.
? Затова можем да помислим и за вариант след 1.1. 2008г. Мен и преди и след Коледа ме устройват, май няма да мърдам никъде.

/
Той е на 21 ноемвриhttp://calendar.dir.bg/inner.php?d=21&month=11&year=2006 … sid=&eid=6831
.
. Не съм уморена, направо едвам мърдам. На всичкото отгоре тук при мен се събират дечица и след тях остава пълен хаос. Днес даже се ядосах и помолих майчетата да подредим и тогава да си ходят. Ако е два- три пъти седмично ОК, но това е два пъти дневно и ми идва повечко. На тях им е добре, идват и после се прибират на чистичко и подредено. А аз оставам да овладявам хаоса. А сега и с Дани ми е по- трудно. Днес едно дете така ухапа Косето, че от сутринта все още има белег на бузката
. Приятелка на майката я посъветва по- често да го води у нас
, интересно така ли щеше да мисли, ако беше нейното дете на мястото на Косето?!
Мислех да ти се обаждам да те подсетя, ама като текнаха сополите и се отказахме от идването.
Страхотни сте- и варненки и софиянки
.
.
.
!
Много се забавляваха дечковците, само съжалявам, че с никой не можах да си поприказвам. Благодаря на Лови за организацията и на Тедка за рисунките. И подаръка, който ни се падна е страхотен, музикална ферма, която и в момента мучи и кукурига и ръмжи зад мен. 

Не стига, че някви кретенчета са нон стоп у вас, ами и разхвърляно ще оставят майките им, пък и детето ти ще хапят!! Що не им теглиш една дълга и не им кажеш, че при тези условия, никой няма да ги търпи. Не знам по колко ти плащат(ако ти плащат), ама на който не му харесва, да си вземе гледачка и да мълчи!! 
Идеална двойка са-той изкарва парите, тя ги харчи!
Почнах миналата седмица, за по един час, който ми е крайно недостатъчен!

Пиши каква й е тарифата че по-нататък и аз ще търся май ..
А чух за някакви фантасмагорични цени. 
Дано Косето му мине белега по-скоро. 

Направо сте страхотни и с организация и с подаръци.Честно казано аз не бих се наела да организирам непознати хора и затова ви се възхищавам за желанието и за силите,които имате да го правите.
Препоръчани теми