Отговори
# 90
Много съм съгласна за парти за Коледа. Обаче имам идея-вместо да си подаряваме пак подаръци, да съберем пари(може пак по 10 лв, или всеки колкото има) и да ги дарим на някое детенце в нужда. Във форума има много такива, на които им трябват парички за лечение. Ако сме пак 15, дай Боже повече, ще се съберат 150лв, което не е много, но пак е нещо.Какво мислите?

# 91

Ангелина, ами ти толкова търча вчера след Ния и да правиш снимки, че как ще си си отпочинала. Party

[/quote]
Е търчала ама принцесата не я видях Crossing Arms

# 92
Много съм съгласна за парти за Коледа. Обаче имам идея-вместо да си подаряваме пак подаръци, да съберем пари(може пак по 10 лв, или всеки колкото има) и да ги дарим на някое детенце в нужда. Във форума има много такива, на които им трябват парички за лечение. Ако сме пак 15, дай Боже повече, ще се съберат 150лв, което не е много, но пак е нещо.Какво мислите?
Аз съм за!!! Peace

# 93
  • София
Аз съм за!!! Peace
И аз съм ЗА! Със сигурност има някое детенце, което се нуждае от тези парички.  Peace

# 94
И на мен ужасно ми се спи, хем нямам право да се оплаквам Tired.
Ангелина, страхотно предложение за коледен подарък на някое нуждаещо се детенце!
Харт, какво отслабване, ти да не искаш съвсем да изчезнеш!
За коледното парти - кога искате да го направим - преди или след коледните празници? Преди Коледа много от вас може да искат да пътуват  newsm78? Затова можем да помислим и за вариант след 1.1. 2008г.  Мен и преди и след Коледа ме устройват, май няма да мърдам никъде.  Sad

# 95
  • -
Браво на софиянки!Страхотно сте си изкарали-много хубави дечица и майки! Simple Smile
Дали съм се наспала...не и не знам дали изобщо ще дойде някога пак тоя момент,когато ще спя 8ч без прекъсване/или поне 6 айде Wink/
Ние се обличаме и отиваме за кухнята,после пак ще чета
А момичета защо сега празника на християнското семейство? newsm78 Той е на 21 ноемвриhttp://calendar.dir.bg/inner.php?d=21&month=11&year=2006 … sid=&eid=6831

# 96
Привет и от нас!
Днес цял ден не мога да се добера до форума,ама най-накрая успях.Явно някакъв проблем е имало.
Софиянки,личи си че добре сте си изкарали и по снимките и по отзивите.Поздравления!И вие сте страхотни,ама дребосъците ви са още по!
Калина вече явно до болка ни познава и много правилно е предположила,че с двете ръце сме "ЗА" Коледен купон.Стане ли въпрос за купон и масови мероприятиа-на къде без нас?!?
Диди, и на Виктория любимото и филмче е Телетъбис.Една сутрин и пуснах един детски канал,немски-КИКА и там съвсем случайно го засякохме.Виктория беше направо като хипнотизирана.Та от тогава всяка сутрин като станем,към 8-8 и нещо пускам КИКА и от 8:15 до към 9 без 20,докато дават филмчето нямам грижи с Виктория-мога спокойно да и направя закуската.
А за рекламите-и ние си имаме любими.Най, обаче ни е тази на Кока кола с пилето.Като я чуе зарязва всичко и нищо друго не я интересува.Харесват и и тия,които са анимационни-на Нескуик,на Бондюел или пък тия дето участват деца.Направо е като хипнотизирана.  Shocked
Валка,доколкото знам,11.11. е денят на Св.Мина,а той нали е покровител на семейството,та за това.
Айде да ставам,че Виктория само обикаля около мен и се мъчи да докопа клавиатурата.Днес не сме излизали,че е кофти времето и направо подивява цял ден в къщи.Дано утре да е по-добро времето,че да излизим малко на разходка.

# 97
  • София
Здравейте от нас.
Мамо Тони, честито и после децата били малки и не разбирали Mr. Green.
Весе, съжалявам. На Коледното тържество ще наваксаме  Party.
Peace. Не съм уморена, направо едвам мърдам. На всичкото отгоре тук при мен се събират дечица и след тях остава пълен хаос. Днес даже се ядосах и помолих майчетата да подредим и тогава да си ходят. Ако е два- три пъти седмично ОК, но това е два пъти дневно и ми идва повечко. На тях им е добре, идват и после се прибират на чистичко и подредено. А аз оставам да овладявам хаоса. А сега и с Дани ми е по- трудно. Днес едно дете така ухапа Косето, че от сутринта все още има белег на бузката  Tired. Приятелка на майката я посъветва по- често да го води у нас  newsm78, интересно така ли щеше да мисли, ако беше нейното дете на мястото на Косето?!

# 98
Здравейте,
и двата общи празника са били страхотни. Радвам се, че сте прекарали така хубаво. И ужасно съжалявам, че не можахме да дойдем, но май се разболяваме и тримата.

Лови, благодаря, че си се сетила   bouquet Мислех да ти се обаждам да те подсетя, ама като текнаха сополите и се отказахме от идването.

Оска, ще пробвам да го снимам туй нещо и да го покажа. Не бих се сетила за илюстративен материал сама  Embarassed

Идеята на Ангелина за нуждаещо се дете е чудесна.

Мира, можеш да пробваш да даваш "Данонино". Не се наемам да твърдя, че  е от 4 чаши мляко (така пише в ракламите), обаче са го докарали. Борислав потреперва като го види - чак облизва опаковката. Жалко че грамажът му е никакъв, ама то е за сметка на цената - нея си я бива.

Нещо хич не съм в настроение от вчера, така че лек следобед и вечер от нас.

# 99
Здравейте майчета !
  newsm10  newsm51 Страхотни сте- и варненки и софиянки Simple Smile.
Малко благородно ви завидях, защото ние сме в провинцията, и едва ли сме много като вас от Бургас, но такъв е живота  Wink.
Ние сме добре, даже и изследванията ни за глисти са отрицателни  Praynig.
Да се успокои баба ни !
Поздрави от нас за всички вас и прекрасните  дечица Two Hearts!

# 100
Момичета благодаря за хубавото парти  Hug Много се забавляваха дечковците, само съжалявам, че с никой не можах да си поприказвам. Благодаря на Лови за организацията и на Тедка за рисунките. И подаръка, който ни се падна е страхотен, музикална ферма, която и в момента мучи и кукурига и ръмжи зад мен.
Много ми се иска за следващото парти да се видим някъде на широко и по възможност да не ни гонят след 2 часа за да можем да си и поприказваме, но май няма къде  newsm78
При всички положения партито беше чудесно  Grinning

# 101
Здравейте! Hug
Таси, много снимки правих, но умният ми мъж е оставил кабела на фотоапарата във Виена и няма как да ги прехвърля в компютъра(стар модел лаптоп, няма изход за карта). Така че, след 2-3 дни, като се върне, ще ги пусна.
Румена, Весе, да се оправят бързо мъниците! Hug
Лови, ти не си наред бе,жена! Shocked С тази доброта ще се съсипеш! Crossing Arms Не стига, че някви кретенчета са нон стоп у вас, ами и разхвърляно ще оставят майките им, пък и детето ти ще хапят!! Що не им теглиш една дълга и  не им кажеш, че при тези условия, никой няма да ги търпи. Не знам по колко ти плащат(ако ти плащат), ама на който не му харесва, да си вземе гледачка и да мълчи!!  #Cussing out
 Хубави неща са хванали и Краси и Кари!  bouquet  Идеална двойка са-той изкарва парите, тя ги харчи! Mr. Green

Днес имахме среща с една бавачка-бивша директорка на детска градина, сега пенсионерка. Дано тръгнат добре нещата и с Ния се разберат, че да си ходя спокойно на работа! PraynigПочнах миналата седмица, за по един час, който ми е крайно недостатъчен!

Това е засега от нас.. Hug Hug Hug

# 102
  • Стара Загора
Днес и аз ударих едни цял работен ден Crazy Сержи почива от наряд и аз запалих гумите към офиса..да се гледат двамата...за мен малко спокойствие Crossing Arms

# 103
Здравейте и от нас. Hug
Аз мога да кажа че съм от наспалите се мамчета.Малкия ляга към 22.00 и сутрин става към 8.-9.00.Направо супер.Вечерно време не мрънка много ако нещо се сети то е за секунди и мама се е наспала идеално.Но на него не му пука дали е жаден или гладен важното е да се наспи... Mr. Green
Руми мерси за предложението за Данонино.Пробвали сме го и него наистина му харесва ама цената наистина си я бива и така няма да му излезе края до никъде.Купувам му ама по-нарядко.Да се оправяте по-бързичко. Praynig Hug
Шаманката тая ферма със животните е нашия подарък който ви се е паднал радвам се че ви харесва... Hug Hug
Ангелинка идеята за Коледния подарък е много добра.Дано Ния да свикне с бавачката. HugПиши каква й е тарифата че по-нататък и аз ще търся май .. ooooh!А чух за някакви фантасмагорични цени. Whistling
Лови наистина се хвани в ръце и бъди малко по-остра с такива нахални майки и хора.Трябва да се сещат че номерата им няма да минават винаги.Какво е това нахалство боже какви хора има.... ooooh! TiredДано Косето му мине белега по-скоро. Praynig
За рекламите какво да кажа добре че ги има иначе наш Калоян все гладен ще си върви...... Mr. GreenВсички са му любими само като ги види и отваря устата.Абе понякога и те не помагат ама за сега сме основно ня тях.Не знма като отидем на ясла колко дни ще издържи без да се храни с тия пусти реклами... Crossing Arms Thinking
Вчера малкия след купона спа от 19.00 до 23.00 и после се опули.Хапна и пак в леглото.. Shocked
Айде лека ви вечер от мен.
Ето едно видео от нас. http://mirasm.multiply.com/video/item/2/MVI_1352.AVI Е телевизора ни е по-интересен разбира се..

Последна редакция: пн, 12 ное 2007, 18:46 от mira sm

# 104
Здравейте и от нас.Дела,Лови,Тетка едно голямо благодаря! newsm51 smile3525 newsm51Направо сте страхотни и с организация и с подаръци.Честно казано аз не бих се наела да организирам непознати хора и затова ви се възхищавам за желанието и за силите,които имате да го правите.
Вчера купона наистина беше хубав,само дето много бързо свърши,ама другия път по навреме ще дойдеме.Браво че не дойдохме от 18ч.,че нямаше да заваримр  никой.Всички бебчета са още по сладки на живо.
Евелинче раничката,ако е със заек е от нас,радвам се че ви е харесала.Ние получихме 3 книжки от дбс,доколкото разбрах.Тортата също много ми хареса,едвам се добрах до последното парченце да я опитам,ама за другия път ще знам как се процедира.
Ето какво улови и нашия фотоапарат:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=191698
Лека и хубава вечер от нас. Hug

Последна редакция: пн, 12 ное 2007, 18:36 от BOMBOLINA

Общи условия

Активация на акаунт