жива! Леле, ако знаете сутринта как се почувствах като развалина.....Събудих се ...и всичко ме болеше! Всичко! Не мога да се обърна! Но не само мускулна треска, а нещо повече от треска.....И изведнъж осъзнах...че все пак не сме вечни на тази земя, че трябва да обръщаме внимание и на себе си - както физически, така и духовно. Трябва да храним и телата, и душите си.  Мен ме тресат и едни чисто физиологически проблеми - 2 месеца имам проблеми с цикъла и ми е писнало от моята женска природа!

Та ей такива неща ме тресат в последно време. И аз не знам къде се намирам на моменти.

Доставя ми удоволствие в последно време да ви чета(пардон да ви слушам поздравите...)

Алма стига си е правила оглушки, ами да каже каква е рецептата (освен многото любов) за да имаме и ние такива хубави и умни деца!
Каишка не се е хвалила с музикалните си умения...Да знаете била е ръководител на хор(май така беше) и чакам сс нетърпение да се видим за да изям....багажника и!
Радето - ще и бъда гид като я запозная с мамите дето не ги знае!
Шапчица - тя има с лихви да ми връща неосъществените срещи! А Галето пък ще ми дойде на крака!
Ани и Юлка искам да направят списък с това,което НЕ умеят за да се почувствам малко по-добре.
Теди, чакам за да чуя отново мекия ти глас! Ако намериш повече от един спонсор - дай единият на ближния си! Другото Теди почна работа и вече я отнема в темата!
Феята да си погали тумбака от нас! А пък аз съм нахална - искам и снимки! Ще се видим ли на Празника с теб?
Нели, Краси, Марги, и всички мами,които не познавам лично - с вас ще се запозная ли на Празника? Не правете грешката като една мама(цвърче),която не ме е заговорила,а сме били една до друга,но и било неудобно! Не ям хора!Чико - радвам се,че пишеш!
Велинке, не стана ли баба? Или много бързам......
Ели, другият път си сипете по една чаша и за мене! И изслушайте това - http://www.vbox7.com/play:5a11c789...Благодаря ти за това,което сподели с мен...Защо не го споделиш тук? Страхотни неща има!
Дидке, трябва да ми кажеш как се организира базар!
Наде, как е Свищов?Разнежвам се като чуя за Свищов и това си е...ех, студентскилуди години....

Свате, Перке, копнея за вас!

Я да питам...докато съм се сетила - а къде ще спим? Или няма да спим на Празника???????

Леле....разписах се за месец напред!Чао, целувки и прегръдки,че утре рано ще се става, а аз още блея пред компа!!!!

Натоварени само с положителни емоции събота и неделя ви желая!Обичам ви!

Допълнение - само копвам мнение за кулинарно творение на една наша мама...просто отново нямам думи от моженето на събирателния образ Многодетна Мама! Въобще - Страхотни сме ние, Многодетните мами!
Днес правих пиле с ориз. Но не какво да е, а по рецепта на Габи от Испания. Както мъжа ми се изрази ,това не е просто пиле с ориз, нещо повече е. И наистина е така. Рецептата влиза в моята кулинарна книга и вече само така ще се приготвя у нас.  Peace

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 00:43 от Мама Цоцоланка

# 262
Страхотна си Цоцоланке!!!Много се забавлявах докато четях горното,  Laughing ,впреки че явно много хора тук се познавате добре и не всичко схванах....Впечатление: ПОЗИТИВЕН И ГОТИН ЧОВЕК, заслужаващ една голямааа  Hug Не съм от многодетните, само от двудетните мами, но сте страхотни и ви се възхищава на ентусиазма и това ,че само вие си знаете как намирате време, но го правите! Ще ми служите като пример, за да не роптая вътрешно за ежедневните трудности.

# 263
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Не съм от многодетните, само от двудетните мами, но сте страхотни и ви се възхищава на ентусиазма и това ,че само вие си знаете как намирате време, но го правите!
  Hug ставаш многодетна мама и ти се изяснява веднага как намираме време  Joy
Цоци,че призвъни,като наближите Търново,Горна newsm78 ако пътуваме по едно и също време можем да си набележим някое място по пътя за кафенце....на 5-ти километър например,или преди това!Ние след 10ч потегляме за Варна,преборих се и аз да си идем малко за ден-два,пък и времето го дават слънчево покрай морето Flutter нищо че в понеделник съм на изпит,ще се справя някак си!
Цоци,понякога от многото задачки имам чувството ,че ми прегарят бушоните,но пък ангажираността има и положителни страни,на прав път си
Хубави почивни дни ви желая....ще съм на линия в неделя по някое време   bouquet

# 264
цвети , как как да им го пратиш - векторно -
и най логичното е то да е при мен!!! Hug
Кажи на кой адрес да го пратя и аще ей сега ще го засиля!!!! Mr. Green

Сега сядам да пия кафе и да ви чета - особенно Цоцоланка , че тя гледам се е отчела най-накрая!!!  bouquet

# 265
Ей Цоци гледам Shocked и не вярвам на очите си. А мен няма ли да ме запознаеш с всички, защото аз никой не познавам.  Flushed Очакваме те и духом да се появиш. Радвам се че си решила да дойдете на празника.Като спомена за Габи отдавна ми е залипсвала... дали се премести вече newsm78 На всички пътуващи много много положителни емоции и весело изкарване на почивните дни сред близките ви. На всички останали Hug Hug HugА аз както Цоци казва да си измисля нова работа та да си почина малко  jumpuu 

# 266
Добро утро! Ето нещо за повдигане на настроението на изпадналите в разни дупки:

http://images20.snimka.bg/004563412-big.jpg

# 267
Здравейте на всички. Тия дни съм в къщи и времето за форума ми е строго ограничено. Едвам смогвам да ви прочета. А и Калоян нещо дава заявки за разболяване.
Не мога да кажа, че съм в дупка, но някак си не мога да се похваля, че не съм. Така че Цоци поне знае къде е.... Hug. А и сигурно скоро ще излезе от там  Peace.
Като прочетох поста и реших незнайно защо реших, че днес ще готвя. А тази рецепта за пиле с ориз на Габи от Испания много ме заинтригува. Затова моля да ми я дадете или да ми покажете линк от където да я прочета . Благодаря ви предварително  bouquet.

# 268
Ееех Цоцоланке, напълни ми душата. newsm10 Това е то да знаеш точно в кой момент да го направиш, и при това качествено!

Новата тема кога ще отвориш? Като се върнеш, трябва да ти е първата задача. Ще те подсетя  Grinning

А Габи тя голямо местене го мести тоя багаж. При тях не стават ли по-бързо нещата  Thinking

Страхотни сте всички. Все за този празник си мисля..... Че няма да дойдем, то е ясно, но ще разказвате след това. И като ви слушам накъде пътувате, все към по-близо към нас идвате...

На всички пожелавам приятно изкарване на уикенда  Hug

# 269
Намерих рецептата. Ще се пробвам да я направя  Wink.

Общи условия

Активация на акаунт