Кой какво сервира вчера, кой какво ще готви днес?

• 11 766
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
Тази вечер бяхме на спагети със сос от сметана и синьо сирене

# 61
  • Torino,IT
За обяд, баница със спанак, за вечеря наденички и качамак със сирене... Party

# 62
Дояждахме пилешката дроб сърма(между другото страхотна е)картофена салата  и пасти за десерт.

# 63
  • Вече в моята си приказка...
Пица и лозови сърмички

# 64
  • София
Свинско с кисело зеленце  Flutter от кога го чакам Mr. Green

# 65
Днес правих пиле с ориз. Но не какво да е, а по рецепта на Габи от Испания. Както мъжа ми се изрази ,това не е просто пиле с ориз, нещо повече е. И наистина е така. Рецептата влиза в моята кулинарна книга и вече само така ще се приготвя у нас.  Peace

# 66
Спагети за вечеря!

# 67
  • София
Днес за обяд кьополу и бобец, за вечеря баничка с праз.  chef

# 68
Днес правих пиле с ориз. Но не какво да е, а по рецепта на Габи от Испания. Както мъжа ми се изрази ,това не е просто пиле с ориз, нещо повече е. И наистина е така. Рецептата влиза в моята кулинарна книга и вече само така ще се приготвя у нас.  Peace
и кое е по-различното-дай рецептата,ако може

# 69
  • София
Пилешки бутчета с ориз, кисели краставички

# 70
  • в баира
Свинско с кисело зеле ядохме снощи. И аз като ketito едвам го дочаках да стане това зеле.

# 71
Вчера таратор,зелена салата,пържени картофи и задушено пиле, а за довечера ще гледам тук и ще плагиатствам от вас. Crazy

# 72
снощи мусакичка и сипичка па рецептата на д-р емилова!!!
тази вечер ще прасна пържолки зъдушинки с мазнина ,червено винце и гъбки,крем супичка от праз,моркови и тикмвички със много зеленяши/това са копър,магданоз,целинна и т.н аз така им казвам/ и нека ми е зле!!! Joy

# 73
а може ли рецептата нна лс да ми я пратиш!!! Praynig Praynig

# 74
  • софия
Леща ще ни е днешното меню.

Общи условия

Активация на акаунт