МНОГОДЕТНИ МАМИ 27

• 13 917
  • 374
  •   1
Отговори
# 285
          Не знам как се прави при вас. Чета многодетни мами 27. Много теми сигурно са се изтъркаляли.
По другите подфоруми има "Хайде да се запознаем". Навярно и тук е било така, но в началото.
Аз съм татко на три деца и от опит знам, че и татковци могат да пишат. Но  вси пак...
          Реши да се пробвам и тук. Ако съм добре дошъл ще продължа по-късно.

Добре дошъл на първият многодетен татко в нашата тема Hug
Ние всички знаем, че многодетните татковци могат да пишат, само дето още не са го показали hahaha, бъди пионер и за пример Wink При нас запознанството е по всяко време, който пожелае е добре дошъл. За да се запознаем, можеш да ни съобщиш имената и възрастта на децата, а и снимки за гледане не отказваме  smile3521

# 286
  • София
На драго сърце, но нещо съм се объркал с времето. Трябва да си взема щерката от балет. За съжаление ще пиша повече утре. Чао!

# 287
Благодаря момичета но ни също не знаех ме че днес Александър има имен ден ние го отбелязъх ме август месец.

Цитат на: Krassi-Mira в петък, 23 ноември 2007, 18:00
Да ви кажа,слушайки вчера руските песни-установих,че в този форум не се чувствам толкова стаааара като изчезващ вид 

Недей така у дома се слуша след обяд когато каката е на училище само руска музика тъй като нашият тати е руснак и се зарадвах че и във този форум се слуша такава музика .

# 288
Хехехе, и нашия тати е наполовина руснак  Laughing

Цоци, подсещам те за нас в новата темичка.

Добре дошъл на татко Мариан,  welcome

Последна редакция: сб, 24 ное 2007, 09:07 от Nelly Dieva

# 289
Момичета, Цоцоланка си е свършила работата с медиите.

Обадиха се от бТВ, получили са поканата за празника и проявяват подчертан интерес. Обаче искат да направят предварително включване по темата в сутрешния блок - в понеделник от 8.15 някъде, наживо. Искат да заснемат многодетно семейство "в действие" сутрин - как едни отиват на градина, други на училище и т.н. Покрай това ще има подробен разговор - и за празника, и за проблемите на многодетните семейства. Разговорът ще е с Ани Цолова, а тя е добронамерена и презразполагаща.
Спешно се нуждаем от доброволец. Трябва да дам отговор утре до 11 ч. Разбирате, че да откажем на бТВ ще е голям автогол. Същевременно, да получим време в една от най-гледаните телевизии и да говорим за предложенията, които имаме и нещата, които правим, за да бъдем общност, е много добър шанс.
Моля ви, кажете кой иска да се включи. Ако имате някакви колебания, пишете ми на лични.

Добре дошъл на татко Мариян.   bouquet Дано не се уплаши, като Станчо Банджо, от толкова женоря.  Wink

# 290
Кабо, у нас не става. Просто няма суетня.
Ето сценария, по който протича у нас тръгването по задачи:
6.30 звъни алармата на моя телефон, надигам се леко и се ослушвам дали Пепи е станал, ако не чуя звук му звъня на неговия телефон. Ако е станал, вдига телефона и казва, че е станал, ако пък не прекъсва разговора и се надига. Евентуално, може да се повтори процедурата, ако заспи след позвъняването ми. Като стане влиза в банята и седи там до 7.05. Какво прави е неизвестно, надявам се да има и миене на зъби и лице Sick Излиза в 7.10.
7.15 Започвам да ръчкам Мати да става. Евентуално към 7.25 успявам да го извлача от леглото(понякога неговото, понякога нашето hahaha според зависи). Това става след като съм обещала да му дам топченца от Нескуик или от новата закуска на Нестле дето прилича на бисквитки. Слагам го полусънен на стола и той яде, пускам телевизора за разсънване. В 7.30 го обличам и до 7.40 успявам да го закарам до входа и да го кача на автобуса за детската градина.
В това време, ако тати и Криси спят, си правя мляко с нес кафе и сядам на компа. Ако пък Криси се е събудил преди да изпратя Мати, сръгвам татито да се събуди, за да гледа малкия. Като стане и Криси вече се занимавам с него: закуска, тоалет, а таткото се занимава със себе си бавно и славно и към 9.00 успява да излезе.
Като останем сами, ние с Криси си действаме по нашата програма без много да си даваме зор Party

Сетих се да се обадя на Супер Теди. Има ли други желаещи? Наистина това участие е много ключово и е важно да се участва.

Говорих с Теди, обаче тя казва, че у тях Боги тръгва в 7.05, Гери в 7.30, а Пепи е последен и тръгва в 8.20, т.е. във времето когато те искат да снимат вече всички са излезли. Предполагам, че и у повечето други семейства е така и часът, в който искат да снимат не е много подходящ.

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 22:54 от Галче

# 291
добре дошъл на новия тати- приветстваме всеки който е достатъчно......  отговорен,за да има три и повече деца. също и такива които искат да имат- ние сме по окуражаването   newsm18. Джулис и ти ли "Бруте"?бива ли такова престъпление- цели 8 ст. #2gunfire ........ нямам думи.Галче , чак ти завиждам,че у вас няма суматоха сутрин-при нас е лудница.ставам в 6.45 и бързо влизам в банята , че после става   #Crazy като излеза будя всички и се почва........ обличай се по-бързо, ама много ми е студено,къде ми е панталона, готов ли ми е сандвича,няма ми чорапите....... и аз като сторъката Хера правя закуска, сандвичи, давам храна на кучето...... и  в 7.45 трябва да сме тръгнали . И ако колата откаже да запали...  smile3514 иначе съм спокойна натура  newsm03. приятен уикенд на всички мами и татковци. до скоро  Hug

# 292
Цвети ако им се идва до Труд на БТВ-добре дошли - само да не ги уплашим за празника newsm53

# 293
Мариан Георгиев, с удоволствие ще споделим с теб радостта от родителството! Разкажи повече за вас... от къде сте, на колко са децата, даже ако искаш - как се решихте на трето дете... Всичко това ако искаш, ако пишеш редовно ще ни опознаеш скоро.

Момичета, днес след обяд почина дядото на моя мъж... При съвсем "рутинна" манипулация... Е, за него не беше рутинна, този път! Мъчно ми е много! От цялото му семейство, може би с тоя дядо бяхме най близки... споделяше с мен, както с никое от децата и внуците му. Много се уважавахме... Бивш ятак, партизанин от отряда на Желю Демиревски. С три висши образования... Много, много ми е мъчно....

# 294
  • София
          Ето ме пак.
          Добре че прочетох този форум, защото щерката, която прибирах от балет е Александра. Щяхме да пропуснем именния ден. Но уви. Тя си знаеше и беше получила поздравления от съучениците си. Е остана ми малко време да се реванширам.

# 295
  • София
          Пропуснах да напиша за семейството си.
          Имам три деца - Син на 11 години Станислав- петокласник и зодия Близнаци и две дъщери - Ванина на 10 години, но пак е петокласник - от тези дето тръгват по-рано на училище, защото е родена февруари и Александра - второкласник на 8 години, зодия Лъв, като майка си. Живеем в София.
          Понеже майка им е изключително заета около тях, да пиша тук на мен ми остава време, пък и компютърът е цял ден пред мен. Прозвуча като оправдание май, но пък е истина.
          Ами това е. Обикновените неща. Балансираме - аз съв Везни.

# 296
Пешеходке, и на мен ми стана мъчно за вашия дядо. Sad Явно е бил достоен и интересен човек. Може би ще го откриеш отново в някое от децата...

каишка, ще предложа на бТВ да дойдат в Труд. Това, което описваш, изглежда точно като това, което търсят. Wink И най-важното, каквато си ведра и засмяна, ще се убедят, че не е страшно.

Галче, и твоят вариант не е за пренебрегване. Точно защото показва неочакван ъгъл. Ако много се съпротивляват на ходенето в Труд, ще им дам твоя телефон. Mr. Green

Марияне, мъжът ми е Станислав и е убеден, че това е най-хубавото име на света. Дори заплаши децата, че ще ги лиши от наследство, ако всеки от тях не си кръсти поне един син Станислав и (не или!) една щерка Станислава. Така че, ако те пренебрегнат бащината воля, има голям шанс ти да наследиш семейните ни замъци.
Извън майтапа, Станислав и Ванина в един клас ли са?

# 297
  • София
Здравейте Кабо Алма,
          Петокласниците не са в един клас, защото синът ми е дете със СОП (Специални образователни потребности). Той учи дори в друго училище по някаква програма, която въпреки че се имам за средно интелигентен човек, явно е на по-високо ниво, защото така и не я разбрах. Със срам си признавам, че съм вдигнал ръце и оставих всичко на мама.
          Но да не ви занимавам, че по тези въпроси пишем в друг форум.

# 298
Кабо, ние не можем да се включим по ред причини.... Може би те искат семейство с деца от различни възрасти, а при нас не е точно така. Обади се на Тедивас, че не знам кога ще има възможност да се включи, може да се съгласи...

Тате, ние тук си говорим на "ти" въпреки че не всички се познаваме!  Hug Hug Hug По-приятно става.

Ние също в нашето семейство сме 3 лъва, аз и близнаците. Нашия тати се майтапи че ще си купи пушка и ще се чувства като на сафари  Joy Joy Joy Няма да ти е лесно с дъщеричка-лъвица....  smile3533

Днес е св.Екатерина! Честито на именяците

Имаме ли си?!? Аз се сещам за Кати на мама Джейн77   bouquet  bouquet  bouquet Целувки на малката синеочка, много е сладка и много се гушка. Еййййййй.....
.

Последна редакция: сб, 24 ное 2007, 09:29 от Nelly Dieva

# 299
  • София
          Здравейте JuliS,
          За съпричастност. Мене ме глобиха преди 3 години с 600,00лв за неиздадена касова бележка, но моята сума на фона на вашата е огромна 25,52 лв.
Та сме се събрали тук едни крупни престъпници...

Общи условия

Активация на акаунт